Exclusiv: Liviu Dragnea ne salută din Fortaleza.

06 August 2015, 11:51 | 3364 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea se relaxeaza in Brazilia.

Jupânul Teleormanului este de 3 zile în vacanţă în Fortaleza,  Brazilia. După ce s-a instalat, Liviu a cumpărat o vedere şi a trimis-o în ţară. Iată ce ne scrie:

"Să ştiţi că am ajuns cu bine. Aici este iarnă, dar temperatura este în jur de 30 de grade. Vremea este superbă pentru plajă. Mâncarea este bună. Brazilienii sunt oameni primitori. Braziliencele sunt şi mai primitoare. Sper să mă relaxez şi să-mi încarc bateriile pentru că am multă nevoie.

Cu drag, Liviu Dragnea. "

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Jenica pe 08 August 2015, 20:00
#5
Salutari de pe Litoral
Abia astept sa primim si salutari,din partea hotului Dragnea,de la Rahova.Dupa Presedinte de Partid,am auzit ca va fi presedinte de....camera.Iar Bombonica si Cristina,vice presedinte,tot de...camera.Va doresc multa puscarie,infractorilor!
Sandulescu Adam pe 07 August 2015, 16:51
#4
Nepesarea si tupeul lui DRAGNEA continua
In mod cert,ROMANIA este o tara in deriva,iar ei mizeaza in continuare pe prostia si naivitatea cetatenilor.Sa speram ca urmatoarele vesti despre DRAGNEA,le vom primi dinspre JILAVA,RAHOVA,GIURGIU sau POARTA ALBA.
altu pe 06 August 2015, 15:54
#3
iarna partidului
Si dupa ce i-ai cerut demisia lui Ponta ca era placat si nu se ocupa de partdid ai intins-o si tu . Se pare ca boala este molipsitoare si s-ar putea sa-ti cara si tie demisia din partid altii deoarece te-au ales ca sa te ocupi de organizarea Congresului si nu sa placi in concediu sate relaxezi .
franchestain pe 06 August 2015, 13:44
#2
sasi încarce bacteriile
asa sa faca comunistu asta penal ca înca mai îi de furat destule.Votati Dragnea si banda Penalilor Scârbosi Demonocrati ca sa va fie la fel de bine ca pinacus.Amin!

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.