Familia Dragnea ne râde în faţă. Fiul jupanului şi-a mai achiziţionat un bolid de lux.

25 Iunie 2015, 00:05 | 6649 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Ultima achizitie a printisorului.

Ieri am publicat o fotografie trimisă de un cititor  în care apărea un bolid parcat în faţa hotelului Turris din Turnu Măgurele.

Evident că maşină este a  lui Ştefan Valentin Dragnea, prinţişorul Teleormanului. Chiar şi în Teleorman mai sunt asemenea bolizi însă al lui Ştefan îi întrece cu mult. Toate rablele juniorului au dotări de navete spaţiale de aceea au şi preţuri pe măsură.  După cum se vede în fotografie, BMW-ul este înmatriculat pe ROMCIP Salcia, societate pe care mai sunt trecute un BMW X5 de culoare neagră şi maşina de teren a lui Petrache.

Maşinile sunt ale complexului şi le foloseşte familia Dragnea. Nimic nu apare pe numele acestor parveniţi, ei sunt cei mai cinstiţi. De câţiva ani, membrii familiei afişează luxul orbitor în care trăiesc. Nici nu se mai ascund de privirile teleormănenilor care trăiesc din ce în ce mai greu. Fotografia spune totul, nu mai este nevoie să adăugăm nimic pentru că se ştie cu cine avem de-a face.

Citeste si: Exclusiv - Ghicitoarea verii pentru amărăştenii din Teleorman.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Misu pe 26 Iunie 2015, 09:03
#12
romcip
Cum sau furat banii din romcip? Simplu,din TVA, poate verifica cineva, rog autoritatile statului sa ma caute ca astea m-au dat afara !
cacastoare pe 26 Iunie 2015, 08:58
#11
hotel
E corect ce spui anonimule,in afara de pisici nu intra nici dracu in hotelul ala,dar pisicii aia tot prin spate intra? Te pomenesti ca o lua vreo cateva sute de mii pentru adapostul pisicilor
anonim pe 25 Iunie 2015, 20:38
#10
hotel turris
La puscarie cu voi nenorocitilor....sa va confiste tot sa nu mai aveti ce manca.gajicasa lu stefan dragnea tine pisici tomberoneze intro camera de hotel si le hraneste cu mancare de bani multi si noi muncim pe 7 milioane....
Haus pe 25 Iunie 2015, 15:00
#9
cum s-au furat bani la romcip ? iaca a venit si intrebarea asteptata !
cum s-au furat bani la romcip ? iaca a venit si intrebarea asteptata !
Pt invidioșilor și n.v.s jigniti pe 25 Iunie 2015, 13:59
#8
O sa pici tu!
O sa te trezești cu una testa sa te saturi tu de aroganta asta de parvenit pe care o afisezi.O sa ne apucam noi noaptea sa intram peste tine in casa(acolo la liniște unde stai)sa te furam pe tine.Si o sa-ti dam si cu niște sare ca sa nu te imputi,orogant ordinar ce ești!Cand se ajunge sărăntocul prima data o ....pe măsa!Sa vezi ca toti știm sa furam cum ai furat tu si toată familia mânjită cu sufletele oamenilor!
CĂCĂRĂU pe 25 Iunie 2015, 10:34
#7
ULTIMELE CLIPE DE LINISTE PENTRU EI
Ne-au furat si fura in continuare fara pic de jena si rusine.Ne sfideaza si ne umilesc in fiecare zi,crezand in continuare in naivitatea celor ce i-au votat fara sa gandeasca.Sant disperati,speriati,iar sfarsitul lor e foarte aproape.Inca mizeaza pe prostimea care i-a ales si pe frica pe care au indus-o in cetateni atatia ani.Cum sa faci atatia bani dintr-un salariu de parlamentar,chiar nu-i verifica nimeni?
stefane pe 25 Iunie 2015, 09:18
#6
nu ai somn?
Ai comentat la niste ore foarte"mici" asa cum e si mintea ta!Stai in banca ta si lasa-ne! Ne vedem in 2016sau cand vor fi urmatoarele alegeri
misu pe 25 Iunie 2015, 08:29
#5
romcip
La cati bani au furat anul trecut din romcip pot sa-si cumpere si elicoptere. Astept sa ma intrebe cineva cum sau furat
da pe 25 Iunie 2015, 08:23
#4
doar ca
patria hotilor incepe sa se clatine, asta cu faceti si voi ceva e un cocalar cu vise multe, da ma noi in fiecare zi mergem la serviciu si platim taxe si impozite, nu furam ca dragnea si e normal sa-l vedem la puscarie cinstit nu mai putin cinstit
Mamba Neagra pe 25 Iunie 2015, 07:41
#3
Puscaria HOTILOR
Dragnea, Nitulescu, Fierascu, Duica, Dragusin, Almajanu...TOTI LA JILAVA PE VIATA!!
Nu va simtiti jigniti pe 25 Iunie 2015, 06:42
#2
cand ca uitati in c*rtea altuia???????
Faceti si voi ceva,fiti si voi vineva,ba chiar hoti,furati si voi daca sunteti in state,incercati si voi sa realizati ceva,mai cinstit sau mai putin cinstit,insa nu mai faceti fel si fel de afirmatii ca o sa faceti pana la urma atac de panica cu atata invidie si frustrare,ce dreacu... ala a facut,ala a dres. Rusineeeee !!! La munca cu voi complexatilor !!!
invidiosilor pe 25 Iunie 2015, 01:38
#1
barfitorilor
Da ma, Dragnea a facut ceva,da,a furat,cum spun multi,dar voi nici sa furati nu sunteti buni...latrati aici cat puteti.ca altceva nu stiti sa faceti.rasurilor !!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.