Teleormanul, sinonim cu sărăcia, prefecta promovează ia. Daniela Carmen Dan este aşteptată să rezolve problemele chimiştilor turneni.

19 Iunie 2015, 00:05 | 3654 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Daniela Carmen Dan.

Astăzi, vineri, 19 iunie, la Turnu Măgurele se întruneşte Comisia de Dialog Social pentru a identifica soluţii la situaţia disperată a foştilor angajaţi Donau Chem.

Bineînţeles că autorităţile vor face act de prezenţă, fără să încerce, cu adevărat, să aplice legea. Conducerea combinatului trebuie trasă la răspundere, pentru ca nu se poate ca într-o ţară din Uniunea Europeană, să nu existe legi care să apere angajaţii. Sunt posibile abateri de la legislaţie, dar nu abuzurile grosolane de la Donau Chem. Prefectul judeţului, Daniela Carmen Dan, a fost chemată să rezolve această situaţie. Trebuie luate măsuri urgente, fiindca nu se mai poate continua în felul acesta.

Doamna Prefect este în toiul unei campanii de promovare a iei.

De când este în funcţie Daniela Carmen Dan, nu am auzit sa realizeze ceva concret pentru judeţ. Numai campanii şi festivităţi despre tot felul de probleme minore. Problema majoră a judeţului, de la care pleacă aproape tot dezastrul, este distrugerea economică şi, implicit, lipsa locurilor de muncă. Prefectura Teleorman nu este implicată într-o strategie reală pentru dezvoltarea judeţului. Vrem să cunoaştem ce planuri are doamna prefect şi ce a întreprins până acum. Orice Daniela, Carmen şi Dan poate să fie prefect cu numele, dar nu poate orice nume să fie Prefect.

Citeste si: Daniela Carmen Dan, martor la căratul apei sau prefectul Teleormanului.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
gina pe 22 Iunie 2015, 22:44
#11
mariooo
Mariooo, ia aia de hora de nanov cred ca valoreaza de 10 ori cat capul tau smile)
gogu steriade pe 22 Iunie 2015, 18:45
#10
pt maria ploaie
Asta, duda, tuta... Demn de respect esti! E clar, ma-ta te-a facut prea prost pentru secolul asta... Iti meriti soarta de vierme!
Maria Ploaie pe 20 Iunie 2015, 07:24
#9
Hai ca a promovat-o Dragnea destul
Asta conduce judetul TR? Zici ca e din taraful lui Liviu Vasilica.O duda,o tuta imbracata ca la hora din Nanov.
zack pe 19 Iunie 2015, 21:03
#8
zack
ai sictir domnule nistor nu ne mai aburi cu gramatica ca nu mai vezi padurea de copaci
Iliuta pronosport pe 19 Iunie 2015, 19:42
#7
lui Ilie Nistor pt. comentariul nr. 1
Iti cam place sa te bagi in seama. De data aceasta,te-ai bagat ca prostul. Este corecta formularea din text. Numai ca tu,nu poti face deosebirea dintre substantivul ie si ea..........prefecta. Mars la scoala !
paria pe 19 Iunie 2015, 11:25
#6
despre tr si alesi sai deosebiti si speciali
va meritati soarta toti turnenii ce primiti este exact reflexia culturi si educatiei voastre niciunul dintre voi nu este mai presus cu nimic doar cu o constinta murdara si un mediu mizerabil!
aaa pe 19 Iunie 2015, 09:09
#5
aaa
ie,adica acea camasa romaneasca pop**ara boule

Graur pe 19 Iunie 2015, 08:29
#4
Lamurire
ÍE, ii, s. f. 1. Bluză femeiască caracteristică portului național românesc, confecționată din pânză albă de bumbac, de in sau de borangic și împodobită la gât, la piept și la mâneci cu cusături alese, de obicei în motive geometrice, cu fluturi, cu mărgele etc.

ie

substantiv feminin (F134) nearticulat articulat

nominativ-acuzativ singular ie ia

plural ii iile

genitiv-dativ singular ii iei

plural ii iilor

vocativ singular ie, io

plural iilor
europeanu' pe 19 Iunie 2015, 08:22
#3
Ce ne mai bagam in seama!
Nu ca "iubesc" conducerea combinatului, dar cum poate fi trasa la raspundere (citez) "pentru ca nu se poate ca intr-o tara din Uniunea Europeana, sa nu existe legi sa nu existe legi care sa apere angajatii". Boc stie mai bine de ce nu mai exista aceste legi! Aropo de #1, ia e ie nu e o ea.
Ilie Nistor. pe 19 Iunie 2015, 07:07
#2
Continuare...
Dupa cum se stie, Combinatul face parte din holdingul " INTERAGRO" si ca atare, conducerea sa are o mica parte din vina, avand puteri limitate. Cum vad eu o solutie: ANAF sa actioneze de urgenta in Justitie grupul " I.A." si pentru marile datorii acumulate sa puna scechestru pe Combinatul de la Turnu Magurele si pe altele. Acest Combinat sa devina societate comerciala de sine statatoare, fiind capabila sa se autofinanteze, avand desfacerea superasigurata si productia rentabila. Peste cateva zile, tot la T.M. cei 12 parlamentari sa vina cu un proiect de ordonanta de urgenta de guvern pentru parteneriat public-privat intre Ministerul Agriculturii si Ion Nicolaie, statul fiind responsabil cu manajementul pana la intrarea in normalitate. Combinatele de ingrasaminte chimice sa fie declarate obiective strategice. Atat. Rog ca si alti comentatori sa vina cu idei serioase, NU CU JIGNIRI SI INJURATURI!.
Ilie Nistor. pe 19 Iunie 2015, 06:07
#1
Domnule Administrator de site.
Va rog frumos sa va angajati redactori care sa se exprime cat de cat romaneste!. Personal nu am inteles ce vrea sa spuna autorul, referitor la DOAMNA Prefect, folosind cuvintele "ia" si "iei"????. Voi interveni din nou peste putin timp. Pana atunci, faceti corecturile necesare si nu mai postati acest comentariu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.