Ce-o să fie, ce-o să fie? Întrebarea anului pentru teleormăneni.

31 Iulie 2015, 07:40 | 2571 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Cât timp a fost vicepremier şi preşedinte executiv al PSD, jupânul a făcut locuri de muncă, locuri de muncă, locuri de muncă. Acum, când este numărul 1 în PSD şi premier din umbră, la ce să ne aşteptăm?

Vă lăsăm pe dumneavoastră sa spuneţi ce-o sa fie.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
ilie de la scularie pe 03 August 2015, 08:43
#11
Cucului din pădurea verde, verde
Amice, în afara unui t în loc de r, pe motiv de grabă, nu prea văd unde aș fi greșit. Iar dacă tot te-ai apucat să faci pe Pruteanu, trebuia să știi că atunci când vrei figuri de stil în exprimare, pui ghilimele, altfel fraza duce la alte înțelesuri.
cucu din padurea verde pe 02 August 2015, 21:23
#10
Aferim, Ilie
Nu ca as fi mai catolic decat papa, dar si tu ai doua bube gramaticale in doar doua randuri.
ilie de la scularie pe 02 August 2015, 10:15
#9
@consilierului fost
Amice, pana sa ctitici pe altii vezi ca ai cam violat gramatica limbi romane. Pune tu mana pe carte si numai latra aiurea, ca esti la fel de doct ca un part tras in apa.
Fane pe 01 August 2015, 15:23
#8
Hotomani
La firmele de au pus fefe tuaconfefenalfabeteltuateti**nulomorattaso sa vazut sef a omorat pe taso. Asa fac tusitutelnuastre tine cu italieni si asi bat joc de fete.si restul masonilor le impune patronilor sa nu dea mai mult de zece mil la fete.asa au gonit multi investitori din turnu . Rusine sa le fie .si praful sa se aleaga de iei.
Fane pe 01 August 2015, 15:14
#7
Masonul
A facut loc*ri de munca cu un salariu de 700 de ronSa dea dumnezeu atatia bani sa ia dragnea si cuclea.nicolae .mohanu simionescu sitoti nenorociti care au distrus teleormanu.(nimic nu ramane neplatit an viata)mai devreme sau mai tarziu.
Un fost consilier local. pe 31 Iulie 2015, 17:51
#6
Stare de.."normalitate"
Pai cu asemenea massmediocri si comentatori, conducatorii cum vreti sa fie??.La Turnu Magurele trebuie reluata alfabetizarea si apoi se va vedea daca mai este vreo speranta de mai bine!. Halal irbe de idioti.
un magurean pe 31 Iulie 2015, 15:46
#5
dreagnea =psd =minciuna
DRAGI CAMARAZI CE SE MAI UIMEASCA DREAGNEA, un mincinos pe el bani si functia il intereseaza ca si cuclea sau conduce un oras prin minciuna,restul de la sine nimic cool cheese
Florea pe 31 Iulie 2015, 15:23
#4
Ultima speranță?
Să fie d-na Livia Stanciu ultima speranță pentru ROMÂNIA?
Aurica Salajean pe 31 Iulie 2015, 11:32
#3
Care viitor ??? Cel aratat de Dragnea ???
Doamne fereste ! Pai,singura investitie facuta de Dragnea in TURNU MAGURELE este BRIZA DUNARII.Si amenajarea Hotelului Turris.In rest,praf si multa saracie.In viziunea lui Dragnea,TURNU MAGURELE va ajunge lafel ca SAELELE sau ca PLEASOV.
pusica pe 31 Iulie 2015, 10:08
#2
greva la NORMAN!
Buna ziua

La fabrica de confectii NORMAN este greva de o ora pentru ca nu s-au dat salariile. De 10 zile muncitoarele sunt mintite. In plus stau peste program si sambetele si nu sunt platite. Sefele vorbesc foarte urat cu ele si le jignesc.
Ilarie Rostovăț pe 31 Iulie 2015, 09:43
#1
Încă o minciuna de-a lui DRAGNEA
Un viitor mai bun,pentru noi și copiii noștri,cu Dragnea la conducerea țării,este mult prea îndepărtat și extrem de greu de realizat,avînd in vedere minciunile și promisiunile spuse de atîția ani de întreaga gașcă a PSD.VIITORUL ESTE SUMBRU ȘI FOARTE ÎNTUNECAT,CA ȘI AL LUI DRAGNEA DEALTFEL.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.