Incendiu la o magazie de materiale de pe strada Taberei din Turnu Măgurele.

04 August 2015, 17:06 | 2374 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Pompierii turneni au stins un incendiu izbucnit la o magazie.

În ziua de 2 august a.c., la ora 20,18, pe numărul unic de urgență 112, s-a solicitat intervenția pompierilor militari turneni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie de materiale situată pe strada Taberei în municipiul Turnu Măgurele. Sosiți la fața locului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, pompierii militari au constatat faptul că incendiul se manifesta în interiorul magaziei, existând riscul propagării flăcărilor la spațiile comerciale din apropiere.

După aproximativ 42 de minute, pompierii militari au reușit să localizeze și să lichideze incendiul în stadiul în care a fost găsit, fiind salvate bunuri materiale de peste 100000 de lei. Din primele cercetări efectuate la fața locului în vederea stabilirii cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că o persoană necunoscută a folosit intenționat o sursă de aprindere pentru a genera incendiul.

Din fericire, la această intervenție nu s-au înregistrat victime.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.