AS Milcov - Sporting Turnu Tr. Măgurele, sâmbătă, ora 17.30, la Slatina. 500 de suporteri turneni merg să sărbătorească promovarea în liga a III-a.

26 Iunie 2015 | 2317 vizualizări | 3 comentarii
Sporting Turnu a castigat in primul tur cu 2-0.
Sporting Turnu a castigat in primul tur cu 2-0.

Sâmbătă, 27 iunie, de la ora 17.30, pe stadionul Metalurgistul din Slatina, se va disputa meciul retur dintre AS Milcov şi Sporting Turnu Turnu-Măgurele, returul barajului pentru promovare în liga a III-a.

Primul meci, desfăşurat sâmbăta trecută la Turnu Măgurele, a fost câştigat de Sporting Turnu, scor 2-0. Turnenii pleacă cu prima şansă în confruntarea de la Slatina, meciul tur arătând o certă diferenţă de pregătire fizică şi tactică în favoarea Sportingului. Antrenorul turnenilor, Vali Bădoi, a programat antrenamente intense în această săptămână, toţi jucătorii fiind valizi. Există totuşi un fotbalist care nu va evolua la Slatina, e vorba de Ionuţ Ştirbu, fundaşul dreapta al Sportingului, care a fost eliminat în meciul tur. Oficialii partidei de la Slatina sunt următorii: Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti - Argeş); Asistenţi: Cosmin Vătămanu şi Ionuţ Traian Neacşu (ambii din Bucureşti); Observatori: Andrei Ioniţă (Bucureşti) şi Oleg Iacomi (Piteşti - Argeş).

Regulamentul FRF, referitor la meciurile de baraj, precizează: " În situaţia în care, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), se va lua în considerare numărul mai mare de goluri marcate în deplasare, fiind declarată câştigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Dacă şi în aceste condiţii egalitatea persistă, jocul se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute, fără pauze între ele, dar cu o pauză de 5 minute acordată la terminarea celor 90 de minute de joc. În cazul în care egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungire, echipa câştigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare din punctul  de pedeapsă, în conformitate cu Legile Jocului." Credem că nu va fi nevoie de prelungiri, Sporting Turnu având o valoare incontestabil mai mare decât a gazdelor. Interesul pentru acest meci este uriaş în Turnu Măgurele.

Pentru a face deplasarea la meci s-au înscris vreo 400 de suporteri, clubul turnean asigurând 8 autocare şi microbuze cu care se va face deplasarea la Slatina. Cei care s-au înscris pe listele pentru excursia de la Slatina trebuie să fie prezenţi sâmbătă, la ora 13.30, în faţa stadionului Municipal din Turnu Măgurele, plecarea urmând să aibă loc la ora 14.00. Alţi o sută de turneni vor ajunge la Slatina cu autoturismele personale, astfel că se aşteaptă 500 de turneni în tribunele stadionului Metalurgistul din Slatina. Aşteptăm un nou meci bun al Sportingului şi o promovare în liga a III-a fără probleme. Mult suscces, Sporting Turnu!

Comentarii (3) Adaugă comentariu
IONEL pe 27 Iunie 2015, 22:04
#3
FELICITARI SPORTING !
Echipa noastra a cistigat cu 3-1 si a promovat in Liga a 3 a .Atmosfera a fost extraordinara echipa a fosst insotita de peste 650 de suporteri.De mult nu am mai vazut suporteri mai atasati de echipa.FELICITARI BAIETI,FELICITARI VALI BADOI,FELICITARI VALTER RAFINII!
ion pe 27 Iunie 2015, 19:04
#2
e
3-0
u pe 27 Iunie 2015, 19:00
#1
t
conduce turnu cu 2-0
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.