Claudiu Crăcea, şeful PNL Turnu Măgurele, a construit o locuinţă decentă pentru o turneancă de 71 de ani. Autorităţile locale au fost absente de la lecţia de omenie.

01 August 2015, 00:01 | 4041 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Locuinta pentru o batrana de 71 de ani, un ajutor de la Claudiu Cracea. foto:teleorman.ro

Este o certitudine deja că judeţul Teleorman este un judeţ sărac, cu populaţia îmbătrânită şi rata şomajului în floare. Oameni săraci se pot întâlni la tot pasul, nu e nevoie de un efort prea mare pentru a realiza fenomenul. Din nenumăratele cazuri de teleormăneni ce trăiesc la limita subzistenţei, un exemplu concret îl reprezintă turneanca Alexandra Crăciun, care, la cei 71 de ani ai săi, s-a văzut nevoită să-şi trăiască bătrâneţea sub cerul liber, locuinţa sa fiind într-o stare avansată de degradare.

Bătrâna spune că a cerut ajutor autorităţilor, însă demersurile sale n-au avut rezultat. A continuat să-şi spună necazul în stânga şi-n dreapta, în speranţa că o va auzi cineva. Iar rugăminţile sale au avut, se pare, ecou, astfel că preşedintele organizaţiei democrat-liberale de la Turnu Măgurele, Claudiu Crăcea, impresionat  de situaţia nefericită în care se afla bătrâna, a decis să se implice, astfel că a demarat lucrările pentru a-i construi acesteia o locuinţă decentă, în care să-şi poată trăi liniştită bătrâneţea.

Claudiu Crăcea spune că este vorba despre un caz dificil, bătrâna neavând practic alternativă, iar la cei 71 de ani ai săi s-a văzut nevoită să-şi părăsească locuinţa, care, din adăpost, s-a transformat într-o ruină ce-i punea viaţa în pericol. “E vorba de o casă mică, un adăpost pentru această bătrână care nu avea o pernă pe care să pună capul seara. N-am făcut altceva decât să-i ofer un cămin modest, în care să poată trăi liniştită”, a declarat Claudiu Crăcea. 

sursa:teleorman.ro

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
lisandra pe 28 August 2015, 16:52
#14
io
Ia făcut o cămăruță si un hol si ia luat aproape toata c*rtea
Nebunu' din coceni pe 25 August 2015, 17:13
#13
@unu
Mars in plm.....
unu pe 25 August 2015, 13:57
#12
Pupin...isti
nu intelegeam voi la ce tatica sugeti... si pe la ce fundulet faceti c*ratenie... Acum am inteles. ce pot sa va urez decat... sa folositi dove cu crema hidratanta si hartie zewa. snake
eu pe 11 August 2015, 21:30
#11
!!!
Se caută urgent primar, haideţi in frunte cu Arafat să găsiţi unul!
unu pe 05 August 2015, 09:28
#10
caterinac
Cica " seful". Pai maibine BOSS ca tot ii place lui manelele LOL LOL LOL .Si mai scuipa si seminte. Este un parvenit care vrea functia, nu sa ajute oamenii din oras. A facut o casa pentru a vedea lumea si sa ii dea votul. El pute de incompetenta si se vrea primar grin LOL LOL . Nu ca actualul (Cuclea) ar iesi in evidenta cu ceva. Asta alt tolomac. Pai si Tavitica nebunu este mai priceput fata de cei doi pungasi LOL LOL
make pe 03 August 2015, 21:32
#9
make
Bai craceo...o datu.si in psd.isme..te abtinusi tu si degeaba..ca ti**nu'la mal!
DOMNULE pe 03 August 2015, 14:08
#8
BARBU
FIECARE IL LAUDA PE AL LUI....SE APROPIE ALEGERILE....CE SA ZIC....LASATI-O MOALE ..BATE LA OCHI



florin pe 03 August 2015, 11:49
#7
vai
Și eu am dat 50 mii lei noi pt săraci și nu a scris nimeni nimic hai sictir cu politica voastră de 2 lei copii de cămin stau acasă ca sunt educatoarele în c*rățenie de 3 luni și voi dă-ți pamflete
tot eu pe 01 August 2015, 19:06
#6
felicitari
te voi sustine in continuare la primarie esti un om cu suflet mare linga dumneata vor fi multi chiar si din tabara psd tine-o tot asa sa putem scapa de ei
turneanca pe 01 August 2015, 15:30
#5
un gest mare
Nu multi politicieni ar face asta pentru o batrana care nu mai are de trait. si nu ma refer la *politicienii* din orasul nostru, ci de peste tot. FELICITARI domnule Cracea, ati dat dovada de respect si mult suflet fata de aceasta batrana. Va sustin in continuare!
eu pe 01 August 2015, 13:41
#4
pentru suflet
Nu am cuvinte. Sa fii nobil nu este la indemana oricui. Sa fii generos, dincolo de a fi o calitate sau un act de omenie este un dar pentru ceilalti. Acum este un exemplu pentru o comunitate surdo-muta.
un magurean pe 01 August 2015, 12:31
#3
bravo cracea
bravo d-le vitor primar ai votul meu,nu ca necazul de cuclea ingfat

vampire
Barbu pe 01 August 2015, 09:17
#2
Oameni si oameni
Si Petrache Prodana de la Giuvarasti este un om cu suflet mare.I-a construit,,saracului bugetar,, Dragnea,o casa in Alexandria.Chiar daca acea casa este putin mai mica decat Consiliul Judetean Teleorman si Prefectura la un loc.Eeeeeee,acum vedeti cine e cu adevarat om?!
G. pe 01 August 2015, 08:57
#1
LECTIE de OMENIE
Indiferent cum se interpreteaza de catre jigodii, conteaza atitudinea.Felicitari D-le CRACEA.Astept sa vad si o casa facuta de saracia asta de dragnea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.