Casca, noul "instrument " de scris de la bacalaureat. La Turnu Măgurele, unii elevi au folosit acest gadget, deşi este interzis. Supraveghetorii s-au făcut că plouă.

04 Iulie 2015, 00:05 | 3651 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Castile minuscule au fost folosite si in acest an de absolventi de liceu din Tr. Magurele.

S-a încheiat vineri examenul de bacalaureat, unul destul de greu pentru cei care nu au învăţat în anii de liceu. Pentru a reuşi la examenul de maturitate, unii absolvenţi de liceu s-au dotat cu tehnică de ultimă oră. E cunoscut cazul baronului pesedist A.Duicu, a cărui fiică a fost prinsă fraudând examenul, fiind ajutată cu răspunsuri în căşti chiar de un cadru didactic. Aşa s-a întâmplat la Orşova, la Turnu Măgurele nu s-au descoperit asemenea cazuri. Mulţi elevi turneni ne-au relatat despre colegi de-ai lor care au venit în sala de examen cu căşti şi nu au fost daţi afară de profesorii supraveghetori. Mersul la toaletă de 3-4 ori în cele trei ore de examen e o dovadă că s-a fraudat şi la bacalaureatul din acest an.

De obicei, aveau căşti absolvenţi de la liceele cu elevii slab pregătiţi, însă, în acest an, şi unii absolvenţi de la liceele bune din  Turnu Măgurele au folosit ustensile ajutătoare. Cunoaştem proverbul despre hoţul neprins care devine negustor cinstit, însă cei care erau obligaţi să ia măsuri, profesorii supraveghetori, şi-au bătut joc, şi în acest an, de prestigiul aceste profesii. Căştile absolvenţilor au fost vizibile şi de pe Lună, însă cine trebuia să intervină s-a prefăcut că nu le-a observat. Nu avem nimic cu cei care consideră că trebuie să între în viaţă fraudând, însă e păcat că profesorii supraveghetori şi-au bătut joc de ceilalţi elevi. Dacă unii au copiat, de ce nu a făcut acest lucru toată lumea? Ce examen este cel în care unii fură şi primesc note mari, iar alţii învaţă pe rupte pentru o notă de trecere? Unde sunt echitatea şi morala, domnilor supraveghetori? Aţi lăsat-o la bagaje, probabil. Păcat că asemenea fraude, cu utilizarea căştilor, sunt permise în liceele din Turnu Măgurele.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Mdea pe 06 Iulie 2015, 19:33
#4
Lui virgil.
Ai tu ce ai cu I.L.D.S. Ce legatura este intre comentariul lui #2, care ridica o problema DEOSEBIT DE GRAVA si TAMPENIILE tale??!!. Esti cumva angajat la CEZ?.ILIE DE LA SCULARIE DE CE TACI?
Virgil pe 06 Iulie 2015, 00:30
#3
Mdea
Poate iti arde calculatoru nea Ilie. Asa suntem siguri de faptul ca nici nu mai rasfoiesti, nici nu mai postezi.
Ilie Nistor. pe 05 Iulie 2015, 12:24
#2
Stimata Redactie.
Ma consider unul dintre "userii" seriosi si civilizati ai acestui site. De la o vreme insa am hotarat sa-l "uses" cat mai rar- nu numai ca scris, ci si ca citit- din cauza insultelor si a jignirilor debitate de catre unii idioti( vorba lui I.L.S." idioten kameradam"- nu stiu cat am brodit-o cu "germaneasca" mea), nu numai la adresa mea, ci asa, ca chestie, sa arate ce " destepti e ei"!. Acum am sa transmit o nedumerire si un serios semnal de alarma: NU SE REVOLTA NIMENI PENTRU DESELE INTRERUPERI IN FURNIZAREA ENERGIEI ELECTRICE DE CARE CEZ??. NUMAI IERI S-A INREGISTRAT UN ADEVARAT RECORD!. SE ALEGE PRAFUL DE APARATURA ELECTROCASNICA- IN SPECIAL FRIGIDERE SI TELEVIZOARE. NU STIU CINE NE MAI APARA INTERESELE?.SA NE INCHIPUIM CA INSTITUTIILE DE STAT AU SURSE PROPRII DE ENERGIE PENTRU TELECOMUNICATII SI IAU IMEDIAT MASURI DACA, SA ZICEM, NE ATACA PUTIN??!!. DOAMNA PRIM PROCUROR, IA CAUTATI DVS PRIN CODUL PENAL, POATE GASITI UN ARTICOL SI SA LE PUNETI CATUSELE LA CEI VINOVATI!
Profesor pensionar pe 04 Iulie 2015, 10:13
#1
TEHNICA PENTRU LOAZE !!!
Unii smecherasi,ceva mai inteligenti,au creat o tehnica si pentru cei prostalai.O sa spunem,asta e,dar,peste ani,parte dintre aceste loaze,vorda fuga pe la facultati particulare si vor fi colegi,cu aceleasi drepturi,ca si acei profesori care i-au supraveghiat,,atat de atent,,.Tara frumoasa,cu o generatie de,,muți,, si un viitor cam intunecat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.