Exclusiv - Cât a dat Nazzareno pe Hanul Diligenţei şi ce mai vinde Liviu Dragnea.

19 August 2015, 01:00 | 5114 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Terenul  de pe strada Primaverii.

În urmă cu puţin timp s-a auzit că italianul Nazzareno Marinangeli a cumpărat Hanul Diligenţei. Hanul a fost pus la vânzare pe OLX de către Alex, omul adevăratului proprietar.

Acelaşi Alex vinde încă două terenuri ale jupanului. Un teren de 600 mp în Azuga( "particular vând teren Azuga pentru construcţie casă de vacanţă, terenul se află între case şi are o privelişte foarte frumoasă") şi un teren de 8428 mp pe strada Primăverii din Turnu Măgurele.

Revenind la Hanul Diligenţei, preţul cerut de Alex era de 100.000 de euro. Nazzareno l-a cumpărat cu 80.000 de euro. Hanul are o suprafaţă de 285 metri pătraţi, iar suprafaţa totală a terenului pe care fostul obiectiv turistic şi de alimentaţie publică este amplasat măsoară 6.800 metri pătraţi.

Trebuie mentionat ca Hanul si cele doua terenuri au disparut din declaratia de avere a jupanului fara ca acesta sa specifice acest lucru. 

Citeste si: Încrengături ciudate în spatele examenului de magistratură. Luminiţa Ninu Cristiu, fosta Preşedintă a Tribunalului Teleorman, face parte dintr-o comisie.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Adi pe 05 Septembrie 2015, 23:15
#11
ha ha
L-a vandut de fatada. Nazareno l-a "cumparat" doar in acte. Hanul ramane la Dragnea, iar Nazareno isi vede de "afacere" in continuare.

Laurentiu Paraschiv. pe 21 August 2015, 19:34
#10
L-alde Troncea & Milica( acelasi ins!).
Taticule, esti beat, esti chior, esti prost???!!. Intrebarea este: CUM A CUMPARAT DRAGNEA CEVA, CARE OFICIAL NU EXISTA???!!.
Eliza pe 21 August 2015, 13:09
#9
Vinde tot - Ramane in Brazilia
Exact. Si-a anuntat colegii sa-si aleaga presedinte de partid, el alegand sa ramana in Brazilia cu "prajiturica", iubirea vietii, mai ales ca nevasta a divortat, i-a luat copiii si palatul.
Milica pe 19 August 2015, 23:17
#8
Paraschiveeee,tată,esti praf !!!
Le-ai amestecat de nici tu nu mai sti ce ai vrut sa spui.Un singur lucru e cert,primaria de azi nu are nicio legatura cu vanzarea unor mijloacele fixe din mediul privat.Singurii care pot da explicatii si aduce dovezi de instrainarea sau vinzarea unor astfel de constructii,sint doar cei ce le-au avut in patrimoniu,proprietate(chiar la stat fiind)si cunosc modalitatea de vinzare si valoarea cu care au fost scoase la vinzare la acel moment.Daca vinzarea a fost facuta intr-un mod netrasparent si nelegal,asta este cu totul altceva si trebuie vazut cum anume a fost facut.
Laurentiu Paraschiv. pe 19 August 2015, 17:56
#7
Lui Troncea.
Daca nu stii sa citesti si nici sa intelegi, nu te mai baga ca musca-n lapte!.Pana in 1989 nu existau privati, iar H.D. era al statului. Oricum, tu nu ai dreptate,pentru ca Primaria TINE EVIDENTA SI LA PRIVATI( NU EVIDENTA CONTABILA!), ADICA STIE NISTE DATE DESPRE EI. DECI SI INAINTE DE 89 ERA IN EVIDENTA PRIMARIEI. CA PROPRIETAR ERA O.C.L. SAU GOSPODARIA DE PARTID NU ARE MARE IMPORTANTA. INTREBAREA MEA ESTE DE FAPT URMATOAREA: CUM A FOST CONSTITUIT CA MIJLOC FIX SI CUM I-A FOST VANDUT LUI DRAGNEA, DIN MOMENT CE EL A FOST CONSTRUIT IN MOD ILEGAL, FRAUDULOS, PE ORGANIZAREA DE SANTIER A T.C.I.B.(de constructor nu sunt sigur!). STIU SI NUMELE INGINERULUI CARE L-A CONSTRUIT, E PLECAT DE MULT DIN TURNU, NU ERA LOCALNIC, NU ARE ROST SA-L SPUN.
Troncea pe 19 August 2015, 16:20
#6
Laurențiu,ai probleme ?
Ce legătură are hanu de la bănciu cu evidență de la primărie.de cînd ține primăria evidență la privat?

eu pe 19 August 2015, 15:39
#5
pentru Laurenţiu Pataschiv
Aveţi dreptate in privinţa "amănuntelor" pe care le-aţi enumerat. Imi este teamă insă că au avut ei grijă și cu legea 213 și cu 215 că sunt experţi in "proprietate publică".
eu pe 19 August 2015, 15:32
#4
balciul?
str. Primaverii,6800 mp

o fi locul unde se organizeaza balciul?
OLX pe 19 August 2015, 11:58
#3
JUPÎNUL ARE NEVOIE DE CASH !
Spuneți-ne și nouă,Primaria,Spitalul,Policlinica,Casa de Cultură,Tribunalul,Sediul Poliției și al Parchetului,mai sînt ale comunității sau sînt tot ale lui Dragnea? Se apropie întrebări și verificări referitoare la averea jupînului?Oare cîte proprietăți și cîți interpuși mai are HOȚUL asta?Nu se mai satură de furat și jefuit.TOT CE NU POATE FI DOVEDIT CA A FOST CUMPARAT IN MOD LEGAL,SA FIE CONFISCAT.
Laurentiu Paraschiv. pe 19 August 2015, 06:12
#2
Ar fi interesant de stiut...
...cum a fost construit acest han inainte de 1989, in baza carei hotarari si cu ce fonduri?.( daca nu stie nimeni, voi spune eu peste cateva zile).Cum figura in evidenele Primariei inainte sa-l cumpere Dragnea si cum a fost privatizat?.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.