Prefecta, pentru noi, este Ceauşeasca doi.

15 August 2015, 14:45 | 2772 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Daniela Carmen Dan.

Daniela Carmen Dan a transmis un mesaj de Ziua Internationala a Tineretului. Cu toate ca suntem la un sfert de secol de la caderea comunismului, prefecta se exprima in limbaj de lemn. Nu a spus nimic concret, numai vorbe in vant. Realitatea este alta, nu ce reiese din cuvantarea Danielei. In mesaj se fac referiri numai la viitor, in prezent este dezastru. Iata ce a transmis prefecta:

"Cred cu tărie că tinerii sunt cei care pot contribui la dezvoltarea actualei societăţi. Îmi doresc să îi văd implicaţi în proiecte de amploare şi în realizarea unor planuri pentru viitor.
Şi ei au drepturi, şi ei au responsabilităţi.
Astăzi, de Ziua Internaţională a Tineretului, sărbătorită în fiecare an pe 12 august, vreau să le transmit sărbătoriţilor, atât celor care sunt tineri, cât şi celor care au sufletul tânăr, un gând bun şi convingerea mea că îşi vor aduce aportul la un progres durabil.
Să investim în tineri şi să le oferim şansa de a evolua.
Să ne bucurăm dragii mei de semnificaţia acestei zile pe care o marcăm în spirit tradiţional românesc şi pe 2 mai."

Citeste si: Marioneta din fruntea Prefecturii nu vrea să ajute chimiştii turneni. Cât a dat Nicoleta Toncea pentru ca autorităţile să nu îşi facă datoria?

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
#14 pe 07 Septembrie 2015, 17:45
#14
pentru #12
Ia zi craciulica, in afara de ti**ni- si dintre acestia numai cativa, adica cei carora le duceai daruri impreuna cu Nastasescu sa te voteze- cam cati alegatori apreciezi tu ca te cunosc?. (Observi ca nu te-ntreb cam cati crezi tu ca te-ar vota?. Mai omule, daca sunt liberal TREBUIE sa te votez pe tine?)
pentru alt altul pe 22 August 2015, 10:32
#13
propuneri
1. Majoritatea care nu il cunoaște pe Crăcea e reprezentată mai mult de 50% de tine?

