Din ciclul: să râdem cu moş Mohanu. Senatorul turnean a vorbit în plenul Senatului despre ... deşertificare. Ai lăsat un deşert la Turnu Măgurele, domn`senator!

18 Iunie 2015, 06:53 | 1937 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Nicoale Mohanu a vorbit in Senat despre desertificare. Un batran, ce sa-i faci?

Turnu Măgurele este reprezentat în Parlamentul României de oameni unul şi unul. Cătălina Ştefănescu, pupila lui L.Dragnea, este o atracţie în Camera Deputaţilor, fizicul său atrăgând privirile bărbaţilor precum un magnet. Ca să compenseze, Nicolae Mohanu, senatorul de Turnu Măgurele şi fost primar al oraşului nostru, vorbeşte în plen despre orice altceva, în afară de problemele reale ale zonei noastre. Dacă domnişoara Cătălina a vorbit despre gratuitatea primei fertilizări în vitro,  N.Mohanu a gângurit despre, ţineţi-vă bine!, desertificare.Ce are scula cu prefectura, se poate întreba cineva, mai ales că Turnu Măgurele e ferit de o asemenea problemă. 

N.Mohanu a vorbit despre deşertificare cu ocazia Zilei mondiale pentru combaterea deşertificării şi a secetei, 17 iunie. Platitiudini şi banalităţi cât cuprinde, aceasta e declaraţia politică a lui Mohanu. Cităm, pentru amuzament: "Desertificarea este considerată una din principalele probleme economice globale, în special din cauza legăturii reciproce dintre degradarea terenurilor şi producţia alimentară.  Desertificarea este procesul de degradare a terenurilor provocat de variaţiile de climă şi impactul uman.  Ea afectează în special terenurile uscate care sunt deja fragile din punct de vedere ecologic.Stimaţi colegi, consider că eficienţa cadrului instituţional ce ţine de protecţia mediului înconjurător, inclusiv lupta cu secetele şi desertificarea, trebuie să fie asigurată prin realizarea unor acte legislative în domeniu care să susţină aceste acţiuni ( adica sa sustina secetele şi desertificarea, nn)." Ori s-a scrântit bătrânul, ori pesedistiii îşi bat  joc de el. De aceea a ajuns Mohanu în Senat, să vorbească despre desertificare şi Ziua Copilului! Măi, senatorule, Turnu Măgurele e devenit un deşert după ce l-ai distrus în cei 16 ani de conducere "luminată"! Ia să vii dumneata la Turnu şi să vorbesti turnenilor despre deşertificare, să vezi ce deşertificare iei pe cocoaşa! Decât aşa reprezentanţi în Parlament, mai bine lipsă.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
vb pe 21 Iunie 2015, 16:22
#6
romu
mohanu un rom din arges sa spuna ce a patit sotia lui in TURCIA

paria pe 19 Iunie 2015, 11:17
#5
despre tr si alesi sai
va meritati soarta toti turnenii ce primiti este exact reflexia culturi si educatiei voastre niciunul dintre voi nu este mai presus cu nimic doar cu o constinta murdara si un mediu mizerabil!
mohanu= desert pe 18 Iunie 2015, 13:49
#4
comuna turnu-magurele
dupa tov mohanu pulberea si praful sa ales sa pus la adapost si el si fata lui restul lalele si urmasul lui tov cuclea cu bosceluta la spate umbla hai -hui prin oras dar nu stie nici el ce e cu el il intereseaza doar alegerile 2016 restul lylu cool grin
eu pe 18 Iunie 2015, 10:00
#3
au disparut
Fabrica de motoare electrice, fabrică de conserve, statia de betoane din combinat și cireașă de pe tort, chiar combinatul. PSD va vrea săraci, astfel veți răspunde chemării la vot. Normal, cu sticla de ulei cadou.
Titi pe 18 Iunie 2015, 09:44
#2
Asa e Gogule !
Iar dupa deșertificare urmeaza întunericul.Asta nu ca pîna acum ar fi fost lumina dar,întunericul asta va veni si cu ceva mai multa foame.Un slab profesor de sport ajuns in parlament.Ce dracu o cauta pe acolo?Hotii astia dupa ce au deșertificat orașul,acum vor sa deșertifice si Romania.Numai ca,Romania nu e Teleorman!
Gogu pe 18 Iunie 2015, 08:37
#1
despre acest hot
Pai mohanu este al doilea cel mai bun "desertificator", dupa seful sau dragnea desigur. Au reusit sa desertifice Teleormanul si in speta Turnu Magurele de loc*ri de munca, de un trai decent pentru pop**atia care a ramas in oras (marea majoritate persoane trecute de 45 de ani), au nenorocit tot ceea ce a mai ramas in zona dupa bunul plac (si nu doar din incompetenta care-i caracterizeaza), aducand orasul la stadiul de "comuna cu bloc*ri". Daca eram intr-o epoca trecuta, oameni ca astia erau batuti cu pietre, schingiuiti si plimbati in lanturi prin oras, dar in era asta sunt platiti din bani publici pentru a face rau sau in cel mai fericit caz, a nu face nimic. Cu acest prilej tin sa le urez multa m.o.o.i.e siteului stirideturnu, oficiosul si sluga lui cuclea, alt monument de incompetenta
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.