ANUNŢ IMPORTANT! Turnucustiri.ro caută colaboratori în toate localităţile din Teleorman.

03 August 2015, 12:57 | 2417 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Turnucustiri.ro

Vrei să fii redactor? Turnucustiri.ro îţi oferă această şansă. Cel mai citit portal de ştiri din Teleorman caută colaboratori în toate localităţile judeţului.

Cine doreste să facă parte din echipa site-ului turnucustiri.ro poate să ne contacteze la adresa de e-mail admin@turnucustiri.ro.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Justitiarul. pe 27 August 2015, 19:38
#10
Stimata Redactie.
Maine, 28 august, se implineste un an an de la tragica moarte a lui Gheorghe Sfetcu si ucigasul este liber si-ai vede nestingherit de afacerile lui nec*rate. Asa ca, daca te socotesti un adevarat site al dreptatii, MAINE DEDICA UN ARTICOL ACESTEI TRISTE ANIVERSARI. POATE AI SI CEVA NOUTATI!.
ilie de la scularie pe 24 August 2015, 07:37
#9
@ Ilie Nistor
Mein Idioten Kamerad, nici în concediu nu scap de tine? Înseamnă că ești masochist dacă nu poți fără câte un zvast peste ceafa aia lată de comsomolist fruntaș pe ramură, de la umila mea persoană. Sfatul meu? Ia tratamentul corect, altfel nu te vei mai crede cel mai iubit fiu al patriei, bea doi litri de lichid zilnic, iar dacă apar manifestări neplăcute, adresează-te medicului sau farmacistului.
Costin Negulescu. pe 15 August 2015, 06:03
#8
Justitiarului.
Pot eu sa-ti spun: -nici nu a trecut un an de la crima comisa de acest interlop notoriu si i-a fost restituit permisul de conducere, cu scuze ca a fost deranjat atata timp;- circula ca inainte, fara polita RCA,fara sa poarte centura, fara sa semnalizeze, vorbeste la telefon,fara ITP, etc.
Ilie Nistor. pe 11 August 2015, 06:24
#7
Alte propuneri.
-Desfiintati rubrica //Turnati aici// care este sub orice critica!. Daca cititorii au ceva de spus, o pot face si prin interventii zilnice la aricolele c*rente;- Infiintarea rubricii //Raspundem cititorilor//, in cadrul careia ori redactia, ori autoritatile sa dea raspunsuri la problemele ridicate de catre cetateni. Aici intervine o problema si anume ca la anonime nu se raspunde si nu se iau in considerare. Solutia este ca dl. Claudiu Cracea sa se adreseze institutiei vizate (Primarie, Politie, etc) cu problema respectiva, precedata de formula:// SUNT CLAUDIU CRACEA, CONSILIER LOCAL SI DORESC SA RASPUNDETI LA URMATOAREA CHESTIUNE RIDICATA DE UN CETATEAN-ALEGATOR...// Acum eu astept raspuns!.
Justitiarul. pe 08 August 2015, 17:48
#6
Tentanta oferta, dar.....
...intai va supun eu unui test, sa stiu cu cine am de a face. Iata intrebarea pentru redactieraspberryE DATA DE 28 AUGUST SE IMPLINESTE UN AN DE CAND A FOST UCIS UN BICICLIST DE CATRE UN CUNOSCUT INTERLOP. ACEASTA, DUPA CE PROCURATURA HOTARASE DOAR CU DOUA ZILE INAINTE RESTITUIREA PERMISULUI DE CONDUCERE, CARE-I FUSESE RETINUT PENTRU ACCIDENTAREA GRAVA PE TRECEREA DE PIETONI DE LA BLOCUL G3 A PROF. STANOIU ISPAS, CONSIDERAND CA SOFERUL NU ESTE UN PERICOL PUBLIC. DESI ATI PROMIS CA NE VETI TINE LA CURENT CU CERCETARILE, ATI AMUTIT IN MOD SUBIT, IAR SOFERUL ASASIN SE PLIMBA NESTINGHERIT CU MASINA. PUTEM TRAGE NADEJDE CA NE VETI INFORMA?.
Ilie Nistor. pe 05 August 2015, 06:29
#5
Pentru "latrai"
Intr-un an, eu am avut PATRU COMENTARII POSTATE LA COMENTARIUL SAPTAMANII. ASTA INSEAMNA CEVA!.ASA CA, STIMATA REDACTIE,CU ASEMENEA JAVRE CARE LATRA FARA SA-I PROVOACE CINEVA, MA INDOIESC CA AS ACCEPTA SA VA FIU COLABORATOR, CHIAR SI CU 10000 LEI RETRIBUTIE LUNARA.ORI VA SCHIMBATI POLITICA REDACTIONALA, ORI OPRITI "EMISIUNEA"!
Ilie Nistor. pe 04 August 2015, 20:07
#4
Gata, mult stimata redacie.
Intrucat eu sunt respins, ti-au ramas doua(sau doi!) javre sa ii angajezi. Succes. Desi nu vrea sa conc*reze, il mai ai pe ilie de la scularie.( sau este angajat de mult?)
Cartianu pe 04 August 2015, 08:53
#3
Nebunu de ilie
Sunt site-uri mari care nu spun cine este autorul articolului. Mai aveai sa ceri si certificatul de nastere. In fata legii raspunde administratorul site-ului. Fiecare redactor isi asuma o anumita raspundere dar nu ce spui tu. Despre sursa de finantare nu cred ca te intereseaza special pe tine. Vad ca esti cu munca patriotica deci esti un comunist.
gdsgsd pe 04 August 2015, 08:38
#2
pentru ilie
Unde era dreptatea LOL LOL LOL. In Ilie Nistor. Hai ja la cotet LOL LOL LOL
Ilie Nistor. pe 03 August 2015, 19:49
#1
Doresc, dar....
..cu urmatoarele conditii:-1-Toti redactorii si autorii sa-si decline identitatea si sa-si asume raspunderea pentru ceea ce scriu;-2-Nici un articol sa nu fie publicat decat daca vor fi completate rubricile cu numele, adresa, adresa de internet, ultimile doua fiind insa protejate;-3- Sa se indice sursa de finantare a site-ului;-3- AUTORII SA NU FIE REMUNERATI!!;-4- Sa se acorde drept la replica celor criticati..
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.