Liviu Dragnea anunţă dezastrul: "O să fim beliţi toţi"

25 Iunie 2015, 10:35 | 2891 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea se teme. Era si timpul.

Liviu Dragnea le-a dezvăluit sâmbătă, la o întâlnire de taină, la casa din Snagov, care figurează pe numele fiului său, celor trei apropiați cu care s-a întâlnit, la ceas de seară, că Victor Ponta nu mai este premierul României. ,,Se va întoarce, dar după ce va fi votat un alt prim-ministru. O să fim beliți toți. Ca pe mieii de Paști o să ne belească ăștia. Iar ăsta, Mutu-nr. Iohannis-, habar n-are, că nu el conduce! Victor, n-ai ce să vorbești cu el, e statuie, cică l-au îngropat de tot, cu Gruia cu dracu', eu nu mai înțeleg nimic!'' ,,Treaba este că ăștia ne vor desființați. Lucrurile încep să se lege. Dacă stau acum și fac un calcul, mai avem trei organizații, că și Paul-nr. probabil Paul Stănescu, președintele CJ Olt, un apropiat al lui Dragnea- a dat bir cu fugiții, în p...a mea! Mai e Doljul, Teleormanul și Brașovul, cât om mai fi!'', s-a lamentat Dragnea.

Facem precizarea că această informație este una exclusiv Comisarul.ro. După cum știți, Liviu Dragnea a fost primul lider PSD care, oficial, l-a vizitat pe premierul fugar al României, penalul Victor Ponta. Și a și vrut să se știe acest lucru. Adică a fost filmat în aeroport și pozat la Istanbul. Ca să vezi nimereală!

sursa: comisarul.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
oax pe 25 Iunie 2015, 15:01
#4
pi
pupanear la puta dragnea cuclea si mohanu k vor veni dupa voturi la anu si o vor lua la m..e

oax pe 25 Iunie 2015, 15:00
#3
belirea p..i
belinear dragnea si cuclea dar si mohanu pe toti ca datorita lor s suntem asa
Ion pe 25 Iunie 2015, 13:01
#2
Marea belire
Trebuie beliti cati mai multi, de la consilieri comunali si secretari de prin primarii pana la PM tarii; zeci de mii de persoane! Toata "elita", mafia politico-econmica a ultimilor 20 de ani trebuie belita. Eventual prin 2020 trebuie data o amnistie pentru aia care au mai ramas.
Klaus pe 25 Iunie 2015, 11:03
#1
Si nu era normal sa fiti beliti?????????
Orice inceput are si un sfirsit,pentru unii mai bun,pentru altii.....exact asa cum merita.Si inca nu primiti chiar ce meritati.Dar,incet,incet,.........se pune coșul si pe voi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.