Informare meteorologica - Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată.

16 August 2015, 15:40 | 1984 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Informare meteo.

In vigoare de duminica 16.08 ora 23 pana marti 18.08 ora 23
Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată

INFORMARE METEOROLOGICÃ

În intervalul menţionat instabilitatea atmosfericã se va accentua treptat în toatã ţara. Vor fi averse, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului ce vor avea şi aspect de vijelie, în noaptea de duminicã spre luni, 16/17 august, în Banat şi Oltenia, apoi şi în celelalte regiuni. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în 24 de ore se vor cumula cantitãţi de apã ce vor depãşi local 20 l/mp şi pe arii restrânse, îndeosebi în zonele de deal şi de munte, 35...40 l/mp. Vor fi şi cãderi de grindinã.

Notã: În Dobrogea manifestãri ale instabilitãţii atmosferice îşi vor face apariţia din noaptea de luni spre marţi (17/18 august).


În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţionalã de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Administratia Nationala de Meteorologie, Centrul National de Prognoza Meteorologica, Bucuresti

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.