Vineri, 19 iunie, la Primăria Turnu Măgurele, are loc o nouă şedinţă a Comisiei de Dialog Social al cărei singur punct este situaţia disperată a foştilor angajaţi Donau Chem.

18 Iunie 2015, 13:14 | 2911 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu-Magurele.

Miercuri, 17 iunie, o parte dintre chimiştii trimişi în şomaj s-au adunat şi au mers la primarul Dănuţ Cuclea pentru a cere să se întrunească Comisia de Dialog Social.

Foştii angajaţi Donau Chem s-au arătat nemulţumiţi de faptul că nu au mai primit niciun ban, în timp ce foştii lor colegi rămaşi pe platforma au încasat mai mult cu 1 salariu şi jumătate. Conducerea Donau Chem face discriminare între angajaţi, deşi banii incasati sunt pe lunile când toţi chimiştii erau în combinat. Plata salariilor restante este la nivelul lunii februarie pentru chimiştii trimişi în şomaj, iar pentru cei rămaşi în combinat în luna martie.

Foştii angajaţi mai sunt nemulţumiţi şi de faptul că nu ştiu nimic nici despre plata salariilor compensatorii.

Ţinând cont de toate aceste probleme, s-a trimis o adresă la Prefectură. Vineri, 19 iunie, ora 12, la Primăria Turnu Măgurele, are loc şedinţa Comisiei de Dialog Social. La întâlnire este aşteptat şi ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Marian Pop. Dacă nu se rezolvă nimic concret, foştii angajaţi sunt hotărâţi să ceară autorizaţii pentru a organiza un miting de protest.

Citeste si: Conducerea Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele a încălcat grav legea. Instituţiile statului trebuie să îşi facă datoria, pentru că altfel vor veni procurorii.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
I.S. de la ambalare pe 19 Iunie 2015, 10:38
#3
Inca o manip**are si o minciuna a PSD
Ce treaba are Primaria cu Donau Chem ? Ei nu au fost in stare sa aduca un investitor serios timp de 25 de ani,mai mult,i-au gonit pe cei ce au venit.Acum vine si Liviu Pop,sa ne spuna ce?Daca veti urmari disc*rsul lui,in mod cert,va pronunta si numele de Basescu.Astia sint cei din PSD,niste mincinosi,manip**atori si hoti.Multi se pregatesc de Beciul Domnesc,asa e domnule Cuclea?Toate se vor plati in viata asta.
profesor pe 18 Iunie 2015, 19:02
#2
cine este Liviu Marian Pop
Pentru cei care nu-l cunosc,Liviu Marian Pop,poate reprezenta ceva.Însă pentru angajaţii din învăţământ, reprezintă un mare zero.În perioada în care era mare sindicalist,se batea cu pumnul în piept şi era permanent nemulţumit de situaţia învăţământului românesc.Dar timpul a trecut,acest gurist a devenit deputat PSD şi....nici usturoi nu a mancat,nici gura nu-i miroase.Aud acum că vine la Turnu Măgurele pentru a media problema de la combinat.Are habar acest individ de situaţia de la Donau Chem ? Dacă nu este în stare sa faca nimic bun pentru învăţământ,domeniul în care a lucrat,atunci,pentru chimişti,ce minciuni vine sa îndruge acest clevetitor ? O veni cu el şi Dragnea,să mai creeze nişte loc*ri de muncă ?
chimistul pe 18 Iunie 2015, 17:11
#1
veti fi mintiti din nou
VINE SI DRAGNEA,CA DOAR ESTE DEPUTAT DE TELEORMAN ? NU ESTE EL ALA CARE PROMITEA L O C U R I D E M U N C A ?

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.