Drept la replica - CAS Teleorman.

31 Iulie 2015, 13:03 | 2460 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
CAS TELEORMAN.

Casa de Asigurari de Sanatate Teleorman nu a transmis astfel de adrese pentru coasigurati si nici pentru alte categorii de asigurati care sa fie platite la ANAF. Cel mai probabil este vorba despre o persoana sau mai multe care au realizat anumite venituri in 2012 si care au fost impuse de catre ANAF in vederea platii contributiei la CAS. Consider articolul scris in mare graba si nedocumentat si va sugerez ca pe viitor sa cereti si punctul de vedere al institutie, intrucat doar astfel veti realiza o informare corecta a cititorilor dumneavoastra.

Cu deosebit respect, Mihaela Popa Purtator de cuvant CAS Tr.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
doru pe 01 August 2015, 08:27
#2
plati anaf
nu aveti dreptate, sunt din com. salcia si am primit si eu o instiintare de plata sumei de 295 ron,datorate la cas din drepturile cuvenite dupa suprafata de teren agricol,mentionez faptul ca nu detin nici o suprafata de teren agricol,in aceasta situatie fiind pusi circa 200 de persoane din comuna,asteptam explicatiile cas,sau ne pomenim cu pensiile blocate de anaf.
vali pe 31 Iulie 2015, 18:36
#1
cas
aveti perfecta dreptate!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.