Pompierii turneni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un lan de grâu de pe raza localității Segarcea Deal.

25 Iunie 2015, 13:45 | 1907 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Pompierii turneni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un lan de grâu.

Pompieri militari din cadrul Detașamentului Turnu Măgurele au fost solicitați în cursul zilei de ieri, 24.06.2015, la ora 00.33, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un lan de grâu, pe raza localității Segarcea Deal.

Intervenția promptă a militarilor, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, a condus la limitarea pagubelor, flăcările amenințând să se propage la culturile de grâu din imediata apropiere.

Incendiul a distrus un lan de grâu pe o suprafață de cca. 7 ha și vegetația uscată de pe o suprafață de aproape 5 ha de miriște.

Valoarea bunurilor salvate a fost apreciată la suma de 150.000 de lei, iar cea a pagubelor produse la aproximativ 25000 de lei.

Menționăm că în apropierea incendiului se afla o cultură de grâu pe o suprafață de peste 40 de hectare, precum și o cultură de floarea soarelui, pe mai multe hectare.

Incendiul a fost stins după o intervenție de aproape o oră, fără a fi înregistrate probleme deosebite.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauze probabile de incendiu, a reieșit faptul că focul a fost provocat intenționat de o persoană necunoscută, motiv pentru care cazul a intrat în atenția poliției.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.