Stan Alin Costel, arestat preventiv pentru 30 de zile.

07 August 2015, 17:22 | 3086 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Stan Alin Costel, arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 06.08.2015, poliţişti din cadrul IPJ Constanta l-au depistat pe  Stan Alin Costel, de 18 ani, din comuna Mavrodin, judeţ Teleorman, pe numele căruia Tribunalul Constanţa a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Politia e pe 09 August 2015, 18:30
#2
pielea....
ce sa faca politia? judecatorii la fel niste marionete p doua picioare. totu e controlat politic si aranjat sa fie lasati in pace analfabetii astia care ar trebui sa infunde puscariile... unde esti tu antonescule sa le dai foc?
P pe 09 August 2015, 16:22
#1
S
Dar cînd urmează si cei din familia STAN zis BOZIANU ? Niște CAMATARI fară nicio pregătire care nu platesc taxe și impozite dar care fac cămătărie de știe toată lumea inclusiv POLIȚIA și PARCHETUL.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.