Accident intre un autoturism si o caruta in cartierul Magurele.

21 August 2015, 16:51 | 5163 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Accident intre un autoturism si o caruta in cartierul Magurele.

În ziua de 20.08.2015, în jurul orei 21:35, în timp ce un tânăr în vârstă de 23 ani din Turnu Măgurele conducea regulamentar un autoturism pe strada Libertății din oraş, în direcția de mers comuna Ciuperceni către centrul municipiului Turnu Măgurele, a intrat în coliziune frontală cu un vehicul cu tracțiune animală care a ieșit de pe strada Viitorului în strada Libertății, fără să se asigure și fără a acorda prioritate de trecere autoturismului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporala a căruțașului, un minor în vârstă de 15 ani din Turnu Măgurele care a fost transportat cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Atât conducătorul atelajului hipo, cât și conducătorul autoturismului au fost testați cu aparatul etilotest ale căror valori au fost negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ’’vătămare corporală din culpă’’, urmând a se propune soluție prin Parchet.

sursa: IPJ Teleorman

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
CETATEAN pe 12 Septembrie 2015, 23:11
#10
JOS CORUPTII DIN ORAS
RASPUNSUL E SIMPLU : VONOVATUL ESTE "PUI DE ROM", SI AU

FOST BABACII LUI LA BULIBASA, CARE A AMENINTAT PE TOTI CORUPTII DIN JUSTITIE...

IN CAZUL PROXENETULUI SI TRAFICANTULUI "TAVOCU",CHIAR EL ERA VINOVAT, DAR A DAT MITA ACELORASI CORUPTI, PENTRU A-L GASI VINOVAT PE BIATA VICTIMA, CARE ERA ROMAN..
jeni pe 06 Septembrie 2015, 22:01
#9
accident
la animal vad ca nu se mai gindeste nimeni....ca si cind nu ar fi...aaaaaa da mai bine ca cine stie cum il gasesc astia ca si vinovat...
unu pe 26 August 2015, 00:27
#8
Pentru catalin Andreescu
Nu il inghit nici eu pe Tavocu, dar in cazul acelui accident nu a fost el vinovat. Biciclistul era beat crita. Si la acest tanar de 23 de ani se va inchide dosarul cu NUP. Asa este procedura. Si nu il mai jeliti atat pe biciclistul ala betiv. Putea sa bea acasa si era ca nou a doaua zi.
UN POLITIST pe 23 August 2015, 13:18
#7
din Turnu-Magurele
lasa ba fii tu justitiar, nu vezi ca justitiarii sunt ucisi pe capota masinii? nu stau eu bine sanatos si cu bani in buzunar?mie imi trebuie sa fac pe Rambo? suntem o mana de politisti si o mie de ji**ni,
Catalin Andreescu. pe 23 August 2015, 07:39
#6
In memoria...
..bravului politist GHEORGHE IONESCU mort la datorie, in slujba tarii, pentru care si-a dat viata si ea i-a dat foarte putin!. Cata deosebire fata de politistii de la Turnu Magurele, care-i lasa liberi pe criminali, ba chiar ii saluta cu mult respect. SA-TI FIE TARANA USOARA, GHEORGHITA IONESCU, VESNICA POMENIRE, SA-TI DEA DUMNEZEU PACEA SI LINISTEA DE CARE N-AI AVUT PARTE PE PAMANT!.DVS., DLOR POLITISTI TURNENI, DACA AVETI CONSTIINTE, INCEPAND DE AZI, TIMP DE 7 ZILE SA PURTATI BANDEROLE NEGRE IN SEMN DE OMAGIU PENTRU FOSTUL COLEG SI SA VA FACETI DATORIA!.
_ pe 23 August 2015, 00:26
#5
_
Mere de vanzare 1 leu kg !!!!
lisu pe 22 August 2015, 19:00
#4
oop
carutASul este la alexandria la spitalul judetean in stare stabila cu cateva zgarieturi, numai puneti aici toate prostiile, vai de capul vostru
a pe 22 August 2015, 18:50
#3
b
In primul rind, carutasul cit si insotitorul sau,minorul de 15 ani, sunt 2 hoti notorii de pe Magurele. Minorul nu a murit,Alex, in c*rind isi va face simtita prezenta in locuinta ta, ai sa vezi.........
Alex pe 21 August 2015, 23:55
#2
Boss
Cum sa fie testat carutasul cu aparatul etilotest cand el era in stare grava si a2a zi a murit la spital? :O
Catalin Andreescu. pe 21 August 2015, 17:33
#1
Daca tot se aminteste de alt accident..
..petrecut joi 28 august 2014 intre orele 15-16 si in care interlopul Tavocu l-a ucis pe sarmanul Sfetcu Gheorghe,de care nu se mai pomeneste nimic, estelogica intrebarea: DACA IN CAZUL DE FATA, ACCIDENTATUL A SCAPAT CU VIATA SI ESTE CLAR VINOVAT, IAR SOFERULUI I S-A INTOCMIT DOSAR PENAL PENTRU // VATAMARE CORPORALA DIN CULPA(???)//, ATUNCI LUI TAVOCU DE CE NU I S-A INTOCMIT SI I S-A RESTITUT PERMISUL??. ONORAT PARCHET, CUM ESTE POSIBIL ACEST LUCRU??
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.