Victorie importantă pentru Sporting Turnu. Promovarea în liga a III-a este foarte aproape. Sporting Turnu - AS Milcov 2-0!

20 Iunie 2015, 20:51 | 2888 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Bucuria turnenilor dupa inscrierea unui nou gol.

Sâmbătă după-amiază, pe stadionul Municipal din Turnu Măgurele, s-a disputat meciul tur al barajului pentru promovarea în liga a III-a, între Sporting Turnu şi AS Milcov. Meciul, de un bun nivel tehnic şi tactic, s-a încheiat cu victoria turnenilor, scor 2-0. Cu câteva mici perioade de echilibru, jocul a fost dominat în cea mai mare parte de Sporting, care a înscris două goluri şi a ratat încă 4-5 situaţii uriaşe de gol. Cum era de aşteptat, cel mai bun jucător al meciului a fost Laurenţiu Teleoacă, un fotbalist care poate evolua fără probleme în liga a II-a. Dacă nu erau ratările coechipierilor săi, Mitran şi Carabasu, jocul de la Slatina putea deveni o simplă formalitate. Aşa cum am scris mai sus, Sporting a dominat clar, chiar dacă a jucat mai bine de 50 de minute în 10 jucători, Ştirbu fiind eliminat în minutul 40 pentru un al doilea cartonaş galben. Dacă tot am amintit de cartonaş, trebuie să remarcăm prestaţia bună a brigăzii de arbitri condusă de Omar Dumitrica din Craiova.

Golurile partidei au fost înscrise de Teleoacă ( min 12) şi Salcianu ( min 75). Golul lui L.Teleoacă a fost unul superb, şut de la 22  de metri aproape de vinclul porţii oaspeţilor. Salcianu a înscris din apropierea careului mic, în urma unui corner executat de Bădoi. Pregătirea fizică a elevilor lui Vali Bădoi a fost fără cusur, aceştia dominând jocul chiar dacă au rămas în 10. Echipa oaspete, AS Milcov, a fost o pradă uşoară pentru turneni, oltenii neavând vreo ocazie de gol în cele 90 de minute, fapt care spune totul despre valoarea oaspeţilor. De remarcat faptul că la Turnu Măgurele s-a înregistrat un record de spectatori, 1500 de turneni populând la maxim tribuna stadionului, câteva zeci sau chiar o sută de suporteri urmărind meciul de pe gradenele fostei tribune a II-a şi de pe clădirile din jur. Galeria turneană şi-a făcut datoria, încurajând tot timpul echipa finanţată de Valter Rafini. Bravo, Sporting Turnu! Mult succes în meciul retur de sâmbăta viitoare de la Slatina.

Iată jucătorii folosiţi de Vali Bădoi în acest meci: Celic, Ştirbu, Dana, Salcianu, Mitrea, Bădoi, Mitran,Latu, Urucu,L. Teleoacă, Dumitrescu, pe parcurs intrând David, Ilie, Carabasu şi D.Teleoacă, înlocuindu-i în repriza a II-a pe Urucu, Latu, Dumitrescu şi Mitran.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
sa nu pe 23 Iunie 2015, 07:57
#5
imbatam cu apa rece
Oltenii pot iesi la joc puternic .nu degeaba au ajuns campionii oltului,chiar daca au castigat meciuri la masa verde.asa ca

MARE ATENTIE!



Hai Sporting!
nr de telefon pe 23 Iunie 2015, 07:44
#4
pentru deplasarea la slatina
0755084760
y pe 21 Iunie 2015, 12:12
#3
ptr adi
vezi ca sunt puse afise prin turnu cu nr de tel,vizavi de peny central ptr slatina
Adi pe 21 Iunie 2015, 09:21
#2
Intrebari:
Cine se ocupa cu listele in legatura cu meciul retur si cum poate fi contactat? Exista riscul ca si la Slatina sa ramanem pe dinafara stadionului ca la meciul de ieri?
beta pe 20 Iunie 2015, 22:25
#1
forta sporting
o analiza pertinenta,un comentariu al unui om care iubeste fotbalul turnean!nu am mai trait asa ceva de zeci de ani! pacat ca unii isi revendica merite pe care nu le au!se pozau cu fulare si nu au fost in viata lor la meci!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.