Am reuşit! Ne mândrim că elevii teleormăneni sunt cei mai prost(i) pregătiţi din ţară. Suntem pe drumul visat de Dragnea.

10 Iulie 2015, 00:03 | 2256 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Am reuşit! Ne mândrim că elevii teleormăneni sunt cei mai prost(i) pregătiţi din ţară. Suntem pe drumul visat de Dragnea.

Rezultatele de la Evaluarea Naţională şi de la Bacalaureat au pus Teleormanul acolo unde îi este locul, primul de la coadă.

Suntem primii, ce mai contează că suntem de la coadă. Visul lui Dragnea s-a împlinit, teleormănenii sunt cei mai săraci, cei mai proşti şi votează PSD şi din groapă. Dacă se continuă pe aceeaşi linie, avem şansa să ajungem acolo unde nici nu am visat. De când Valeria Gherghe este inspector general la ISJ, învăţământul teleormănean, şi aşa ca vai de el, este mult mai jos. Cerem ca Valeria Gherghe să plece pentru că aşa este normal.

Prefectura, Consiliul Judeţean şi alte autorităţi trebuie să facă o analiză fiindcă situaţia este mai mult decât gravă.

Liviu Dragnea este cel care ne-a adus la sapă de lemn. Jupânul a distrus judeţul şi nu se mulţumeşte, vrea să îl şteargă de pe harta. Fizic nu o să reuşească, însă cu timpul nu o să mai contăm în statistici decât la alegeri. Revenind la învăţământ, prin plecarea Valeriei Gherghe nu se rezolvă problema, însă este primul pas spre un drum care este foarte complex. Situaţia gravă a învăţământului este bomboana de pe coliva judeţului. Principala problemă a judeţului este lipsa locurilor de muncă, pentru că de aici porneşte dezastrul.

Citeste si: Tupeu de inspector general: Valeria Gherghe îl "plagiază" pe Dragnea şi aruncă vina pe camerele video şi pe exigenţa profesorilor la corectură.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
miki pe 10 Iulie 2015, 19:41
#2
vai de noi
Asta i România!!!
un cetatean pe 10 Iulie 2015, 10:50
#1
dupa dreagnea potopul
votati in continuare psd, votati orase goale fara speranta cosmaruri de strazi fara apa canalizare din 4in 4 ani o strada se mai asfateaza de cuclea vrea sa iasa la pensie di primarie . shock
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.