Tatiana Sandu tânjeşte la un fotoliu de parlamentar.

03 August 2015, 15:57 | 4244 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea si Tatiana Sandu.

Recentele asa-zise alegeri de la Organizaţia Femeilor Social Democrate au făcut ca Viorica Dancila să predea ştafeta Tatianei Sandu.

Democratia originala din PSD a facut ca actuala sefa sa fie investita cu unanimitate de voturi. Liviu Dragnea a fost de acord cu propunerea, restul s-au încolonat. Tatiana Sandu este director economic la Apa Serv, iar din funcţia de preşedinte al OFSD Teleorman visează la mai mult.

Conform unor surse din apropierea doamnei Sandu Tatiana, aceasta ar avea promisă o candidatura la un fotoliu de parlamentar. Bineînţeles că jupânul Teleormanului  este cel care hotărăşte destinul uni pesesdist. Ţinând cont că actuala şefă a OFSD este o apropiată a lui Liviu Dragnea, nu ne miră acest zvon.

Citeste si: Tatiana Sandu - sponsor al lui Dragnea!

 

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Maria Cioropina. pe 19 August 2015, 18:03
#15
UN SFAT INTELEPT.
Dna Tatiana Sandu si dle George Sandu, LASATI DRACULUI VISURILE DE MARIRE SI DISPARETI DRACULUI DIN TURNU MAGURELE!. V-AJUNGE, CE MAI VRETI?. NU BAGATI MANA PANA LA UMAR, S-AR PUTEA SA RAMANETI FARA EA(ELE).!!!!
eu pe 12 August 2015, 19:24
#14
pentru Maria Cioropină și pentru Bogdan
Aveţi perfectă dreptate. Starea asta nu are culoare politică. Este o chestiune transpartinică transformată in pericol naţional. Vedeţi și dumneavoastră cloaca asta politica multicoloră emană același tip de putregaiuri.
Daniela pe 07 August 2015, 10:52
#13
ATIPIC PENTRU UNII
"Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau inc*rajeaza ura de rasa, religie si sex. "

