Ne scriu cititorii - abuzuri la fabrica de confectii New Panorea Turnu Magurele. Sefa de sectie Stela Mangu dracuie fetele.

08 Iulie 2015, 00:00 | 5871 vizualizări | 23 comentarii
Car Universal
Textile.

Serviciu de groază,

S.C Panorea SRL din Turnu Măgurele obligă angajatele să lucreze 10 ore pe timp de caniculă. În această fabrică nu fac legea grecii cât româncele noastre pt a-şi tine salarile de 4.000 de lei. Vă rugăm să se sesizeze organele abilitate în măsură pt a rezolva această umilintă. Apa trebuie s-o cerşim ca să fie dată. Programul trebuie să spunem că nu mai putem suporta să fie redus.  Sefa de sectie drăcuie fetele şi le jigneşte. Sefă de sectie Stela Mangu, ruşine să-i fie cum umileşte fetele pt ciolanul ei.

Citeşte şi
Comentarii (23) Adaugă comentariu
Marcu pe 23 Martie 2017, 19:23
#23
Fosta fabrica de mobila
S.a luat vreo masura pana acum ? a depus cineva vreo reclamatie ?

Daca,nu e subinteleasa treaba ca cei de la protectia munci sunt in mana cu "Broscarii" se pare ca ia invatat si pe ei "paste si pizza"

Zic asta pt ca astazi la fosta fabrica de mobila unde un Italiano Vero,sau mai bine spus un "metru umblator" are o fabrica "cica" de confectii ...sau mai bine spus o fabrica de provocat lesinuri la femei.



Munca si stresul au provocat astazi doua femei la lesin si epuizare .Credeti ca sa raportat unde acest incident ?



S.a facut cumva un cotrol "PE ASCUNS" pt a se vedea ca pauza de masa este de 15 minute si nu e incadrata cum zice leagea in cele 8 ore de munca ?

15 minute pauza la 9 ore ? 6:45 la 3:15



Poi cine credeti voi ca e vinovat ? "Broscarii" sau cei de la asa zisa protectia munci romaneasca ? in Italia daca esti tinut peste program 10 min se lasa cu amenzi de mii de euro .



Unde esti tu Tepes doamne !!!!!



CREDETI CA SE VA SESIZA CINEVA OMANENI BUNI ?
una pe 28 Decembrie 2015, 19:45
#22
:)
Nu este vină nimănui ca se întâmplă asta, doar a celor care accepta așa regim și din păcate se întâmplă la general în firmele de confecții din România wink
Au pe 15 Iulie 2015, 21:36
#21
Mă doare
Domni de la i.t.m să veniti si pe canicula în controale să vedeti ce apă se dă la Panorea 0,5l la 50g căldură fără dozator de apă.Aşa sunt tratati şi muncitori Greci în tara lor,dar ei au legi nu ca la noi cu o mită trecem cu vederea sau cu un porbagaj plin cu tricouri şi alte produse.Ce ne pasă de nouo cum muncesc unele femei.Ruşine de ce au făcut străini cu noi români(sclavii)
Fred pe 15 Iulie 2015, 19:04
#20
adevăru
Ce a făcut I.T.M dacă a venit la Panorea,după controale a plecat cu soferul fabrici la restaurant la Briza Dunări,să le fie ruşine.Asa se fac controale?Sunteti mână în mână cu toate viperele care îşi bat joc de muncitoarele turnene din fabricile de confecti.Nu au avut c*rajul să vă spună prea multe la întrebările puse de dumneavoastră pt că ereau văzute şi apoi sunt chemate la birou.Faceti dreptate în acestă fab până când nu va ajunge la tv,această sitoatie si musamalizare pe fată.
un adevăr pe 09 Iulie 2015, 22:26
#19
de te-ar duce capu ai putea să-ti dai seama(proasto sau prostule)
Nu eu am pus stelute ci calculatoru nu la pus pe (u)da nu te duc neuroni,şi la nervi si stres se mai întâmplă să greşest.nu mai proşti nu înteleg ce vreau să spun,dar vedeti fapte nu baliverne ca voi.
yuh pe 09 Iulie 2015, 21:30
#18
pt. tanzika
tu ce rasa esti ma si ce lucrezi pe centura cumva inculta dracu...
anonim pe 09 Iulie 2015, 21:09
#17
pentru stela mangu
O mare doamna pe dracu!Nu ai fost si nici nu vei fi.Pentru bani iti bati joc de semenii tai.Nu te mai saturi .Vezi ca dumnezeu ti-a mai dat o palma,odata.
un adevăr pe 09 Iulie 2015, 20:57
#16
mă buc*r că va-m dat ocazia să vă puteti spune nemultumirile
Vă promit că nu am de gând să mă opresc doar aici,să vă dau posibilitatea de a vb.În c*rând voi aduce şi o televiziune la această fabrică.Pentru că nu mai suport conditile de lucru şi mizeriea care există în această fabrică.Poate uni vă întrebati de ce nu plec din această fabrică,nu vreau până nu demostrez că e adevărat tot ce scrie fetele.Voi sta printre ele.,până le demonstrez tuturor celor ce comentează în ne ştintă de cauză.Cei ce ziceti că fură fetele,sunteti chiar voi ăia.Nu mai pozati în şefi buni că în c*rând vă cad gradele.În aceea fabrică sunt şi fete deştepte,nu proaste cum vă place vouo.....domni sefi buni si cum se cade cum vă credeti.Aveti mare grijă nu e amenitare e doar un avertizment pt gradele voastre.Nu mă opresc doar la o postare.
alexandra pe 09 Iulie 2015, 17:12
#15
rusine!
Sa va fie rusine! Maica-mea lucreaza de aproape 10 ani in acea fabrica. Nimeni nu zice ca pe timpul lui Stelio sau X,Y,Z era mai bine,dar e bataie de joc. Ajunge acasa plangand dupa 10 ore de munca in conditii inumane. Fara un amarat de aer conditionat(totusi e o fabrica,chiar nu au putut sa l repare de atata timp de cand e defect??? ),fara apa(dozatorul la fel,defect)...Stiti ca marti,desi se anuntate canicula, acea "mare domana Stela" a vrut sa le cheme la program de 10 ore?? Si pentru ce?? pentru un salariu de mizerie de 700 lei sa stai sa induri toate mizeriile lor?? Rusine!!!!



