Tupeu de inspector general: Valeria Gherghe îl "plagiază" pe Dragnea şi aruncă vina pe camerele video şi pe exigenţa profesorilor la corectură.

01 Iulie 2015, 12:06 | 2440 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Valeria Gherghe.

Rezultatele extrem de slabe obţinute la Evaluarea Naţională au dus Teleormanul pe un loc onorant.

Judeţul mostru a fost singurul cu o rată de promovare mai mică în comparaţie cu anul 2014. Cum s-a putut o asemenea performanţă?! Valeria Gherghe, inspectorul scolar general, a declarat că rezultatele excepţionale au fost obţinute pentru că profesorii au fost exigenţi la corectură şi că supravegherea audio-video a funcţionat ireproşabil in Teleorman faţă de celelalte judeţe, unde sistemul s-a mai şi stricat. Altfel spus, inspectorul general îndeamnă la încălcarea legii. Bineînţeles, printre vinovaţii nominalizaţi de către doamna inspector sunt copiii, părinţii dar şi unii profesori care nu au lucrat suficient cu elevii.

Valeria Gherghe trebuie sa plece

Rezultatul a fost înregistrat la nivelul judeţului. Inspectoratul este condus de Valeria Gherghe. Cine este vinovatul principal? Normal ar fi ca doamna Gherghe să plece şi să lase locul altcuiva. Nu o să-şi dea demisia, însă superiorii dumneaei ar trebui să se sesizeze. Prefectura are obligaţia să analizeze situaţia şi să dispună măsuri urgente. Doamna inspector general acţionează după modelul Dragnea. Dupa cum stiti, jupanul a dat vina pe americani pentru infrangerea usturătoare de la alegerile prezidenţiale.

 Citeste si: Valeria Gherghe foloseşte ISJ Teleorman ca pe moşia proprie. Firma de turism a acesteia face afaceri cu asociaţia Euro Teleorman a finului lui L.Dragnea, Mihail Putineanu. Ilegalităţi crase ale doamnei inspector Tel Drum.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
elevul pe 02 Iulie 2015, 15:06
#6
fara
cine sa ne invete,vagaboantele alea de sunt numite directoare pe linie politica,alea se gandesc la p**a nu sa luam noi examenele,vin la scoala doar sa-si ridice fustele si cu ochii dupa carici,nu sa ne invete ceva,schimbatile dracu de acolo................

yonam pe 02 Iulie 2015, 11:18
#5
Dezastru...
O doamna cu onoare si-ar da demisia.Dar de unde onoare si bun simt.Este

principala vinovata de rezultatele dezastruase din judet.Prof.nu isi mai fac datoria cu drag iar unii directori vaide ei

multi sunt invatatori si asculta de sefa

mare.....Jos cu ei .Altii. Pacat de copiii nostri ca sunt supusi acestori vremuri.
Ion pe 01 Iulie 2015, 15:17
#4
Bacalaureat 2015
Sa fie dotate scolile centre de examen BAC cu sisteme de bruiaj GSM pentru a evita fraudarea cu casti.
spagari... pe 01 Iulie 2015, 15:06
#3
sistem educational varza
are dreptate doamna smile)) exigenta profesorilor la corectare si camerele sunt de vina! NU DUDUIE, TU SI TOTI INCOMPETENTII BAGATI IN SISTEM PE PILE SI PLOCOANE!!!! VOI SUNTETI DE VINA! MAMA VOASTRA DE JEGURI
Predescu pe 01 Iulie 2015, 12:47
#2
Spahaga a doua
Sa vedeti proiectul Sansa a Doua, numita Sphaga a doua la Saligny la Rosiori!!!!Toti escrocii pesedisti s-au umplut de bani europeni pe POSDRU, zero ore facute, sphaga cat cuprinde de la amaratii si retarzii aia!!!!
rares pe 01 Iulie 2015, 12:32
#1
rares@yahoo.com
in piata exista zvonuri ca la bac exista elevi cu casti pentru a primi rezolvarile

pe acestea cine ii verifica
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.