Exclusiv: Nostradamus de Teleorman - un om politic care se ascunde în spatele unui necunoscut din Alexandria.

23 Iunie 2015, 00:05 | 5573 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Manaila Dan Gabriel.

Teleormanul a ajuns un tărâm unde totul este posibil. De la morţii care votează până la inundaţii de râsul curcilor, nimic nu lipseşte acestui judeţ. Dacă până acum aţi crezut că aţi văzut şi auzit tot despre TR, ei bine vă înşelaţi. Nostradamus s-a reîncarnat şi trăieşte în Teleorman.

Marele prevestitor a fost primar de municipiu, iar în prezent este senator. Cine să fie?! Bineînţeles, un singur primar a ajuns senator şi acela este Nicolae Mohanu. Stimabilul a vrut să intre în rândurile unei elite şi de aceea s-a înscris în masonerie, fiind venerabil în loja Nostradamus. Interesant e că la persoana de contact apare Manaila Dan Gabriel din Alexandria, strada Abatorului, nr. 2 bis. Despre Manaila Dan se ştie că este patronul firmei Daniv din Bujoreni. Dan Manaila a mai fost sau mai este asociat şi în alte afaceri cum ar fi Agrotransport Alexandria şi MC Gregory Alexandria. 

Faţă de secolul a XIX-lea, când din masonerie făceau parte figuri importante precum Mihail Kogălniceanu, I.H. Rădulescu sau C.A. Rosetti, acum, din ea fac parte doar parveniţi şi impostori. Membrii ai Marii Loji Naţionale au devenit oameni a căror singură calitate este funcţia pe care (încă) o ocupă. Mulţi dintre membrii actuali ai lojii masonice sunt de o moralitate îndoielnică. Din acest motiv nu ne surprinde faptul că domnul N. Mohanu este membru venerabil al Marii Loji Naţionale din România.

Citeste si: A înnebunit lupul? Senatorul Mohanu vorbeşte despre sex(e)!

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
jeni pe 06 Septembrie 2015, 21:30
#4
situatie
nu ma bag..
mama omida. pe 23 Iunie 2015, 18:07
#3
ei si??
si eu sunt, manca-ti-as leafa si coliva si nu ma laud! voi de ce nu va faceti... fluturasi?
madala pe 23 Iunie 2015, 17:01
#2
salut
Si cu ce ne mai afecteaza pe noi?smile) serios acum
Sadoveanu pe 23 Iunie 2015, 10:32
#1
Suntem de rasul lumii
Cel mai mare MASON dintre profesorii de sport si cel mai bun profesor de sport dintre MASONI.Caragiale,este astazi,mai prezent printre noi,ca niciodata.Daca si in MASONERIE se intra asa cum se intra in Parlamentul Romaniei,atunci,Romania traieste in Sclavagism sau Feudalism .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.