Şocant! Stavarache Nina Ionela îşi scotea sora, minoră, "la produs". Gheorghe Nicolae şi Strîmbu Dorina au fost reţinuţi pentru proxenetism.

30 Iunie 2015, 11:16 | 5722 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Retineri.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a trei inculpaţi, respectiv Nicolae  Gheorghe, Dorina Strîmbu şi Nina Ionela Stavarache, pentru proxenetism, precum şi a doi complici, respectiv Paul Robert Pencea şi Dragoş Adrian Rotaru.

Astfel, procurorii au reţinut în rechizitoriul întocmit în acest caz că Nicolae Gheorghe împreună cu Dorina Strîmbu, ajutaţi de complicii Paul Robert Pencea şi Dragoş Adrian Rotaru, în perioada 3 februarie – 2 aprilie 2015, au intermediat legătura între Nina Ionela Stavarache şi sora acesteia minoră, Roxana Stavarache, pe de o parte, şi diverse persoane, pe de altă parte, cu care acestea au întreţinut relaţii sexuale în schimbul unor foloase patrimoniale. Ba mai mult, primii doi le-au pus la dispoziţie celor două surori locuinţă în vederea întreţinerii de relaţii sexuale cu diferite persoane, în schimbul unor foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei.

În ceea ce o priveşte pe Nina Stavarache, aceasta, pe lângă faptul că practica prostituţia, era şi proxeneta sorei sale, minoră. Astfel, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, în rechizitoriul întocmit, au reţinut că în perioada 12.02 – 02.04. 2015, inculpata a intermediat legătura dintre sora sa minoră, parte vătămată, şi diverse persoane cu care minora a întreţinut relaţii sexuale, contracost.

Activităţile de urmărire penală s-au desfăşurat cu sprijinul ofiţerilor din cadrul Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria, precum şi cu suportul tehnic şi informativ al Serviciului Român de Informaţii.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
haratiu pe 12 Iunie 2016, 07:22
#4
"nedreptate"
"Brosanii","sefii","smecherii,"au voie" sa aibe amante,sa incalce legea,bunul simt,etica,sa-si subestimeze sotiile...
Pencea Robert Paul pe 04 Octombrie 2015, 12:54
#3
Abuz-Presa -Pupinc*rista PSD-ISTA
Eu nu am ajutat pe nimeni sa faca proxenetism sau vreo infractiune in judetul Teleorman si niciunde,insa faptul ca voi O FITUICA POLITICA-LOCALA sunteti partasi la Manip**are si Dezinformare NU AJUTA INTERESUL GENERAL si nici pe Prim-Proc*rorul Neata Ion care si-a adus amanta la Parchetul Teleorman,si,intre un fliltr aplica o stampila si o semnatura aiurea.Ar trebuie sa intervievati pe Parpalea Romica,pe domnul Nitulescu,pe Politistul POLITIC Dumitrescu Alexandru care face dosare la Comanda prin ticluire de probe mincinoase in sprijinul unei invinuiri NEDREPTE si prin Fals Intelectual.Am sa rezerv dreptul de a va actiona in judecata sa vedem cine este in spatele acestei Fituici Mincinoase!Titlul ziarului vostru ar trebui sa se numeasca TURNUL CU MINCIUNI,ca nu verificati sursele dar daca sunteti pe mina cu Politisti Murdari Deformati Profesional si faceti joc*ri Politice inteleg Segmentul caruia va adresati!
Dorin Goga. pe 02 Iulie 2015, 12:12
#2
EXPLICABIL.
In afara de comentariul meu, destul de slabut, nimeni nu zice nimic. Explicatia: IN TURNU MAGURELE PROXENETISMUL ESTE UN FENOMEN SOCIAL NORMAL. CURVARASIA FEMININA, MASCULINA SI POLITICA II CARACTERIZEAZA PE MAJORITATEA LOCUITORILOR.
Dorin Goga. pe 30 Iunie 2015, 12:52
#1
INEXPLICABIL!.
Nu inteleg cum este posibil ca un individ de cea mai ordinara speta, hot, evazionist fiscal, criminal, cu numeroase procese, atat la civil, cat si la penal, seful interlopilor din oras si nu numai, proxenet, peste si pentru propria-i fiica, sa-si desfasoare activitatea nestingherit si nederanjat de autoritati, sa nu fie legat si niste cacaciosi si parliti sa fie umflati!. Cine este?. Se stie foarte bine, e cunoscut ca un cal breaz.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.