Liviu Dragnea isi toaca banii cu o juna aratoasa, prin Brazilia, in loc sa-si marcheze teritoriul.

10 August 2015, 00:05 | 4343 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

"Dragnea, proaspat uns erzatz de presedinte, isi toaca banii de pensie (cat de elegant am evitat cuvantul spaga!) cu o juna aratoasa, prin Brazilia, in loc sa-si marcheze teritoriul. Deci, il eliminam si pe asta din cercul celor banuiti de inteligenta vizionara (a fost o vreme cand il creditam cu aceasta insusire)." - Sorin Ovidiu Vantu. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
ei pe 30 August 2015, 15:32
#3
simplă observaţie
Galben și verde dau portocaliu. Ăsta va redeveni viitorul. Tot Băsescu, tot Băsescu! Ce putem să mai facem? Pare singurul care poate.
gigi kent pe 19 August 2015, 15:38
#2
politia rutiera turnu magyrele
la politia din orasul turnu le e frica sa opreasca ti**ni care circula fara permis cai bate sa fie schimbati sau adusi alti de la judet ca astia sunt prea fraierirusine snake
galben-verde pe 10 August 2015, 00:41
#1
CARE TERITORIU ?????
Se distreaza pe banii prostilor.Asteptam reactia ANI,SRI,PARCHETULUI GENERAL si nu in ultimul rand al DNA.Nemernicul de Dragnea a plecat de la Gratia,vorba lui Cristoiu,,RUPT IN FUND,,iar acum are mii de hectare.De unde si pe ce bani?Pana cand poti sa ascunzi matrapazlac*rile facute cu TELDRUM??ANAF CE FACE;DOARME???
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.