Realitatea despre locurile de muncă la Arad.

18 August 2015, 11:53 | 3446 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Realitatea despre locurile de muncă la Arad.

În ultima perioada, prin Teleorman s-au căutat muncitori pentru a merge să lucreze la Arad într-o fabrică de cablaje auto.

Angajatorul oferea salariu brut de 1230 lei, plus multe beneficii, chiar şi cazare la hotel. În vestul ţării, fabricile de componente auto sunt precum confecţiile textile de la noi. Ajunşi în Arad, sclavii din Teleorman au constatat că realitatea este alta: salariu de 700 - 800 de lei, cazare în barăci iar despre mic dejun şi o masă caldă nici vorba.

Se câştigă 1200 - 1300 lei pe lună, dacă se fac ore în plus. Noi zicem că este prea puţin, dar sărăcia este foarte mare în judeţul nostru şi, de aceea, sunt mulţi care sunt dispuşi să plece undeva, numai să nu rămână aici. Noi am aflat aceste lucruri despre ce se găseşte la faţa locului. Cei care cunosc si altceva, îi rugăm să comenteze pentru o cât mai bună informare a cititorilor noştri.

Citeste si: Locuri de munca la Arad. Firma Delphi angajeaza 250 de muncitori necalificati.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Vali pe 31 August 2015, 16:49
#10
Oa-kaka
Prost esti, mah...si nu mai mori! excaim
Oaka din Primaria Rosiori de Vede pe 22 August 2015, 17:03
#9
Bata, droaga si magarul...
In Telemorman, abia, daca sunt bani de corent electric, numai, tractoristi nespalati, ti**ni si boarfe ieftine!!!!Sa poopati calcaile alora de va dau un baunt, bai tuicarilor si mancatorilor de tacamuri de pui!Ca lucrati la croitorii, la turcii din Rosiori, sau japonezi lui peste prajit din Lixandria, toti o foame si o saracie1Bata, Droaga si Magarul, asta este TELEORMANUL!!
Nebunu' din coceni pe 21 August 2015, 15:30
#8
Oaka Kaka Maka
Bai onanistule, da' tu de unde dracu' esti ma,,de namol"? Ce cocina faci de ras? Tocmai aici ti-ai gasit sa-ti grohaiesti nesimtirea?
Nebunu' din coceni pe 21 August 2015, 15:27
#7
Mancati c...t
Mancati c...t cu pumnul. Unde dracu' ati vazut voi ca stau oamenii aia in baraci? Ati fost voi acolo sa costatati asta?
Maria pe 19 August 2015, 12:15
#6
DA APA LE DA ???
Ca prostii din Teleorman traiesc doar cu aer si apa.Si din 4 in 4 ani cate o galeata,o sapca,un pix si o bricheta.Ce,nu e suficient?Baaa,voi v-ati invatat sa triti numai in lux!Hai ca vin alegerile si iar o sa va dea prin cavitatea bucala si la palma.
o pe 18 August 2015, 17:23
#5
o
mmmmmm
OAKA din Primaria ROSIORI DE VEDE pe 18 August 2015, 12:48
#4
Sa ziceti BOGDAPROSTE!!!
Bah saracani din Diliorman, care va sterge-ti cu coceanul, si va pipi la coltul borediului vostru de je**si!!!Sa ziceti BOGDAPROSTE la 1,000Ron net, cazare, mancare, neam de neamul vostru de foomisti nu ati vazut asa pleasca!!!
anonim pe 18 August 2015, 12:43
#3
nu
Nu este adv ca se ofera 1400 net..eu in tm la o alta firma am 1600 brut deoarece ocup si o alta functie..in rest au 1500..in arad este mai putin..nu stiu totusi daca-i adv cu cazarile in baraci..aici is devina cei care conduc jud tr pt ca iar putea atrage acolo sa deschida o firma
Costarica ! pe 18 August 2015, 12:35
#2
America de sud !!
Dacă la-ți votat pe Dragnea, înseamnă că nu vă este prea greu să descoperiți ce este in spatele acestei afaceri cu cablaje auto ! Mă bazez pe inteligența voastră din Pădurea Nebună, pe flerul și pe mintea cea din urmă a românului din mediul rural, să descoperiți și să desconspirați adevărul absolut !! Așa că turmă inteligentă de oi pe două picioare, dați năvală !!!
george pe 18 August 2015, 12:15
#1
joburi in arad
Firma care recruteaza este un intermediar si isi opreste si ea minim 10% din venitul pe care angajatorul ar fi dispus sa il ofere. Din cate stiu, celor din Arad le sunt oferite salarii de 1400ron NET. Cred ca mult mai avantajos este sa mergeti direct la angajator, iar pentru locuit gasiti cu siguranta in zona chirie. Va puteti cupla 3-4 intr-un apartament/casa pentru a iesi mai ieftin.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.