Cea mai tare maşină trecută în declaraţia de avere a unui primar de oraş din Teleorman şi chiar din ţară.

22 Iunie 2015, 00:13 | 5161 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Trabant.

Aleşii noştri şi-au trecut în declaraţiile de avere numai maşini una şi una. Jupânul Teleormanului a avut un Aro până acum câţiva ani.

Va daţi seama că ditamai stăpânul trebuia să se plimbe cu o maşină de teren. Cei care credeau că nu se poate mai mult, s-au înşelat. Micuţul Cristian Duică este pasionat de maşini nemţeşti, astfel că este fericitul posesor al unui Trabant. Edilul-şef al municipiului Rosiorii de Vede şi-a înstrăinat bolidul în anul 2012, însă fără acte, astfel că apare şi acum în declaraţia de avere. 

Masinile nemtesti sunt favoritele edilului.

În acelaşi an, Duşcă şi-a cumpărat un Volkswagen Tiguan. Domnul primar a fost foarte mulţumit de Trabant, de aceea şi-a luat tot un autoturism german. Culmea e că, dacă nu rezolva problema cu actele, Trabantul o să mai apară în declaraţia de avere. Nu e nicio ruşine că micuţul Duică s-a plimbat  odată în micuţul Trabant. În orice caz, la momentul actual, domnul primar nu are cum să mai mai intre într-un Trabant. Credem că foarte rar se poate găsi un primar de municipiu cu Trabant.

Citeste si: Cristian Duică, acuzat că a politizat Roşiorii de Vede după modelul Turnu-Măgurele.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Kuku Bau pe 24 Iunie 2015, 16:06
#1
Bestialul Dusca, Tzuika!!!
Acest Dusca este o mare rusine pe obrazul Roriorului!!!Mai grav este ca s-a inconjurat de o gasca de cacanari, care nu au muncit 5 minute toate viata, se tin numai de nenorociri si hotii!!!Ali Baba este...iata hotii...Gabie, Gaur Savarsescu, Iancu-Soricioaia, doctorul Galcoi, Fratii Spicul-ala mare si ala micu, Brainkovean-violatorul, Mirzoi-fara un k..., si lista pesedeilor poopankoor continua!!!!sa le dam o muje mica!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.