Alexandreanul Nicolae Popescu, hackerul de un milion de dolari, pe lista FBI.

02 Iulie 2015, 00:36 | 3220 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Nicolae Popescu.

FBI a făcut un top al celor mai căutaţi criminali cibernetici din lume, pe baza recompenselor oferite pentru prinderea lor, iar un tânăr din Alexandria, Nicolae Popescu, se află pe locul 2.

Criminalitatea online a atins cote alarmante în ultimii ani, iar agenţii de la Biroul Federal de Investigaţii luptă pe toate fronturile pentru a-i băga după gratii pe infractorii cibernetici. Pe o listă întocmită de FBI, cu hackerii cei mai căutaţi de administraţia Obama, se regăseşte şi numele unui român, Nicolae Popescu, pe capul căruia autorităţile americane au pus o recompensă uriaşă, de un milion de dolari. Bărbatul de 34 de ani, originar din Alexandria (Teleorman), care se pare că s-ar ascunde chiar în România, e acuzat că a păcălit mii de clienţi pe site-uri de vânzări auto. Tânărul, ajutat de patru complici, posta anunţuri cu maşini spre vânzare, marfă pe care nu o deţinea în realitate. Prin această metodă infracţională, românul ar fi obţinut venituri de trei milioane de dolari. Cel mai căutat hacker de pe lista FBI este Evgheni Mihailovici Bogacev, un cetăţean rus pentru care sunt oferite trei milioane de dolari. Alţi trei hoţi cibernetici căutaţi de autorităţile americane sunt Aleksei Belan, Peteris Sahurovs şi Shaileshkumar Jain.

sursa: libertatea.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Gogu pe 05 Iulie 2015, 18:08
#4
Hackeri??
A înșela semenii nu e dovada de inteligenta extrema... De ce sa ii ia cei de la FBI sa ii angajeze, sunt decât niste gainari. Dacă virusau servere, furau informații prin algoritmi Creați de ei sau prin crackuirea de soft, msi înțelegeam.......
Cracker! pe 04 Iulie 2015, 16:07
#3
Pff ..
" hackeri Turnu " pff .. Ce hackeri sunt in Turnu frate? Cei care joaca Counter Strike si pacalesc copii de 10 ani ca le da Admine sau Steam pt 5 euro credit pe telefon? Aiurea ..
Mihai pe 04 Iulie 2015, 02:26
#2
.
Pe asta nu l-as baga la inchisoare, l-as lua in FBI, la fel ca pe toti ceilalti din top 10 . Daca au reusit sa faca asta fara nici un suport, va ganditi ce ar putea face daca ar lucra pentru servicii?
Ionut pe 02 Iulie 2015, 14:37
#1
Hackeri Turnu
Dar de cei din Turnu nu spuneti nimic?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.