Cătălina Ştefănescu, Timotei Stuparu, Valentin Boboc şi Florinel Dumitrescu, parlamentarii de Teleorman care au propus pensiile nesimţite.

20 Iunie 2015, 00:03 | 3048 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Parlamentari de Teleorman foto: adevarul.ro

Parlamentarii au rezolvat toate problemele țării. Acum își rezolvă propriile pensii pentru atunci când se vor retrage din activitatea lor glorioasă.

Practic, senatorii și deputații și-au votat pensii pe care românii de rând nici nu le visează. Nici nu contează că au fost condamnați pentru corupție, că au averi din care pot trăi liniștiți chiar și copii lor. Ei se recompensează pentru cât au muncit pentru popor. Rivali pe proiecte de lege, doctrine politice și în alegeri, cu toții gândesc la fel când vine vorba despre buzunarul propriu. Proiectul prevede că parlamentarii beneficiază de pensii speciale, care ar putea ajunge la peste 4.000 de lei pentru un ales cu trei mandate.

România Curată vă prezintă averile celor care își pregătesc pensii nesimțite din care să-și poată întreține casele, terenurile și mașinile. Nu avem pretenția că i-am atins pe toți, dar vă puteți face o imagine despre ce averi au parlamentarii care și-au dorit din tot sufletul pensii nesimțite. Facem precizarea că, inițial, și parlamentarii PNL au semnat proiectul de lege, dar și-au retras repede susținerea pensiilor nesimțite.

Turnucustiri.ro a selectat parlamentarii de Teleorman.

Timotei Stuparu, parlamentar PSD de Teleorman, a fost deputat și în primul Parlament postcomunist, apoi președinte al CJ Teleorman (un precursor al lui Dragnea), profesori și senator, omul este un latifundiar adevărat. Are 5 terenuri agricole (aprox. 25.000 mp) și un teren intravilan, un apartament și o casă de locuit dar și acțiuni la o societate comercială (SC Timotei SRL).
Deputatul PSD de Teleorman, Valentin Gabriel Boboc, este ceva mai timid și are o singură luare de cuvânt în plen (cea de la depunerea jurământului). Probabil că nu este foarte vorbăreț pentru că nu are timp, având multe afaceri de condus. Boboc are două terenuri agricole, trei terenuri intravilane ( de aprox 1.000 mp), trei case de locuit și o casă de vacanță la Zărnești. Extrem de pasionat, omul a mai adunat 3 mașini, 2 motorete și o remorcă. Și o firmă (SC Alexcar Service SRL) de la care declară că primește chirie, dar pe care uită să o treacă în declarația de interese…
Elena Cătălina Ștefănescu, sexy asistenta lui Dragnea, ajunsă deputat PSD de Teleorman. Potrivit propriului CV a avut nevoie de mai bine de 11 ani pentru a absolvi Institutul Pușkin din Moscova. Din 2008 este membru PSD iar din 2010, fără nici o altă experiență sau pregătire specială, este consultantă al SC Agroconstruct SRL. Postul de consultant, de regulă, se oferă unei persoane cu studii în domeniu și experiență, condiții total străine divei blonde, care nu are trecut nimic în CV, decât voluntariatul de la Crucea Roșie. Cu toate acestea, în 2011 și-a cumpărat un apartament în București! Blonda conduce un Citroen C3.
Senatorul PSD de Teleorman, Florinel Dumitrescu, este un alt demnitar a cărui ascensiune a plecat de la Corpul Gardienilor Publici, ca și a deputatului Nicolae Florian. Dumitrescu are o casă în Alexandria și trei autoturisme, din care două de teren.

 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
eu pe 21 Iunie 2015, 09:58
#6
despre parlamentarii romani
Sunt niște porci!
Tepes Voda pe 20 Iunie 2015, 23:39
#5
,,Sa-i tragem in teapa!"
Oare cat vom mai sta asa ca prostii si-i vom arata cu degetul? E nevoie de reactie sa putem spera la o normalitate. Revolutia din 1989 a fost zadarnica in conditiile in care stam si privim cum suntem furati si ne multumim cu cateva firimituri. Trebuie sa fim uniti si sa iesim in strada cand se intampla astfel de nelegiuiri, sa protestam vehement! Acesti nemernici n-au scrupule si atata timp cat vom continua sa,,dormim" vom fi furati. E nevoie de atitudine, de unitate, de reactie pentru a-i stopa pe acesti talhari. Trebuia sa fie plina Piata Constitutiei in ziua votului. Insa tot speram ca se va intampla o minune fara a fi nevoie sa ne mai sinchisim. Treziti-va oameni buni! Nu va vrea nimeni binele! Toti vor sa ne fure! Sa-i,,tragem" in teapa!
hgjpjds pe 20 Iunie 2015, 15:21
#4
jigodii
Noi suntem de vina pentru ca alegem sa ne conduca toate sc*rsurile acestei societati fara a-i putea trage la raspundere pentru netespectarea promisiunilor . numai prin vot,asa ca 1mandat : 1pensie nesimptita asa ca1/0 pentru aceste jigodii care isi bat joc de noi
un cetatean pe 20 Iunie 2015, 12:25
#3
parlamentari pentru ei
pe parlamentari intereseza numai de ei nu de teleorman si locuitori vin la alegeri cu miloaga iti promit ce e in luna si stele odata ales te uita el e parlamentar lingau si oportunist deasupra celorlanti
Cheltescu,Domnitanu si Ciuplea pe 20 Iunie 2015, 10:49
#2
Ce de personalitati.....penale
E prima oara cind il zaresc pe Simionescu in costum.Si fara ATV.Parca ii sta mai bine cu palarie si ocelari de mascarici.Ia mai cautati niste fotografii din insectarul personal.
Irina Margarina Nistor pe 20 Iunie 2015, 07:11
#1
Vai,ce pleiada de secaturi in primul rind
Da Boboc asta nu aparea si in Dosarul Rferendumului???Numai cinstiti ai USL,unu si unu,aproape 7,4,hoti,c*rve,mincinosi,betivi si spalati pe creieri. Se stringe latul cu tot cu pensii speciale.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.