Caz penal la fabrica Norman Turnu Măgurele. Conducerea fură banii muncitoarelor şi falsifică acte. Primăria, Poliţia, ITM trebuie să intervină.

26 August 2015, 11:00 | 3444 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Textilistele au ajuns sclave.

Abuzurile de la fabrica Norman Turnu Măgurele sunt de neimaginat chiar şi într-un judeţ condus de Dragnea.

Pe lângă încălcările Codului Muncii  ajunse banale în această zonă, conducerea fabricii fură banii angajatelor şi falsifică acte. În urmă cu două săptămâni am scris despre ce se întâmplă în această fabrică. Ei bine, conducerea în loc să îndrepte greşelile a trecut la ameninţări. Iată ce spune un cititor: "au ameninţat angajatele să spună cine postează pe turnucustiri, altfel nu or să mai primească bonuri de masă". Cea mai gravă încălcare a legii este referitoare la concediul de odihnă. Angajatele efectuează doar 5 zile de CO anual. Restul zilelor sunt trecute în acte însă în realitate textilistele sunt la muncă. Banii sunt furaţi de conducerea faricii.

Primăria, Poliţia, ITM trebuie să efectueze un control la această fabrică pentru că s-a întrecut limita. Prefecta judeţului trebuie să se sesizeze şi să verifice tot ce scrie pe acest site. Procurorii încep anchete şi în urma dezvăluirilor din presă. Aşa ar trebui să facă şi Parchetul Turnu Măgurele. Cerem ca autorităţile să îşi facă datoria şi să controleze această fabrică.

Citeste si: Ne scriu cititorii - Abuzuri de neimaginat la fabrica Norman din Turnu Măgurele. Minculeasa Roxana poate răspunde penal.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
cetatean pe 06 Septembrie 2015, 08:19
#8
sunteti de rasul lumii
Tot orasul stie cine au fost: Adina,Roxana, Gigi(fratele lor),cumnata Mariana(sotia lui Gigi)si Bojica Elena(sora Marianei).Dupa ce s-au urcat din"varf in varf",si au ajuns la un "anumit nivel",au uitat de unde au plecat."d-na Costea"(cum are pretentie sa i se spuna)-nevasta lui Gigi(care se duce acasa dimineata),a dus acasa materiale din fabrica,atat de multe,incat si-a aranjat casa.La facultatea din Alexandria se ducea la examene cu chiloti,ciorapi,si alte confectii de la fabrica,pe care le da secretarei Ana,care o lasa sa copieze.Acum e "o mare doamna",aceasta femeie care era un nimeni.Intoxica fetele cu muzica bisericeasca,si le streseaza la maxim cu aceasta poluare fonica.Se da spaga la I.T.M,Politie,Primarie,ANAF,adica,la cei de care depind controalele.
Ana pe 03 Septembrie 2015, 09:55
#7
Sa ii fie rusine marei ''doamne Roxana''
Aceasta Roxana a uitat cine a fost?suntem aceeasi generatie si o cunosc destul de bine - nu imi vine sa cred ca acum se crede "cineva". Imi pare rau ca unii oameni uita cine au fost si de unde au plecat.

Doamnele care lucreaza la Norman nu aveau ce pune pe masa (pt ca nu isi primisera drepturile contractuale) iar Roxana se bronza pe o plaja superba dintr-o insula foarte indepartata.Rusine.

Draga Roxana, sa nu uiti ca exista un Dumnezeu
tot eu pe 29 August 2015, 14:20
#6
cu comentariul
despre bonuri. furaciunile si jaful din banii amaratelor alora d sclave se fac de ani de zile nu de ieri de azi, cu ajutorul inspectorilor itm care isi iau spagi si cadouri nu doar de la norman ci de la toate fabricile cu probleme. inspectorii itm ar trebui anchetati de aceeasi bratara cu directoarea si sefa de sectie de la fabrica asta. la inchisoare cu voi coruptilor si putorilor!
ionut pe 27 August 2015, 12:40
#5
sa facer ceva
Daca nu am accepta toate magariile care se fac in turnu nu am fii in situatia asta.la puscarie cu toti hotii din oras.
Un cetățean nemulțumit pe 26 August 2015, 23:19
#4
Corupții
Poliția o plătește primăria, proc*ratura e și ea mână în mână cu primăria...DNA cred că își iau și ei dreptul și tac ca peștii îl știu eu pe nenea Iancu că dă dreptul să nu îl verifice la dosarele angajaților dacă au contracte de muncă corecte sau dacă are vreunul care muncește la negru la el...Ca nenea Iancu sunt toți patronii din orașul Turnu Măgurele și nu numai...dacă în parlament se doarme și și-au votat salarii astronomice, salariații de la spălătoriile auto din oraș primesc salariu pentru 13-14 ore de muncă zilnic doar 600 roni net !!
cand mi se va cere il voi da pe 26 August 2015, 12:44
#3
da este normal ca organele statului sa isi faca treaba
Logic ca toti turneni sau majoritatea lor doresc ca dreptatea sa domine nu am nimic cu acest site din contra de multe ori si a facut treaba dar si de multe ori a postat stiri total neadevarate care apoi au fost amplificate de unii cititori care nici macar nu aveau cea mai vaga idee despre stirea respectiva as dorii sa posteze cate o stire si despre cratarele care distrug zeci de masini in acest oras si despre cetatenii de etinie roma care stau la colt de strada hartuind pur si simplu fetele care au ghinionul sa treaca pe acolo chiar injurandu le daca acestea ii sfideaza eu asta am spus mai multe investigatii nu ar strica din partea acestui site multumesc
presa sper sa postati pe 26 August 2015, 12:21
#2
sper sa postati
Turnu cu stiri se considera ca facand parte din presa exclus dragi asa zisi jurnalisti pai voi ce faceti aici este o mizerie deoarece noi nu stim nici macar un nume de jurnalist voi ce auziti pe la colturi aia scrieti fara sa investigati nimic cum se face ca domnul cracea domnul codrea sunt cei mai cei si restul niste hoti se stie ca pitcul fura umpreuna cu acolitii lui nu trebuie sa ne mai spuneti dar si voi presa din turnu magurele aveti noaptea supra preturi la magazinul non stop pe care il detineti inclusiv si sustinatorii acestui site fac evazinue chiar si reporterul dumneavoastra era sa dea cu masina peste mine in zona sediului partidului pe care il sustineti sper sa postati dar in acelasi timp stiu ca oricum voi presa veti citi bafta multa
Crina Mardare fara calculator pe 26 August 2015, 12:12
#1
AUTODENUNT
Are importata cine a scris la Turnucustiri sau faptele care sint przentate? Nu trebuie sa reclame cineva anume ceea ce se intimpla la NORMAN.Sint cunoscute unele fapte de natura penala si Proc*ratura sau DNA sa se sesizeze din oficiu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.