Islaz - comuna favorita a domnului Dragnea

13 Mai 2010, 14:54 | 1822 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal

Primaria Islaz este abonata la fondurile judetene deoarece aduce voturi domnului Dragnea. Lumea este pacalita prin asfaltari si multe alte lucrari care se desfasoara prin firmele abonate la Consiliu Judetean, deci banii intra in buzunarele favoritilor. Primarul Geara, impreuna cu vicele si consilierii PSD folosesc persoanele care primesc ajutor social la munca pe mosiile proprii. Una dintre afacerile firmei Teldrum este cariera de pietris si nisip de la Islaz-Moldoveni, una din cele mai mari cariere din tara. Aici este nisip din belsug. Masinile, de tonaj mare cu care se face transportul, au distrus casele locuitorilor din Moldoveni. Mai multi locuitori au protestat si au spart geamul la o masina, altadata au blocat drumul cu o remorca, dar degeaba primaria a zis ca nu poate face nimic intrucat drumul este de utilitate publica. Cetetenii sunt hotarati sa dea in judecata societatea Teldrum.

sursa: ziarul Mara

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Gruia din Islaz pe 21 Noiembrie 2010, 14:07
#2
Daca n-ai facut scoala, de ce te-apuci sa scrii!
Daca tot esti un analfabet, de ce te mai apuci sa scrii, atata timp cat nu folosesti macar vreun semn ortografic. Am facut scoala primara la nr. 1 din Islaz. O scoala cu dascali buni! Se pare ca tu ai facut scoala la oi, pe pasunile Islazului. De unde esti, mai, asta care te semnezi \\\"ce mai conteaza\\\"?
ce mai conteaza pe 24 Mai 2010, 15:51
#1
niste hoti
primarul geara este cel mai conrupt primar cam toti au fost corupti geara neatu maglasu consilieri primariei sunt multi care nu au nici 8 clase nu mai zic de politie niste nenorociti cind nu au benzina pentru masina se duc in capatu satului si gasesc nod in papura masinilor care trec pe acolo ce sa mai pacat de oameni in virsta ca au muncit toata vita lor in cimp pentru o viata digna si un trai mai bun sunteti niste conrupti huliganilor un sat rusinos CORUPTILOR vampire snake red facerusine sa va fie red face red face red face red face red face
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.