Paramedicii SMURD Teleorman au intervenit în localităţile Mereni, Comoara şi Talpa Ogrăzi.

25 Iunie 2015, 14:10 | 2305 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Paramedici SMURD.

În ultimele 48 de ore, echipajele SMURD din cadrul ISU 'A.D. Ghica' al județului Teleorman au fost solicitate să intervină la 44 de cazuri, pacienții acuzând diferite probleme medicale ce necesitau acordarea primului ajutor și transportarea de urgență la spital.

Principalele intervenții ale paramedicilor teleormăneni au fost:

La Mereni:  în cursul zilei de ieri, la ora 08.56, paramedicii SMURD Videle au fost solicitați să intervină pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a unei femei, Nicoleta C., din localitatea Mereni.

Această prezenta escoriații și acuză dureri la nivelul membrelor, în urma unei căzături dintr-un atelaj hipo, fapt pentru care i s-a acordat primul ajutor și a fost transportată la Spitalul Orășenesc Videle pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate;

La Comoara: paramedicii alexăndreni au intervenit pentru a acorda primul ajutor și a transporta de urgență la spital un minor, Maria V., de 14 ani, care acuza dureri în zona gâtului și vărsături, în urma ingerării unor substanțe periculoase. Copilul a ajuns rapid pe mâna medicilor specialiști din cadrul UPU Alexandria pentru a primi îngrijiri medicale;

La Talpa Ogrăzi: Viorel P., de 24 de ani, în urma unei agresiuni fizice, a solicitat intervenția echipajului SMURD Videle pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital. Acesta prezenta o contuzie la nivelul arcadei dreapta și o contuzie la nivelul membrului superior stâng, motiv pentru care după acordarea primului ajutor a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Printre principalele probleme medicale acuzate de cetățeni au mai fost durerile abdominale, de cap, lombare, de inimă, traumatismele, problemele respiratorii, ș.a.. După acordarea primului ajutor, pacienții au fost transportați la unitățile de primiri urgențe ale spitalelor din zonă.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.