Invazie turneană la Slatina. AS Milcov - Sporting Turnu Tr. Măgurele 1-3. Promovare! Grazie, signor Raffini!

27 Iunie 2015, 22:51 | 3248 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Sporting Turnu a dominat clar si meciul retur.

Sâmbătă, după-amiază, micuţul stadion Metalurgistul din Slatina a fost luat cu asalt de turneni. Pestre 450 de iubitori ai fotbalului din Turnu-Măgurele au mers la Slatina pentru a se bucura, împreună cu echipa, de promovarea în liga a III-a. Meciul a fost uşor previzibil, avand în vedere antecedentele ( meciul tur), astfel că victoria Sportingului a fost mai clară chiar decât o arată scorul. Încă din primele minute, turnenii au preluat iniţiativa şi au ratat primele mari ocazii de gol, la una din ele, un şut al lui Teleoacă fiind scos de pe linia porţii  de fundaşul Mamaligeanu.

Nu a trecut prea mult şi Sporting a deschis scorul, şutul lui Mitran, din mijlocul careului, aducând golul care a pus capăt speranţelor echipei oltene (min 18). După 5 minute, Ilie Cristian, cu un şut superb din marginea careului de 16 metri, a catapultat balonul sub transversală, mărind avantajul turnenilor. În ultimul minut al primei reprize, Teleoacă a dus scorul la 3-0, cu un şut de la 17 metri, dintr-o lovitură liberă. Repriza a doua s-a jucat doar pentru că meciul nu putea dura 45 de minute, însă nu s-au mai petrecut lucruri importante. Sporting a ratat câteva ocazii mari de gol iar gazdele, AS Milcov, au reuşit, după mult chin, să înscrie golul de onoare, Alexie, în minutul 80.

La sfârşitul meciului, jucătorii şi conducătorii  Sportingului s-au bucurat şi au cântat împreună cu sutele de turneni aflaţi în tribună a II-a a stadionului Metalurgistul, sărbătoarea victoriei durând 15-20 de minute. Acum, când s-a încheiat aventura promovării în liga a III-a, să mulţumim tuturor celor care şi-au adus contribuţia la acest rezultat, în primul rând finanţatorului, Valter Raffini, şi antrenorului jucător, Vali Bădoi. Un mare "grazie, signor Raffini", pentru că investitorul italian a plătit 8 microbuze şi autocare, astfel că toţi cei care au dorit să vizioneze meciul de la Slatina, au putut să o facă. Felicitări jucătorilor şi antrenorilor şi mult succes în liga a III-a!

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
turneanul pe 28 Iunie 2015, 14:42
#10
raffini
felicitari fotbalistilor felicitari galeriei rusine primarului si acolitilor sai

mocrobist pe 28 Iunie 2015, 13:41
#9
un adevarat antrenor
Sa fie adus Voicila a ntrenor la Turnu Magurele si echipa la anul va fi in esalonul 2 al Romaniei.

NUMAI FLORICA VOICILA ESTE ANRENOR ADEVARAT
IONEL pe 28 Iunie 2015, 12:48
#8
FELICITARI D-LE RAFINII !
Iata ca atunci cind cineva face cu adevarat ceva profesionist rezultatele apar.A aparut d-l RAFINII care prin ceea ce a facut a reusit sa mai aduca in sufletele oamenilor si asa necajiti de situatia economica a orasului,un pic de buc*rie.De mult nu am mai vazut ca o echipa sa fie atit de iubita de spectatori.La finalul meciului echipa a cintat aproximativ 20 de minute alaturi de galerie .Din unele informatii oficiale se pare ca au fost aproximativ 650 de spectatori turneni .Bravo baieti,bravo VALI BADOI te-ai intors acasa si ai facut un lucru bun.Suntem mindri de voi!
Un taran sarac pe 28 Iunie 2015, 10:07
#7
Incepe sa se vada luminita
Ati vazut,dragi cetateni,ce se-ntampla de cand nu-si mai baga nasul PSD in toate.Cand apare cineva care,stie cu adevarat ce trebuie facut,se vad si rezultatele.Bravo,domnule RAFFINI si, intregii echipe!Rusine si dispret pentru conducerea orasului!
Kobra lata pe 28 Iunie 2015, 08:47
#6
Raffini esti mare!!!
Cristi DUSKA si Gabie PUSCARIE de la Rosiori au fost in tribune si ei!!!!DUSKA se clatina vizibil, "citise" ultimele 2 volume din Jack Danieles!
Dragos Arsu pe 28 Iunie 2015, 08:26
#5
Ciudat
Lovitura libera de la 17 metri? smile)
felicitari pe 28 Iunie 2015, 07:57
#4
baieti
bravo...
j pe 28 Iunie 2015, 00:30
#3
g
Cuc leA n.a fost la meci

turnu pe 28 Iunie 2015, 00:09
#2
magurele
si comunele din teleorman au stadioane mai frumoase ca turnu magurele rusine primariei
sporting pe 28 Iunie 2015, 00:07
#1
turnu
felicitari dl rafini si baietilor pt ca au reusit sa faca un oras fericit rusine alesilor locali care vin precum capusele la stadion sa cerseasca niste laude nemeritate iar la anul vor un vot stiu sa ceara chirie pe paraginea de stadion pe care lau lasat in paragine si desfintand echipele cetatea si turris trebuia sa vina dl rafini sa ne mai putem buc*ra si noi de ceva in orasul nostru dus in paraginade saraciile noastre de primari

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.