Scandal între două familii de romi din Alexandria. Cinci persoane au fost reţinute.

20 August 2015, 11:31 | 2290 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Scandal între două familii de romi din Alexandria.

Un scandal s-a iscat ieri între doua familii de romi de pe strada Meșteșugari din Alexandria.

Polițiștii alexăndreni au fost sesizați, ieri, printr-un apel făcut la 112 de către un bărbat cu privire la faptul că un alt bărbat i-ar fi agresat sora și nepoata sa.

Alte două persoane s-au prezentat ieri la sediul poliției pentru a reclama că în timp ce se aflau pe strada Meșteșugarilor din Alexandria, în fața locuinței lor au venit mai multe persoane care erau înarmate cu cuțite și bate și le-au lovit, pătrunzând fără drept în curtea locuinței lor.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că între cele două familii exista o stare conflictuală mai veche, de când se aflau în Spania.

”Având în vedere că se strânseseră mai mulți membrii ai ambelor familii care deveneau recalicintranți s-a procedat la intervenția cu rapiditate a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Teleorman care au condus la sediul Poliției din Alexandria 14 persoane din rândul agresorilor și cunoștinte ale acestora”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Teleorman.

Scandalagii s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cinci dintre persoanele implicate au fost reținute și introduse în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Teleorman.

sursa: teleorman24.ro

 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Greu pe 25 August 2015, 13:39
#5
Tocmai
Ce nu stii tu mascatii pot fi chemati si in Turnu si in Alexandria si in orice coltisor din tara noastra cea plina de cetateni inteligenti ca cel care comenteaza la nr 4 cu pitici pe creier
piticu pe 23 August 2015, 19:08
#4
rahat
Pentru * 3: recititi articolul. Confundati Turnu cu Alexandria !
sa-i pe 23 August 2015, 13:02
#3
aratati
sa-i aratati cazul si comandantului politiei din Turnu, sa vada cum se lucreaza cu ciorile, ca el se milogeste de ciori sa stea cuminti in loc sa cheme mascatii si sa rezolve problema. rusine domn comandant...
Strada Ion Creanga pe 20 August 2015, 18:12
#2
Puscarie pentru toate zburatoarele!
Sa mearga in padure sa se bata pina la moartea ulimului combatant sub supravegherea politiei.Daca nu reusesc sa se elimine pina la ultimul cioroi,politia sa desavirseasca lupta cu cu pistoalele din dotare.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.