Exclusiv TCS: Lista actualizată cu revoluţionarii din Alexandria. Primăria a oferit locuri de veci la 20 dintre merituoşii luptători.

16 Iunie 2015, 00:02 | 4809 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Certificat de profitor.

Publicăm  lista, actualizată, cu revoluționarii din Alexandria" href="http://www.turnucustiri.ro/cauta?q=Alexandria">Alexandria. Sunt persoane care, probabil, au avut merite pentru a fi revoluţionari, însă, cei mai mulţi, sunt făcuţi la apelul de seară de către relaţiile pe care şi le-au făcut la Bucureşti.

Aceşti "revoluţionari" beneficiază de foarte multe facilităţi oferite de stat, in afara indemnizatiei( 2.000 Ron), ei au primit si primesc  scutiri de taxe şi impozite, terenuri oferite drept compensaţii şi  alte avantaje (spatii comerciale, etc).  Cele mai multe dosare de revoluţionar au fost "întocmite" de Bebe Ivanovici la "fabrica" de revoluţionari a dânsului. Dosarele au fost falsificate în anii când se ştia că vor beneficia de fel şi fel de avantaje. La nivelul întregii ţări sunt zeci de mii de revoluţionari care aşteaptă pensia oferită de stat. Sunt nume cunoscute in lista revolutionarilor din Alexandria, cei mai celebri fiind Nicolae Tatu, afaceristul-prieten cu primarul V.Dragusin, si Danut Scutelnicu, omul de casa al lui L.Dragnea. Numele care au fost marcate de catre noi au primit, in baza Legii 341/2004,  locuri de veci de la Primaria Alexandria.

Click aici pentru a vizualiza anexa la H.C.L. Alexandria cu luptatorii pentru Victoria Revolutiei din decembrie 1989 si locurile de veci atribuite.

