Crima de la Alexandria: Mama îşi învinovăţeşte fata de uciderea tatălui.

17 Iunie 2015, 00:10 | 2899 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Locuinta familiei Bogdea. foto: teleorman24.ro

Zevonia Bogdea, soţia lui Cristi Dan Bogdea, nu-şi poate explica cum fata ei de 15 ani şi-a ucis tatăl.

Mama adolescentei este în stare de şoc şi nu poate crede că Roxana şi-a înjunghiat tatăl în spate cu 7 lovituri de cuţit. Până atunci fata nu a avut ieşiri necontrolate şi de aceea  Zevonia nu ştie de unde atâta ura. Referitor la faptul că în presă s-a scris că soţul obişnuia să consume alcool şi să facă scandal, mama fetei a declarat că nu este adevărat şi că mai bea o bere sau un pahar cu vin, însă de aici şi până la a fi un beţiv care-şi tortura familia, este cale lungă.

Conform spuselor mamei, totul a început duminică seara când  Roxana a venit acasă de la iubitul de 26 de ani care locuieşte peste drum. Tatăl i-a reproşat că nu prea stă pe acasă să înveţe, fata fiind elevă în clasa a VIII-a la o şcoală gimnazială din Alexandria,  se pregătea să susţină Evaluarea Naţională. Fratele de 20 de ani a sărit în apărarea fetei. Tatăl l-a lovit pe băiat şi i-a zis să nu se mai bage. Imediat, Roxana s-a dus în camera alăturată şi s-a întors cu un cuţit de bucătărie pe care l-a înfipt în spatele tatălui. La scenă au asistat şi cei doi copii în vârstă de 12 ani. Mama susţine o variantă puţin diferită de ceea ce s-a spus de către vecini şi procuror.

Citeste si: Crimă în Alexandria: o fată de 15 ani şi-a înjunghiat tatăl, încercând să-şi salveze fratele.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Andreea pe 29 Noiembrie 2016, 14:49
#2
Dino
Nu ti-se pare ca nu e treaba ta sa te amesteci in aceasta familie ? Esti cumva membru?
DINO pe 17 Iunie 2015, 13:56
#1
15 ANI
In primul rand, nu inteleg cum au lasat-o sa fie impreuna cu un BARBAT de 26 de ani, adica fata,minora, 15 ani(copila frate) si el 26 de ani(ar trebui sa fie insurat si cu familie).Hal de parinti. In al doilea rand, fratele ei ar fi trebuit sa-i interzica si el sa se mai vada cu acel barbat, doar are si el 20 de ani, este destul de mare. In asemenea familii inevitabilul se produce intotdeauna, este doar o chestiune de timp.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.