2 Nepoţii gornistului de la 48 sunt rude cu"revoluţionarii din Turnu"? Poate pe ăia ii cunoști.
eu pe 22 August 2015, 10:26
#12
altui altuia
Măi dragă, steagurile de la prefectură și de la școala de fete tree să fie pașpatru coane Fănică. Esenţa e aceiași când iţi furi căciula singur sau pui batista pe rivoluţie. Acum inţelegi ce vrei dacă in mintea ta se incaiera Posada cu debarcarea din Normandia, 1848 cu 1817 sau cu alegerile din 92, cu debarcarea omului pe Lună și așteptând debarcarea pe Marte.
Alt... altul. pe 21 August 2015, 19:41
#11
Lui //eu//.
Fratele meu, bun, drag si..dement: bati campii si-o tot amesteci cu p.s,d. cu cracea si cu nepotii gornistului care au facut revolutiunea de la 48. Cum dracului sa fie votat cracea, CAND MAREA MAJORITATE A CETATENILOR NU STIU NIMIC DESPRE EL??.
eu pe 20 August 2015, 23:32
#10
contunuare pentru altul
marematica este o chestiune relativă și extrem de exactă in același timp "unu plus unu fac aproape doi", matematici superioare, dar să nu poţi număra decât păna la 3, in condiţiile date, revenind la premoniţii the end pentru colosul cu picioare de lut numit psd. Recunosc, ar fi păcat pentru că este singurul partid de stânga, dar recunoaște altule că are nevoie să fie reformat. Pe final, dacă va reuși Crăcea să se impună, foarte bine. Este un tip cu multă voinţă și mult c*raj.
eu pe 20 August 2015, 23:22
#9
pentru altul
O simplă greșeală dar cu o latură premonitorie. Ce ar trebui să inţeleg? Intelege altule că matematica este o simplă chestiune
Altul. pe 20 August 2015, 17:56
#8
Lui //eu//.
N-am inteles de ce trebuia sa-ti bis-ezi prostiile?. Cred ca nici tu n-ai inteles!.
eu pe 19 August 2015, 23:55
#7
turneanului
Neuronul unic nu reușește să numere decât până la 3?! Așa aţi numărat și la prezidenţiale și aţi ieșit pe un minus care vă dă o credibilitate absolută. Băsescu vă bântuie pentru că v-a demonstrat că sunteţi neputincioși, lipsiţi de viziune politică. Eu nu fac politică, nu mi-a plăcut nici Băsescu, ei bine, văzndu-vă pe voi am inceput să il regret. V-a bătut un etnic german și bonus pentru voi nu este nici ortodox. Nu inţelegeţi că oamenii vă urăsc și că urmează implozia. O să vă prăbușiţi in voi inșivă până o să deveniţi zero barat.
eu pe 19 August 2015, 23:55
#6
turneanului
Neuronul unic nu reușește să numere decât până la 3?! Așa aţi numărat și la prezidenţiale și aţi ieșit pe un minus care vă dă o credibilitate absolută. Băsescu vă bântuie pentru că v-a demonstrat că sunteţi neputincioși, lipsiţi de viziune politică. Eu nu fac politică, nu mi-a plăcut nici Băsescu, ei bine, văzndu-vă pe voi am inceput să il regret. V-a bătut un etnic german și bonus pentru voi nu este nici ortodox. Nu inţelegeţi că oamenii vă urăsc și că urmează implozia. O să vă prăbușiţi in voi inșivă până o să deveniţi zero barat.
Mobra, fratele lui Cobra !! pe 18 August 2015, 21:07
#5
Mi-a căzut jiglorul in baia de ulei !!!
Coclenderul, mâncați-ași coadele tale, ști ce zic, lasă vrâjeala și scoate banul !!Voi știți cine sunt și ce pot eu, adică mi-ați dat cu dobândă și nu a-ți fost satisfăcuți ? Chiar credeți că puteți să deschideți gura la adresa și impotriva mea, inainte să vă uitați in oglindă și in statisticile I.N.S. ?!!Ciocu mic, votați P.S.D.-ul și o să aveți tot ce vă doriți pe lumea cealaltă !! Decerebraților, cu labilitate psihică accentuată și flatulență cronică, stați ascunși că puțiți ca niște sconcși ! Nu e treaba măgarului, de unde beau oile apă !!!
TURNEANUL pe 17 August 2015, 13:55
#4
Cine sunteti ?
Cine sunteti voi ? 1 prea multi 3,Cracea si cu voi.Prezentati ce realizati prin promovarea principiilor BASISTO-CRACISTE(vorba multa-fapte zero).
Fanică pe 16 August 2015, 19:06
#3
Pentru prostii de la # 1 si #2
Mai terminati mă cu reclama asta de rahat la adresa prefectei.Care sunt faptele bune din cel mai sarc si prost judet din tara? Pe cine credeti prost că va poate scrie pe adresele de mail?Puneti mana si scrieti pe site-ul lui Simionescu si lingeti Partidul Rosu.Sau e greu sa vă laudati singuri?
trica pe 16 August 2015, 16:55
#2
dan.dumitru@yahoo.com
In totaliatate domnul ion radu are dreptate.

Am avut acum ceva probleme,am fost in audienta la doamna prefect si surprizator de repede problema a fost rezolvata.

este de admirat un asemenea om.

un ctatean pe 15 August 2015, 16:37
#1
ion.radu@yahoo.com
Inteleg dorinta redactiei de a avea audienta la articolele publicate .

Pentru ca dorinta sa revina realitate ar trebui sa nu jigniti persoanele despre care comentati si sa tineti cont ca in cazul de fata doamna prefect este absolventa unui liceu de elita,absolventa a unei facultati avand licenta obtinuta la unul din institutiile de invatamant de elita,absoventa de studii postuniversitare.

Doamna prefect in tot cea ce face dovedeste bun simt,modestie lucruri care fac din dansa un adevarat om.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.