Ardeias Liviu, Baburea Nicolae, Bacalu Ion, Bonas Nicolae, Bonas Gabriel, Borcea Nicolae, Boriceanu Vasile, Bortun Mihai, Bunea Ion, Bunea Constantin, Burcea Nelu, Calineata Gheorghe, Calota Victor, Celetu Constantin, Cioaca Tudor, Cioran Anghel, Circiumaru Costea, Ciurea Florea, Ciurea Marian, Cojocaru Gheorghe, Cotea Gogu, Cristina Petre, Croitoru Dumitru, Croitoru Marin, Croitoru Petre, Damalan Marin, Davidenco Gabriel, Dicu Marin, Dinca Florina, Dinca Mihaela, Doncea Georgeta, Dragomir Ion, Duminica Nichi, Dumitrache Marcel, Dumitru Ion, Dumitru Stela, Dunca Lucian, Filios Eugen, Geanta Florea, Gheorghe Stela, Gheorghe Florian, Gogoasa Gica, Grigore Stelian, Grosu Mihaela, Gruia Gheorghe, Gruianu Stelian, Ilie Cristian, Ionescu Haralambie, Ionescu Marian, Iordan Corneliu, Istrate Tudor, Ivan Virgil, Lambe Dumitru, Lescae Marian, Manea Alexandru, Mitroi Alexandru, Moraru Ion, Musat Teodora, Neagoe Stefan, Necsutu Marian, Nica Petre, Nita Nicolae, Nitu Stefan, Oana Marin, Oniga Margareta, Oniga Simona, Paraschivescu Paul, Petcu Dan, Petre Adrian, Radoi Cicerone, Roman Stelian, Sandu Nicolae, Sandu Paul, Sandu Valeriu, Scutelnicu Anton Danut, Serban Constantin, Serban Iacob, Siea Petre, Simulescu Simion, Soare Nicolae, Socol Victor, Sovarasteanu Dorel, Stemate Gabriel, Stoica Marin, Stoica Simona, Tatu Nicolae, Tanase Andrei, Tecsan Ionel, Tentu Radu, Teodorescu Petrica, Tantareanu Gheorghe, Trifan Alexandru, Trifu Dumitru, Ulmeanu Adrian, Vasilica Costin, Vasilica Matilda, Vasilica Cristian, Vatafu Alexandru, Vataman Stefan Nicu, Visan Petre, Vlad Ionel, Voivozeanu Eugen, Zaharia Florica Luminita, Zamfir Marin, Zorila Nicolae, Zorila Ion.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
FLORI pe 24 Decembrie 2016, 15:27
#11
CE REVOLUTIONAR A FOST SANDU PAUL ZIS BIBEAUA ???
SANDU PAUL DIN ALEXANDRIA, STRADA AGRICULTORI NU 46, LA REVOLUTIE A STAT IN CASA, A FOST INFORMATIRUL SECURITATI, NUME DE COD---- RAUL ---.... SE POATE VEDEA SI PE NET, A DAT COLEGI DE MUNCA, PRIETENI, VECINI, PE MANA SECURISTILOR, FIUL LUI, SANDU FLORIN CLAUDIU ESTE HACKER, PESTE, MINTE FEMEILE DE PRODUS CA LE IA DE SOTIE ...LE OBLIGA, BATE, SA SE INSAMANTEZE CA SA VANDA COPIII .... ULTIMA LUI VICTIMA A ACCEPTAT ... ERA SOTIA LUI DAR ...A FACUT CINEVA RECLAMATIE SI AU APUCAT DOAR UN COPIL DIN 4 SA VANDA IN LEGATURA CU DOCTORUL DIN SPANIA,,,,SORA LUI -----------CLARA ANA-MARIA ----MARITATA LA GALATI ...II ADUCE FEMEI DE PRODUS, MAMA LUI ---PATRITA---, II SUNA MEREU FEMEILE SI LE PROMITE ....BAIATUL MEU TE IUBESTE ...UITE CE MI-A SPUS MIE ...VREA SA VA CASATORITI ... LE MINTE CA PE PROASTE, CA SA FACA BANI MAI MULTI ...VEZI DOAMNE SA CREASCA IN OCHII VIITOAREI SOACRE . ASTIA SUNT O FAMILIE DE EXCROCI PENALI
FLORI pe 24 Decembrie 2016, 15:25
#10
FAMILIE DE JIGODII, HOTI
SANDU PAUL DIN ALEXANDRIA, STRADA AGRICULTORI NU 46, A FOST INFORMATIRUL SECURITATI, NUME DE COD---- RAUL ---.... SE POATE VEDEA SI PE NET, A DAT COLEGI DE MUNCA, PRIETENI, VECINI, PE MANA SECURISTILOR, FIUL LUI, SANDU FLORIN CLAUDIU ESTE HACKER, PESTE, MINTE FEMEILE DE PRODUS CA LE IA DE SOTIE ...LE OBLIGA, BATE, SA SE INSAMANTEZE CA SA VANDA COPIII .... ULTIMA LUI VICTIMA A ACCEPTAT ... ERA SOTIA LUI DAR ...A FACUT CINEVA RECLAMATIE SI AU APUCAT DOAR UN COPIL DIN 4 SA VANDA IN LEGATURA CU DOCTORUL DIN SPANIA,,,,SORA LUI -----------CLARA ANA-MARIA ----MARITATA LA GALATI ...II ADUCE FEMEI DE PRODUS, MAMA LUI ---PATRITA---, II SUNA MEREU FEMEILE SI LE PROMITE ....BAIATUL MEU TE IUBESTE ...UITE CE MI-A SPUS MIE ...VREA SA VA CASATORITI ... LE MINTE CA PE PROASTE, CA SA FACA BANI MAI MULTI ...VEZI DOAMNE SA CREASCA IN OCHII VIITOAREI SOACRE . ASTIA SUNT O FAMILIE DE EXCROCI PENALI
Cititor pe 25 Iunie 2015, 11:18
#9
Revolutionari inventati
Buna ziua.Sunt deacord cu revolutionarii,acolo unde a fost revolutie sa tras,au fost raniti,morti nu unde nu au fost victime.In legatura cu indemnizatia de 2000 ron,nu sunt deacord sa i primeasca,un salariat care a lucrat de la virsat de 18 ani pina la pensionare incaseaza 800 lei.STAT CARE INCURAJEAZA LENEA

