"Ziua porţilor închise" la Spitalul Municipal din Turnu Măgurele.

20 August 2015, 09:10 | 3185 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Spitalul din Turnu Magurele are portile inchise.

 Anunţată cu mult fast pe toate canalele media pesediste, "Ziua porţilor deschise" de la Spitalul Municipal din Turnu-Măgurele s-a transformat în contrariu. V.Ivan şi El Amry Mohab au declarat că sâmbătă, 22 august, toţi turnenii, doritori de vizitat Spitalul şi de discuţii cu medici şi asistente, vor avea acces liber timp de 6 ore. Evident că s-a fâsâit şi această ştire, pentru că, să spunem pe şleau, ce naiba să vadă turnenii la Spitalul Municipal? Că nu sunt medicamente, că medicii de valoare sunt pensionaţi, că tinerii care au venit în Spital ca medici sunt nişte indivizi care nu cunosc nici măcar ABC-ul medicinei?

Le ştiam pe toate acestea, astfel că Ivan şi El Amry au luat decizia corectă: au închis Spitalul. Oricum, să te lauzi cu ceva şi să fii obligat să retractezi peste puţin timp, iată o performanţă " medicală" de toată jena. Aşa conducere, aşa spital, se poate spune. Dramatic pentru turneni este că, după ce medicii pensionari, care încă mai lucrează la Spital, vor pleca, doar cei fără posibilităţi materiale vor mai accepta să fie internaţi aici. Fără medici adevăraţi, Spitalul Municipal din Turnu Măgurele va avea soarta oraşului. Va rămâne doar cu cazurile sociale, pentru că cei care vor să se însănătoşească vor merge la Alexandria sau Bucureşti. Vai de Spitalu` nostru!

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
laurentiu pe 17 Septembrie 2015, 10:36
#10
cu**a de mona rusu
acum este cu dl ivan a terminat cu vierme?????????????
CETATEAN pe 12 Septembrie 2015, 23:32
#9
JOS TOTI CEI CARE NE SUBJUGA
CE SA STIE PROASTELE ALEA CU RUJ DE CULOAREA P...I IN CALDURI? ELE STIU SA STEA CU CRACELE DESFACUTE SA-I SATISFACA PE "SEFI"...

DE CE NE-AU TREBUIT ARABI IN SPITAL? SA NE ADUCA CINE STIE CE GRUPARI TERORISTE SA NE TERMINE, SI SA RAMANA IN TERITORIILE NOASTRE...

E TIMPUL SA VA "TREZITI" LA REALITATE...
Alex pe 02 Septembrie 2015, 03:15
#8
Medici de rahat
tampiti mai sunt doctori....

Cum sa spui la un copil de 13 ani ca trebuie amputat piciorul in urma zdrobiri degetelor de la picioare ?? si ducandu-te la buc*resti iti pune piciorul in gips si intro saptamana s-a rezolvat problema

Cum sa aputezi piciorul unui copil numai pentru bani ???

Spital de redusi mintali nam ce zice
isa pe 01 Septembrie 2015, 12:39
#7
lasa de dorit
dc in spitalul turnu magurele nu se da voie mamicii sa faca o foto noului nascut ca si in celelalte spitale? nu vor sa se vada j**ul, mergatoarele sipatuturile care lasa mult de dorit. ce sa mai zicem de medicamentatie care trebui sa tio cumperi singur de la farmacie.de ce se mai plateste la sanatate? cit mai aveti de gind sa furati ? rusine ca ne-ati adus spitalul in asa hal

Euuuuuuuuuu dulceata!!!!! pe 27 August 2015, 15:35
#6
Nu asta sa va fie grija
Oameni buni nu asta sa va fie grija, medici sunt, dar una, voi ca pacienti, de multe ori nu stiti sa respectati personalul medical, apoi veniti si dati voi indicatii medicului ce sa va faca si cel mai important lucru care dintre voi este in stare sa faca ce au facut timisorenii macar pentru sectia de pediatrie??????????

stiti ce veti face daca spitalul asta asa cum ii ziceti voi plin de gandaci se va inchide ?

Ati belit P*****. zau ca ar fi bine macar sa aveti atata ocupatie,ca poate va vine mintea la cap.

Baaaaa macar sa faceti voi sase ani de medicina ............
vasy asisy pe 22 August 2015, 22:43
#5
pluteste dragostea .
V.ivan,m.rusu,flori si multi altii umbla besmetici de indragostiti ce sant ! Ce spital? Ce ziua portilor ..

Pana si dnu portar mihaita este indragostit !
V.Ivan pe 21 August 2015, 09:24
#4
N-aţi înteles nimic!
Mâine e "Ziua porţilor deschise", nu pentru turneni, ci pentru libărcile, ţânţarii şi rozătoarele care misună prin Spitalul Municipal din Turnu-Măgurele. Pleacă în concediul legal.

Reamintim turnenilor că ţânţarii din Spitalul Municipal din Turnu-Măgurele muncesc cot la cot cu asistentele. Îţi pun ele o perfuzie? Ţi se aşază pe mână şi vreo 10 ţânţari şi-ţi iau sânge pentru analize.

Spitalul Municipal din Turnu-Măgurele este ultimul răcnet în materie de asistenţă medicală.
@Claudia pacienta pe 20 August 2015, 18:28
#3
* NR1*
Ai dreptate,domnule Ivan.Ce sa caute vizitatorul intr-un spital condus de manageri incapabili si hoti.Si ce sa vada,rezerve mizerabile si urat mirositoare,geamuri nespalate si wc-uri infecte?Mancare pentru porci,din care mai furati si voi?Daca nu erau toate aceste nereguli,nu mai aveai tu bani de exc*rsii.Apropos,cate zile de vacanta ai avut anul acesta?
Dida de la tricotaje pe 20 August 2015, 11:36
#2
Sanatatea e in pericol
Asta se intampla cind politicul isi baga nasul in toate.Cind numirile in fruntea unor astfel de institutii se fac politic,neexistind nicio urma de competenta,experienta si profesionalism,sanatatea cetatenilor este in mare pericol.In ultimi 25 de ani,obiceiurile si practicile comunismului s-au perpetuuat fara nicio rusine.
google pe 20 August 2015, 10:24
#1
Dezinformare
Cine cauta pe google ziua portilor deschise in spitale, poate observa ca aceasta a fost o initiativa la nivel national. A fost anuntata la fel in toate judetele, iar apoi ministerul a anulat organizarea acestei zile, pana la o data ulterior anuntata de catre MINISTER...ca nu decide spitalul X sau Y sa faca ziua portilor deschise
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.