Liviu Dragnea a plecat in vacanta in Brazilia.

04 August 2015, 01:13 | 3461 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Fortaleza.

Nou-alesul președinte interimar al PSD, Liviu Dragnea, după ce a instaurat propriile ordine în partidul care l-a lăsat pe tușă pe premierul Victor Ponta, a plecat, ieri, în vacanță.
„Acesta își petrece vacanța în Brazilia”, au declarat pentru Evenimentul zilei surse politice, precizând că interimarul șef al PSD este așteptat să se întoarcă în jurul datei de 15 august.

Conform surselor EVZ, Dragnea a plecat ieri dimineață spre Lisabona, de pe Otopeni, cu o cursă TAP, care a decolat la ora 5.00. Din Portugalia, fostul vicepremier s-a îmbarcat într- o cursă spre Brazilia, destinația finală fiind Fortaleza -centrul regiunii Ceara, ne-au precizat sursele citate.

sursa: evz.ro



 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Pensionar pe 06 August 2015, 11:21
#7
DRAKNEA in ultima vacanta
Si numai pentru el.Se strange latul rau de tot...
A.N.I. pe 05 August 2015, 09:51
#6
Isi pregateste fuga de Justitie
Din cîte cunosc,Romania nu are acord de extrădare cu Brazilia.Niciodată nu e tîrziu pentru ca Romania să încheie un astfel de acord.28 Septembrie este foarte aproape.
Un cetatean onest pe 04 August 2015, 15:38
#5
SFIDARE LA ADRESA TUTUROR ROMANILOR
Acum vedeti,voi cei care ati votat orbeste de peste 20 de ani un hot al unui partid de mincinosi si de escroci,cine se plimba si cine se uita.Aaaaa,sa nu uit,se plimba tot pe banii vostri,prostilor!
un magurean pe 04 August 2015, 13:16
#4
a plecat
sa vina cind i va veni numele intre 4 scinduri au distrus,orasul siel si mohanul

snake
Gicu aviatorul pe 04 August 2015, 12:05
#3
Avionul e de la Compania MALYESIA AIRLINES ?
Oricum,e ultima lui exc*rsie in Brazilia.Problema este de unde atatia bani domnule Dragnea pentru asemenea exc*rsii????????????De la TELDRUM sau de la Hotelul Turis al lu Bombonica???????????
ACELASI DINTODEAUNA pe 04 August 2015, 10:43
#2
O JIGODIE DE POLITICIAN
VA INTREB PE Dvs STIMATI CITITORI AI ACESTUII SAIT CE A FACUT ACEASTA JAVRA DE OM LD,PENTRU ACEST JUDET,ORAS DE CAND A AJUNS LA CAPITALA .VA SPUN EU NIMIC,S-AU MAI BINE ZIS DELOC PENTRU NOI CE-I CARE L-AM VOTAT PE EL SI SLEAPCA LUI.ACESTI INDIVIZI NU AU DUMNEZEU,AU NUMAI INTERESE VENILEAR NUMELE DE PE UNDE SUNT PLECATI IN CONCEDII DE LUX .NUMAI JUDECATA DIVINA VA FACE DREPTATE PE ACEST PAMANT .JUSTITIA ROMANA INDEPENDENTA NICI ATAT,CA ASA SUNA FRUMOS PE STICLA.
e pe 04 August 2015, 05:15
#1
y
huooo,,,
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.