Comunicat de presa - Penny Market deschide un magazin in orasul Zimnicea. Oferte speciale cu ocazia deschiderii.

07 Iulie 2015, 23:24 | 4044 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Penny Zimnicea.

PENNY MARKET deschide un magazin în orașul Zimnicea, județul Teleorman, și ajunge la o rețea
de 165 de unități la nivel național



Din 8 iulie 2015, locuitorii din Zimnicea, județul Teleorman, își pot face cumpărăturile în magazinul Penny Market din orașul lor, situat pe str. Eroilor nr. 5. Penny Market Zimnicea este a 6-a unitate deschisă de retailerul german în județul Teleorman, magazine Penny Market aflându-se deja în Alexandria (2), Turnu Măgurele (2) și Roșiorii de Vede (1).

După cum și-a obișnuit cumpărătorii, și locuitorii din Zimnicea vor găsi în magazinul Penny Market din orașul lor o gamă variată de produse alimentare și nealimentare (autohtone și internaționale, cu un excelent raport calitate - preț), un raion de brutărie, de la care nu lipsesc pâinea proaspătă și produsele de patiserie calde, abia scoase din cuptor, sau gama Penny. (calitate pe cinste, la prețuri chibzuite).
Magazinele Penny Market sunt recunoscute de clienții rețelei ca o destinație de prospețime: o ofertă diversificată de legume și fructe proaspete, mezeluri și carne proaspătă, lactate și brânzeturi, ouă și produse din pește. Calitatea produselor comercializate de magazinele Penny Market este supusă unui proces continuu de testare, din dorința de a satisface în permanență nevoia consumatorilor de a achiziționa produse de bună calitate, la prețuri avantajoase.

În plus, conceptul Penny Ambiente, după care sunt organizate mărfurile la raft și care este caracteristic rețelei Penny, le garantează noilor clienți cumpărături rapide și confortabile.

Oferte speciale cu ocazia deschiderii
Cumpărătorii Penny Market din Zimnicea vor fi întâmpinați cu:
- promoții atractive: cașcaval Rucăr – 8,78 lei/500 g, pui grill – 6,99 lei/kg, ulei de floarea soarelui Ulvex – 9,79 lei/ 2 l, banane – 3,99 lei/kg;
- oferte la produse pentru grătar: pulpe de pui inferioare Delgusto – 7,49 lei/600 g, cârnați de pui Agricola – 4,99 lei/250 g, cotlet de porc fără os, feliat Meșterul Măcelar – 11,99 lei/650 g, bere blondă Noroc – 6,39 lei/3 l;
- super week-end, între 10 – 12 iulie 2015: ciuperci grill champignon –
3,49 lei/500 g, salam copt și afumat Agroardeal – 2,49 lei/300 g, cafea instant Casa Blanca – 10,99 lei/200 g.
 Cardul Penny aduce reduceri de 20%
În perioada 8 - 14 iulie, în fiecare zi, în noul Penny Market Zimnicea, posesorii Cardului Penny beneficiază de Happy Days, respectiv zile cu reducere de 20% la o anumită categorie de produse: mezeluri (miercuri, 8 iulie), produse congelate, fără înghețată
(joi, 9 iulie), cafea (vineri, 10 iulie), detergenți de rufe (sâmbătă, 11 iulie), ketchup & muștar (duminică, 12 iulie), conserve de legume și fructe (luni, 13 iulie), ciocolată și praline (marți, 14 iulie).
Cardurile Penny se acordă pe loc în magazin, în baza completării unui simplu formular.
 
Penny Market din Zimnicea ocupă o suprafață de 800 mp, are 68 de locuri de parcare și a creat 12 locuri de muncă la nivel local. Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 07:30 – 22:00 și duminică, între 08:00 – 20:00.

Avantajele magazinelor Penny Market
Prezentă în România încă din anul 2005, rețeaua de magazine Penny Market se bazează pe o bună adaptare la preferințele și nevoile consumatorilor români. Astfel, alături de beneficiul prețurilor mici, Penny Market oferă clienților săi:
- un sortiment echilibrat de produse autohtone (achiziționate de la producătorii locali) și internaționale;
-  produse proaspete și de calitate;
-  cumpărături rapide, grație conceptului Penny Ambiente;
-  vouchere compensatorii în valoare de 5 lei;
-  posibilitatea returnării produselor;
-  articole noi, unele în premieră, în fiecare zi de miercuri.

Despre Penny Market
Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România. Alături de cele 165 de magazine Penny Market, compania mai operează pe piața românească 8 magazine XXL Mega Discount.


Pentru informații suplimentare:
Simona Georgescu
PR Manager
simona.g@propaganda.ro
+ 40 729 729 433

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.