Plângere penală la DNA împotriva lui Liviu Dragnea pentru trafic de influenţă şi abuz în serviciu.

22 Iunie 2015, 13:07 | 2440 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Primarii PNL din judeţul Iaşi vor depune plângere penală la DNA împotriva lui Liviu Dragnea pentru trafic de influenţă şi abuz în serviciu. Liberalii acuză faptul că Ministerul Dezvoltării a finanţat toamna trecută doar primăriile conduse de edili care l-au sprijinit pe Victor Ponta la alegerile prezidenţiale.

Liderul grupului de consilieri judeţeni PNL, Eduard Boz, a declarat, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, că săptămâna viitoare cei 29 de primari liberali din judeţul Iaşi vor depune o plângere penală la DNA împotriva fostului ministru al Dezvoltării Regionale Liviu Dragnea. Liberalii îl acuză pe Dragnea că a asigurat finanţarea unor proiecte doar în comunele din judeţ ale căror edili l-au susţinut pe Victor Ponta la alegerile prezidenţiale.

Eduard Boz a mai spus că liberalii îl acuză pe Liviu Dragnea de trafic de influenţă şi abuz în serviciu.

Acesta a susţinut că încă de la momentul întocmirii OUG 28/2013, PSD a dorit, prin ministrul Liviu Dragnea, să cumpere influenţa liderilor locali prin faptul că sume considerabile de la bugetul de stat erau la dispoziţia Ministerului Dezvoltării Regionale.

Eduard Boz a menţionat că, „în anul 2014, premeditând adoptarea OUG 55/2014 privind migraţia aleşilor locali, a fost emisă o nouă ordonanţă, 30/2014, care modifica OUG 28/2013, în sensul creării de către Ministerul Dezvoltării a unui mijloc juridic pentru finanţarea directă a clientelei politice a PSD”.

Liberalii sunt de părere că în acest fel au fost sprijiniţi financiar primarii PSD, dar şi edilii care s-au înscris în PSD pentru a susţine campania lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale.

Liderul consilierilor judeţeni PNL Iaşi, Eduard Boz, a precizat, că situaţia de la Iaşi este valabilă în toate judeţele din ţară.

”Sperăm ca şi celelalte organizaţii PNL din ţară să procedeze la fel şi să facă plângeri penale la DNA”, a completat liberal ieşean.

sursa: puterea.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Dragnea pe 22 Iunie 2015, 19:04
#2
pelerinaj la Istanbul
De cand s-a operat Ponta,zici ca s-a mutat guvernul Romaniei la Istanbul.Pe toate canalele TV,nu vezi altceva decat vizita lui Dragnea,Banicioiu,Sarbu,

Teodorovici si altii,la capataiul plagiatorului.Victoras cel smecher,se pare ca a inceput sa se joace cu focul.Ii trimite presedintelui scrisori,prin care recomanda pe cine sa puna prim ministru interimar.Face o mare greseala:Iohannis,nu e Basescu.N-a inteles asta nici in noiembrie 2014,cand a pierdut alegerile si se pare ca nici acum.Gasca de mafioti PSD-isti care-l viziteaza pe plagiator la Istanbul,ar trebui sa faca asemenea vizite pe la investitori,sa caute loc*ri de munca pentru cei pe care i-au mintit in campaniile electorale.Mai nou,PSD-istii din parlament,si-au votat pensii nesimtite,

considerandu-se supraoameni.Nu spuneau ei ca vor elimina pensiile nesimtite? Nu cu astfel de sloganuri mincinoase au castigat alegerile? In spitale mor oameni,li se spune ca nu sunt bani pentru medicamente,iar PSD-istii vor pensii uriase.RUSINE !
liberalul teleormanean pe 22 Iunie 2015, 13:45
#1
foarte simplu
Liviu dragnea la puscarie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.