BOGDAN pe 05 August 2015, 18:40
#12
BRAVOS,DOAMNA/DOMNULE MARIA C.
Dar este democratic sa fie promovate toate cwrvele si sa fie numite politic,cind ele nu stiu nici sa se imbrace?Competenta profesionala a ajuns masura facultativa.Sau la simpla pofta a jupinului.
Maria Cioropina. pe 05 August 2015, 17:57
#11
Paiul din ochiul altuia.
NU INTERVIN CA SA-L COMBAT PE AUTOR SI PE CEILALTI COMENTATORI( NUMAI CA STILUL UNORA ESTE COMPLET NECIVILIZAT), TOTI AVETI DREPTATE, DAR LA ALTE PARTIDE ESTE MAI ALTFEL-ADICA MAI DEMOCRATIC??. PESTE TOT SUNT PROMOVATE HAHALERE SI CORUPTI. PAI LA FOSTUL P.D.L. SI LA VECHIUL P.N.L. CATI OAMENI CAPABILI. CINSTITI SI INTELIGENTI AU FOST MARGINALIZATI PENTRU A FI PROMOVATI CORUPTI SI TAMPITI, GEN MARIN CUNE SI RAPOSATUL MAFIOT SORIN DUMA!?. DIN ACEASTA CAUZA ORASUL A AJUNS PE MANA CELOR MAI INCOMETENTI EDILI DIN ISTORIA SA. NICI UNUL NU ESTE DE DOAMNE-AJUTA!. NICI IN COMUNISM N-AM INTALNIT ASA CEVA. IN FOND, DRAGNEA, NITULESCU, VIDEANU SI ALTII- DRACUL SA-I MAI IA- NU SUNT "DE-AI CASEI"?
BOGDAN pe 05 August 2015, 11:19
#10
doamnei/domnisoarei IOANA MARY(ca in buletin,nu?)
Auzi,desteapta,frumoasa si devotata.Ha,ha,ha,devotata cui? Vai de capul vostru cu calificativele date doar pentru a parveni si voi.
BOGDAN pe 05 August 2015, 11:11
#9
COMBINATIA PERFECTA...
...dintre doi profitori,fara nicio pregatire.George,sotul trambitei PSD-iste,un personaj duplicitar si foarte vocal,in esenta nespunand nimic si insasi gornista careia,mintea-i sta destul de lejer in capsorul ala plin de idei reformatoare ale bravului PSD.Nu au lasat in urma lor decat o urma fina de praf si multa antipatie.La vremuri de restriste,oameni marunti.
UN CETATEAN ONEST pe 05 August 2015, 07:31
#8
COMPETITIA UNDE ESTE ?
NU MAI PROMOVATI IN PARTID PE OCHI FRUMOSI S-AU PE ASPECTUL FIZIC,CA VA DUCETI LA VALE IN SONDAJE,CAT SI LA SIMPATIE POPULARA .UNDE SCRIE IN STATUTUL PARTIDULUI FUNCTIA PE CARE O DETINE TUTANCAMONUL DE LD.NU VEDE-TI CA S-A AJUNS LA PENIBIL CU INFIINTAREA UNOR FUNCTII DE DRAGUL JUPANULUI LD.O SA VA MAI VOTEZE DRACU,CA NOI N-AM SATURAT DE BATJOCORA SI SFIDARE LA ADRESA CETATEANULUI.O S-A CASTIGATI CUM A-TI CASTIGAT PREZIDENTIALELE IN ULTIMI 10 ANI.NU TREBUIE NUMAI DORINTA,TREBUIE SI PUTINTA.CEEA CE PE ZI CE TRECE VA SCADE ODATA CU POPULARITATA.NU UITATI CA IN POLITICA EXISTA UN CICLU, CUM A SPUS ARTIZANUL VOSTRU ION ILIESCU. PROMOVATI COMPETITIA,NU MAI MERGE-TI PE VARIANTA SCHIMBAM LANTURILE, CAINI SUNT ACEIASI.S-A DESTEPTAT SI POPORUL ASTA,MAI BINE MAI TARZIU,DECAT NICIODATA.
ion pe 04 August 2015, 20:16
#7
tuta
daca o alegem suntem dobitoci.sunt psd-ist dar voi vota impotriva.sa ne ajunte dumnezeu sa scapam de astfel de elemente in partid.
Ioana Mary pe 04 August 2015, 15:24
#6
calificativ
Tatiana este o femeie foarte desteapta, este foarte frumoasa si este total devotata sotului ei.Un model care trebuie urmat.
un magurean pe 04 August 2015, 13:10
#5
ea vrea sa ajunga
actuala pretendenta inpusa de psd o vrea sa ajunga dar noi o vom alege oare excaim
Ilie Cascaval pe 04 August 2015, 11:37
#4
O CWRVA PROASTA si INCREZUTA
Daca,DOAMNE fereste,ajunge parlamentar,va grasa si de la tribuna parlamentului?A reusit sa ia o diploma de pe la facultate din Craiova,pe unde a trecut cam de cite ori a trecut Ion Iliescu pe la biserica.In rest,slaba rau in orice domeniu.Da,chiar si in ala la care va ginditi voi.Asta promoveaza Dragnea si PSD,prostii,cwrvele,lipitorile si aplaudacii cu doar un neuron.Miky Spaga stie,si mai STII TU CINE.Vai mama ei de tara cu asemenea catastrofe de oameni.
miertoiu pe 04 August 2015, 09:40
#3
prost sa fii noroc sa ai
Geambazu ? Aoleu,asta era eminenta cenusie la conserve(nu stiu daca avea 4 clase),dar umbla cu diplomatul.Un ris.El nu stia pentru ce facea umbra.Fiisa a fosta angajata ca necalificata si apoi promovata,contabil sef cred ca era Tov. Miertoiu care a ajuns director la anaf si asa a ajuns tatiana la anaf.Stia Miertoiu ce aduce cu el.Stie cineva,sint si REOLUTIONARI astia .Despre Georg sand mie greu sa vb.(un palavragiu),si asta,revolutionar .
ionica pe 04 August 2015, 08:58
#2
Toate S.....au ajuns mari.
Doamne, ce vremuri!.Sa te conduca prostii,incultii,puturosii,saraciile,lingaii, c*rvele,intr-un cuvint- HAHALERE .
TATIANA SANDU fosta JIGANIE fosta GEAMBAZU pe 04 August 2015, 08:48
#1
CINE PUNE BOTU LA JUPAN PROMOVEAZA
CUM A AJUNS FATA LU GEAMBAZU,DE LA FOSTUL IPILF TR MAGURELE DIRECTOR LA APA SERV, CA EA DABIA A FACUT UN LICEU LA ZI .O TINU JIGANIE 3-4 ANI DE NEVASTA SI APOI O LUA GEORGE SANDU DE NEVASTA, CA NOUA, FIE VORBA INTRE NOI .FACU FAC LA ALEXANDRIA,NUMAI EA STIE CUM,CA GASCA PRIN APA SI APOI AJUNSE LA ANAF TR MAGURELE .ASTA ESTE PSDul,PROMOVEAZA SI SUSTINE NUMAI PILE, CUNOSTINTE SI ESAPATE DE FOSTE SI ACTUALE NEVESTE (DE CARIERA).
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.