Bătrâneţe, haine grele! Senatorul N.Mohanu nu are adresă de e-mail şi o foloseşte pe cea a lui D.Cuclea. Ca în Teleorman.

06 August 2015, 00:24 | 2288 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
N.Mohanu a trecut la contact adresa de  e-mail a primarului Cuclea. foto: ziuaveche.ro

Teleormanul a ajuns din nou vedetă în presa centrală. Nu, de această dată nu e vorba de Liviu Dragnea, cel care a plecat puţin să se  relaxeze într-o ţară "vecină" cu  România. Vacanţa din Brazilia a domnului Dragnea nu a reuşit să stârnească ilaritate, însă senatorul N.Mohanu, fost primar al municipiului Turnu Măgurele,  reuseste din plin să distreze lumea. Involuntar, desigur. După controversele privind legea Roşia Montană, mai multe organizaţii neguvernamentale au solicitat deputaţilor şi senatorilor adresele de contact pentru ca alegătorii să fie informaţi cu poziţia adoptată de cei care îi reprezintă în Parlament.

Pe siteul http://www.rosiamontana.org/ au fost publicate datele de contact ale parlamentarilor, pentru ca cetatenii să ia contact cu aceştia. Cei doi senatori de Turnu Măgurele, F.Dumitrescu şi N.Mohanu, au gafat din nou, cel mai rău căzând fostul edil-şef al oraşului. Dacă F.Dumitrescu nu a dat o adresă de e-mail, Nicolae Mohanu a făcut o gafă de zile mari. Astfel, senatorul de 69 de ani a trecut adresa de e-mail a primarului D.Cuclea (danut.cuclea@yahoo.com). Ştim că domnul Mohanu nu prea e prieten cu calculatorul, însă nici chiar aşa nu credeam că va ajunge. Domnule Mohanu, puteati sa o rugaţi pe Cătălina Ştefănescu să vă ajute, probabil că pupila lui Dragnea nu va refuza, mai ales că aţi făcut campanie împreună. Ce să mai spunem? Acesta e Teleormanul!

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
ce mai' pe 12 August 2015, 22:23
#5
iauzi'
dar ce-i trebuie adresa de facebook ?la bani care ii are nu vrea sa fie deranjat cu problemele noastre. noi l-am trimis acolo'acum vrea sa traiasca 200 de ani saq ia pensie mare.noi sa ne desc*rcam cum om stii
DUMITRU pe 06 August 2015, 13:39
#4
SENATORUL MELCILOR
SAU TERMINATORUL ORASULUI TURNU MAGURELE.
PRO-info pe 06 August 2015, 10:50
#3
O rusine a politicii din ROMANIA
Si asa TELEORMANUL a ajuns de risul intregii tari.Si,ma rog,de ce s-ar supara Cuclea pentru acest fapt?Ca doar,Mohanu,i-a fost sef si mentor timp de peste 10 ani.Daca nu o mai fi si astazi.Oameni care numai au distrus si au furat din ceea ce au realizat altii.
Danut Cuclea pe 06 August 2015, 10:18
#2
Promisiune
Dupa ce trece canicula, promit ca ma apuc de asfaltat strazi si pe Magurele : Mihai Viteazul, Viitorului,etc.
un magurean pe 06 August 2015, 08:59
#1
mohanul unul carea distrus
O SA INTRE in istoria orasului, ca cel care la intors in feudalism, care a distrus industria el cu dreagnea si cimpazoiul de cuclea care minte lumea ca sa apuca de asfaltare in2016 ,rusine cuclea esti obosit,du-te la pascut cumetre excaim
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.