Prostălăul Săptămânii - Dragnea, Fă ceva! Te-a cotropit Găbiţă!

02 Iulie 2015, 00:08 | 2036 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Prostălăul Săptămânii - Dragnea, Fă ceva! Te-a cotropit Găbiţă!

Jurnalistul Neculai Constantin Munteanu scrie, într-o postare pe Facebook, că Liviu Dragnea ar merita din plin titlul de „Prostălăul Săptămânii”.

Votul în favoarea lui MRU pentru șefia SIE, susținut de însuși Gabriel Oprea, dovedește încă o dată că „generalului izmană” nu tresare nici la vocea lui Dragnea, dar nici măcar a lui Ponta, ambii rămânând de căruță în minunata coaliție condusă de acum militărește.

Iată ce scrie Neculai Constantin Munteanu pe Facebook!

PROSTĂLĂUL SĂPTĂMÂNII

Deși suntem abia la mijlocul săptămânii, credem că putem de pe acum să-i acordăm lui Liviu Dragnea și titlul de prostălăul săptămânii.
Deși, în calitate de coordonator politic al PSD, Liviu Dragnea și-a avertizat partenerii de guvernare că dacă vor vota pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE, se va intra într-o altă etapă în colaborarea din coaliţie, și Gabriel Oprea și UNPR au votat într-o veselie pentru candidatul propus de Klaus Iohannis. Și astfel Victor Ponta & Liviu Dragnea au mai înghițit, fiecare, câte o broască râioasă cam cât Casa Poporului.
Mai mult, Moș Teacă cu vipușcă nu a dorit să discute poziţia coordonatorului politic, Liviu Dragnea. ”Eu discut cu preşedintele partidului, cu prim ministrul Ponta”, a spus sec și milităros Găbițu Oprea, ca unul care știe că gradul bate prostul, pardon, organul !

sursa: nasul.tv

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
RADU ILARIE pe 02 Iulie 2015, 05:53
#1
INCEPUTUL SFARSITULUI
NICIO DIFERENTA INTRE COMPORTAMENTUL SI MENTALITATEA CELOR CE NE CONDUC SI A VECHILOR COMUNISTI.BA MAI MULT,VECHII COMUNISTI PARCA AVEAU CEVA MAI MULTA RESPONSABILITATE FATA DE CETATENI SI FURAU MULT MAI PUTIN.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.