Cu stima,

O fiica a carei mama trage ca robul in masina de cusut,iar "doamnele"romance isi bat joc!
Tantzika pe 09 Iulie 2015, 16:45
#14
Romani puturosi
La 800 Ron in mana si bonuri de masa de 180 Ron, trandavele acestea nu-si justifica activitatea!!!Romani puturosi si hoti!Cu biciul pe pe ei!!!!
nea cumsecade pe 09 Iulie 2015, 08:53
#13
pt marea doamna
nu poti jigni toate angajatele spunand ca fura si sunt lenese !de ce mai aveti paza? cat despre program sunt niste legi si in romania,asa cum sunt ele,bune sau rele!
cristi patru pe 08 Iulie 2015, 23:09
#12
toate sunt la fel
Toate șefuțele astea, gen stela mangu, sunt în stare să facă orice pentru post și pentru un salariu ce se ridică la circa 1000 de euro.Se autointitulează doamne sau domnișoare dar vocabularul lor este de ghetou.

Claudiu pe 08 Iulie 2015, 22:57
#11
Mama
Eu as puneo Pe mata sa munceasca farà apa si 10 ore pe Zi si Pe tine la beciul domnesc
Marius pe 08 Iulie 2015, 22:51
#10
Zdreamta
Sa iti f.t tot neamu in gura, ca mai stiu si Eu o zdreamta ca tine la Sofore in Zimnicea care asta cere si spaga ptr libere si angajari
\nMulta .... Voua si cui va crescut Asa proaste
ghici pe 08 Iulie 2015, 22:10
#9
saracii
Esti pe dracu PSD-ista parca nu te-as cunoaste.
bibi pe 08 Iulie 2015, 21:35
#8
ptr vacilr
sa va fie rusine care ati scris asemenea minciuni pe timpul lui stelio aveati aer conditionat /aveati pe dracu /si lucrati 11 ore pe zi plus sambete si duminici aaaa va placea cand luati bani multi si stateati tot pe canicula /auma va ofera omu cateva ore suplimentare si tot voi santeti nesimtite /puneti dracu mana si munciti nu mai barfiti pe la wc toata ziua sau plecati la ianis la care tot asa nemultumite erati // si atunci urlati ca niste nebune si nu stiati ce cere /putori ordinare
un muncitor pe 08 Iulie 2015, 17:40
#7
Prietenie isi spune cuvantul
Patronii de la aceasta fabrica sunt prieteni cu domnul Emil Ciobanu directorul de la ITM Teleorman.

Cat de c*rand baiatul domnului Ciobanu Emil are nunta asa ca garderoba a fost rezolvata.

Bravooooooo!!!!!!!!!!!!!!
bla bla pe 08 Iulie 2015, 13:25
#6
pfff
Shaorma doamna stelica, lasa i pe altii sa te laude ca esti doamna nu te mai lauda singura. Trebuia intai sa dai dovada ca esti si dupa sa te crezi.
Leonidas pe 08 Iulie 2015, 13:15
#5
Sa-i multumim lui boc ca a modificat
codul muncii la presiunea camerei de comert amerigane, si ne-au facut sclavi pe plantatiile strainilor ce au afaceri aici..!,Verifica cineva ca se munceste 10 ore la fabr. de confectii cine este canicula de 40 de grade si peste??
O fata pe 08 Iulie 2015, 12:20
#4
ITM/program de peste 8 ore pe schimb
Fetelor,nu va tine nimeni cu forta la Panorea.Cred ca ati auzit si voi de greva sau va convine.Toti angajatorii staini isi bat joc si profita de angajatii romani.Pina o sa va treziti,veti ramine niste slugi(scuze).
partidul bunului simt pe 08 Iulie 2015, 12:14
#3
dreptate
Rezolvarea unor astfel de situatii este dificila in conditiile in care inca nu avem un cod al muncii si un cod penal care sa le sanctione corect.Nici nu ar tebui sa se faca reclamatii atita timp cat organele abilitate au si obligatia sa se autosesizeze .Aceste ar trebui totodata, sa aiba un purtator de cuvant,care sa ne informeze macar daca dreptate avem.
stela mangu pe 08 Iulie 2015, 11:58
#2
adevarul
Eu nu jignesc angajatele.Ele ma jignesc pe mine pentru ca nu muncesc si fura din marfa.Eu sunt o PSD-ista adevarata, o mare doamna.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.