Liviu D pe 17 Iunie 2015, 14:27
#8
Mulți revoluționari, 0 teroriști
Foarte mulți revolutionari,revoluție,IOC.Un oraș unde s-a aflat de,,revoluție,, de la televizor,iar toți cei care au ieșit in strada sînt mari revoluționari.Și o mare parte dintre cei care au stat ascunși in case.Traiți din banii noștri,lichelelor!!!Să vă luați medicamente si lumînari de ei.RUȘINEEE PARLAMENTULUI ROMANIEI !!!
Marius de la cimitir pe 17 Iunie 2015, 10:21
#7
pentru REVOLUTIONARI
Să aveti parte de loc*rile de veci,cît mai repede.Sînteti niste cerșetori si niste pomanagii.Fara indemnizatii si fara alte beneficii,pentru ca nu ati facut nimic.La muncăăăăăăăă!
izlazeanu pe 16 Iunie 2015, 17:51
#6
un ....penal
Daca si Simionescu este revolutionar suntem de tot ..rahatul !!!!!!!!!

Ce a facut acest penal sa fie revolutionar?!
Bujor pe 16 Iunie 2015, 17:24
#5
revolutonari
Ca Vatamanu sunt o gramada de derbedei si panarame gen :Chiutu,Binjung,Iagar Sever& Eli,Mitroi N,Dorcea R,Tibisira,Panea,Mohanu N,Simionescu,si multe.multe sc*rsuri ale orasului nostru,in care sa tras la revolutie mai ceva ca in Buc*resti,SA VA FIE RUSINE MA NESIMTITILOR.

gigel pe 16 Iunie 2015, 16:25
#4
parlament cu 300 de parlamentari
Revolutionarul simionescu, care este cu un picior in puscarie, isi voteaza pensia speciala . tara se zbate in mizerie si saracie iar acesti nemernici ne sfideaza si ne fura in continuare.
Cainamisir Ion pe 16 Iunie 2015, 13:24
#3
Un pui de smecher
Vataman Stefan-NICU .un comunist adevarat care pe 22 dec indemna personalul sa stea cuminte ca altfel or sa ajunga la puscarie.Cum dumnezeu a luat certificat de rev,cind nemernicul asta a fost primul care sa opus pe fata revolutiei.CE VA SPUN EU O POATE CONFIRMA TOTI CEI CARE PE 22 ERAU IN CASA DE CULTURA .SI NU ERAU PUTINI,ERAU CEI DE LA COMBINAT CARE AVEAU REPETITIE,ERAU CEI DE LA ANSAMBLU DE POPULARA ...ETC.RUSINE VATAMANULE!!!!!!! IN GITUL TAU SCURT SA RAMINA BANII CARE II IEI NEMERITAT !!!
Ionica fara frica pe 16 Iunie 2015, 12:52
#2
REVOLUTIONARI=INFRACTORI SI TRINTORI
Ponta spunea de la Tribuna Parlamentului ca el insusi va taia indemnizatiile nedrepte ale falsilor revolutionari,adica tuturor posesorilor de cerificate aducatoare de bani nemeritati.Ati vazut ceva in acest sens?Inca o minciuna marca Ponta,PSD.In ROMANIA NU A EXISTAT O REVOLUTIE ADEVARATA ci doar o mascarada cu mii de morti si raniti,la comanda noilor lideri fosti comunisti.Se pare ca nu ati inteles NIMIC din tot ce s-a intimplat.
Valeruș pe 16 Iunie 2015, 10:36
#1
Ce revolutionari?Care revolutie?
Niste impostori profitori impreuna cu cei care i-au ajutat sa falsifice documente oficiale,in urma carora beneficiaza de indemnizatii de la bugetul de stat pe care il alimenteaza cei ce muncesc cu greu.Sa scrieti si despre asazisi revolutionari de la noi(barbugii,betivi,puscariasii si toti puturosii).NU VREM SA MAI TRAIASCA DIN BANII NOSTRI SI AI COPIILOR NOSTRI.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.