Liviu Dragnea se întoarce din Brazilia după trei săptămâni de vacanţă.

21 August 2015, 16:07 | 1814 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea se întoarce din Brazilia după trei săptămâni de vacanţă.

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, se întoarce mâine din concediu. După trei săptămâni de vacanță, liderul socialdemocraților va găsi filialele partidului cu temele nefăcute.

Liviu Dragnea şi-a luat concediu, la scurt timp după ce a fost ales preşedinte interimar. Chiar dacă erau încă multe lucruri de rezolvat- Codul Fiscal, pregătirea Congresului din noiembrie, sau a alegerilor locale şi parlamentare de anul viitor-, liderul PSD a preferat să stea trei săptămâni departe de partid și de țară, el fiind plecat în Brazilia.

Liviu Dragnea se întoarce exact după ce toate discuţiile aprinse referitoare la Codul Fiscal s-au încheiat. Pe de altă parte, în ceea ce priveşte pregătirea pentru alegerile locale, Dragnea va avea parte de o surpriză neplăcută.

Deși a dat dispoziție ca, până în luna septembrie, să fie încheiate alegerile interne din organizațiile județene și locale, în ultima săptămână din august doar în jumătate din organizaţii s-a întâmplat acest lucru, ne-au declarat surse social-democrate.

Planurile din iulie, uitate în august

La finalul lunii iulie, înainte de a pleca în concediu, Dragnea a făcut o scurtă prezentare a planului pe care acesta îl are pentru PSD. Atunci, noul șef al partidului preciza că, până pe 15 octombrie, fiecare organizaţie va trimite propunerile candidaţilor, „însoţite de o fişă din care să reiasă argumentele organizației” pentru care au fost desemnați, precum și referiri despre „existenţa riscului de incompatibilitate” sau „integritatea” candidatului. Însă, cât Dragnea a fost plecat lucrurile s-au schimbat. „Cei care nu vor avea o sentință definitivă și irevocabilă, chiar dacă sunt incompatibili, însă stau bine în sondaje, se vor regăsi pe listele cu candidați”, au declarat, pentru EVZ, surse din PSD.

sursa: evz.ro

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Pele din Buzau pe 21 August 2015, 20:50
#1
28 Septembrie-Ziua Libertatii !
Hai c*raj,Romania,c*raj cetateni,am stat peste 20 de ani condusi de cel mai mare hot de pe aceste meleaguri,mai rezistam inca o luna.Dupa care,iesiti de fiecare data si spuneti-va nemultumirea si protestati impotriva tuturor abuzurilor si nedreptatilor ce vi se fac.Acest judet si oras sint ale voastre,nu ale lor,ale hotilor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.