Primăria Turnu şi Apa Serv fac o "bucurie" turnenilor: se opreşte apa pentru 24 de ore, începând de miercuri noaptea. Doar când e caniculă se fac reparaţii.

17 Iunie 2015, 00:06 | 2209 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Fara apa in Turnu pentru 24 de ore. Pedeapsa pentru turneni?

Ne-am obişnuit cu decizii halucinante ale Primăriei Turnu Măgurele, însă acestea se înmulţesc precum ciupercile după ploaie.

Abia, abia, am scăpat niţel de caniculă şi Primăria Turnu ne-a dat o veste care ne-a făcut să ne treacă toate apele: se opreşte apa în oraş. Conform unui comunicat, Apa Serv va opri apa potabilă, în tot municipiul Turnu Măgurele, de miercuri, 17 iunie, ora 24.00, până joi, 18 iunie, ora 24.00. O zi caniculară fare  apă potabilă, o nouă încercare peste care trebuie să treacă turnenii. Ca un făcut, reparaţiile la conductele de apă se realizează abia după ce vine canicula, nu cumva mai devreme.

"Taie-le, mă, şi apa"

Ce vară este aceea când turnenii nu suferă de sete? Probabil că acesta este motivul pentru care Primăria Turnu opreşte apa pentru 24 de ore. Să sperăm că va fi doar atât, însă cine ştie ce surprize ne mai pregătesc mai marii urbei? Probabil că D.Cuclea, văzând că turnenii nu-i mulţumesc pentru Serbararile Dunării, s-a gândit, ca-n celebra reclamă: "taie-le, mă, şi apa". E uimitor cum reparaţiile se fac doar în perioade caniculare sau geroase, ca turnenii să simtă că apa potabilă e un lux în Turnu. După ce că avem unul dintre cele mai mari tarife din România la apă potabilă (deşi Dunărea e la doi paşi), mai trebuie să suferim şi oprirea apei pentru 24 de ore.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Iulica Turneanu pe 18 Iunie 2015, 19:50
#11
lui Iulica Piscot
BĂI,IULICĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ !!! TU EŞTI MAI MULT PIŞ, DECÂT COT.
VALI pe 18 Iunie 2015, 18:22
#10
APASERV
ASTIA NU SINT BOLNAVI CI DOAR NISTE IDIOTI INCAPABILI CARE ISI BAT JOC DE UN ORAS INTREG. AM CITIT AFISUL SI AM OPRIT APA IN CADA PT. WC. SOC .APA ERA FOARTE TULBURE SI DE CULOARE MARO.PROBABIL DE ACEEAESTE APA SA DE SCUMPA DE LA COLORANTSI MIZERIA DIN EA. LOCUIESC LA ET. 4 SI NOAPTEA DOBITOCII OPRESC DIN POMPE DIN MOTIV ECONOMIE CURENTSI DECI NU AVEM APA PT. UN DUS SAU CEVA. ASTA O STIU DE LA UN SALARIAT APASERV VECIN CU MINE IN BLOC. PROBLEMELEDE LA CONDUCTE SINT DE LA REPARATIILE DE MINTUIALA FACUTE SI DIN BANII FURATI DE LA MATERIALE. DIN PACATE TOTUL ESTE TOLERAT DE PRIMARIE CARE NU A LUAT NICI O MASURA PT. REZOLVA ACEASTA PROBLEMA. IN TIGANIE, PE MAGURELE, ETC. CURGE APA INESTIRE FARA APOMETRE PT. CA PLATESC FRAIERII DE LA BLOC.

BRAVO PSD INCA O DOVADA DE COMPETENTA.
Apa pe 18 Iunie 2015, 07:31
#9
Potabila
Pai nu ne-au furat mereu cum au putut si cand au vrut?Au dublat gunoiul si acum cu apa asta de la care te mânca pielea dupa ce faci dus!
Iulica Piscot pe 18 Iunie 2015, 06:33
#8
Am o propunere buna.....
....care se asorteaza cu comentariile unora: sa se opreasca apa cand vor hotari consilierii P.D.L.
gelu pompieru pe 18 Iunie 2015, 03:03
#7
am hidrofor
Ma doare la cuc am hidrofor....jos mafia rosie
alt turnean pe 17 Iunie 2015, 20:13
#6
pentru turneanul de la nr. 5
Băi turnene, se vede şi din avion că lucrezi la APASERV. Nu mai lua apărarea incapabililor,că îi cunoaştem noi şi am păţit-o de prea multe ori,ca să le mai dăm crezare .
un turnean pe 17 Iunie 2015, 14:44
#5
replica
Stimabililor, Apaserv opreste apa atunci cand este strict necesar !Can sunt defectiuni ce pun in pericol functionarea sistemului sau cad se fac anumite modificari importante la retea !Vedeti alte solutii?De criticat este foarte usor !
Apa chioara pe 17 Iunie 2015, 14:12
#4
Apa menajera, nu potabila
Dar apa asta costa 5.8 lei/m3,nu sub 5 lei cum este in multe alte orase unde apa vine de la kilometri distanta.Bai fratilor,ne fura astia de la primarie din orice pozitie.
Apa pe 17 Iunie 2015, 12:38
#3
Apa potabila
Ce apa potabilă, domne!Este o apa plină de reziduri.Saptamanal desfund bateriile de la baie si bucatarie si intrarea la wc.Aseara am oprit apa in cada si era neagră.Ce draqu asta este apa?Faceti ceva ca aceasta apa este otrava c*rată!
B Fl. pe 17 Iunie 2015, 10:05
#2
Actiunile Primariei TR.Mag
Cum sa mearga bine astfel de actiuni cand cei care conduc sunt numiti politic.Nu este loc de oameni capabili din cauza lingailor politici ce misuna in jurul primariei.Conducerea primariei este incapabila de a face ceva bun pentru cetateni.Bataia de joc este cuvantul de ordine pentru tot ce se-ntampla in orasul nostru.Normal si firesc ar fi ca la urmatoarele alegeri sa ii sfidam si noi.
astia pe 17 Iunie 2015, 08:39
#1
sunt bolnavi
cum mama dreq se face ca astia opresc apa numai atunci cand este canicula sau ger naprasnic.

Sunt batuti in cap de n-am cuvinte.Sa le fie rusine!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.