Sâmbătă, 20 iunie, ora 17.30, Sporting Turnu Tr. Măgurele - AS Milcov, meci de baraj pentru liga a III-a. Stadionul turnean vă aşteaptă, stimaţi iubitori ai fotbalului, la meciul sezonului.

19 Iunie 2015, 22:11 | 2288 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Sporting Turnu este pregatita pentru meciurile de baraj.

Sâmbătă, 20 iunie, de la ora 17.30, pe stadionul Municipal din Turnu Măgurele, se va disputa meciul tur al barajului pentru promovare în liga a III-a, între echipele Sporting Turnu Turnu-Măgurele şi AS Milcov.

Meciul a stârnit un uriaş interes în  rândul iubitorilor de fotbal din Turnu Măgurele, astfel că organizatorii se aşteaptă ca tribuna stadionului turnean să fie arhiplină. Din partea oaspeţilor, va fi prezentă o galerie formată din 50 de suporteni olteni. Meciul  va fi condus la centru de Omar Dumitrica din Craiova, care va fi ajutat la linii de Cristian Nicola şi Răzvan Tudor, ambii din Craiova. Observatori ai partidei vor fi  Ioan Cristea (Bucureşti) şi George Bădescu (Bucureşti).

Elevii lui Vali Bădoi au intrat în cantonament vineri, pregătind aşa cum se cuvine meciul sezonului de la Turnu Măgurele.

Nu sunt probleme de lot, astfel că Bădoi va miza pe 11-le consacrat. Turnenii aşteaptă un meci excelent de la golgheterul Laurenţiu Teleoacă, cel mai bun jucător din liga a IV-a teleormăneană. Patronul turnenilor, Valter Rafini, le-a promis o primă consistentă fotbaliştilor turneni, astfel că aceştia vor fi şi financiar motivaţi. Credem că promovarea în liga a III-a este un motiv suficient de puternic pentru a-i determina pe turneni să dea tot ce pot în meciul de sâmbătă. AS Milcov, adversara turnenilor, este o echipă puternică, ce are ca patron tot un cetăţean străin, un cipriot, astfel că avem şi un miniduel Italia-Cipru în acest baraj. Invităm iubitorii de fotbal din Turnu Măgurele să vină pe stadion şi să încurajeze Sportingul, pentru că acest meci poate fi corolarul unui sezon excelent de liga a IV-a. Mult succes Sporting Turnu! Partida retur se va disputa sambata , 27 iunie, la Slatina.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
IONEL pe 20 Iunie 2015, 20:15
#2
BRAVO SPORTING !
Echipa noastra a castigat cu 2-0 dupa un meci spectaculos in care mai mult de o repriza a jucat in zece oameni.Atmosfera a fost extraordinara,stadionul arhiplin .Felicitari baietilor au dat dovada de caracter, felicitari d-le RAFINII,felicitari VALI BADOI !
un microbist amator pe 20 Iunie 2015, 20:06
#1
Pai da!
Stadionul turnean va asteapta. Desigur, cu portile inchise. Hai la meci, fratilor, sa vedem stadionul din strada. snake
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.