Crimă în Alexandria: o fată de 15 ani şi-a înjunghiat tatăl, încercând să-şi salveze fratele.

15 Iunie 2015, 14:10 | 4774 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Crima in Alexandria

O adolescentă de 15 ani din Alexandria și-a omorât tatăl cu mai multe lovituri de cuțit. Crima s-a petrecut azi-noapte într-o casă de pe strada Mihăiță Filipescu. Victima, Cristi Dan Bogdea, un bărbat de 48 de ani, era cunoscut ca scandalagiu și amator de alcool.

După spusele vecinilor, bărbatul obișnuia să se îmbete des și să facă scandal, sub ochii copiilor. După ce aseară a consumat alcool, bărbatul s-a pus pe scandal și a început să o lovească pe concubină.

În apărarea femeii a sărit fiul de 20 de ani, aflat în casă. Se pare că bărbatul băut l-ar fi pus pe tânăr la pământ. În casă se mai afla și Roxana, fiica de 15 ani. La vederea fratelui pus la pământ de tatăl aflat sub influența băuturilor alcoolice, fata s-a năpustit asupra agresorului cu un cuțit.

”În timp ce bărbatul era aplecat asupra fiului, fata a luat un cuțit și i-a aplicat mai mult lovituri care au cauzat leziuni grave la mai multe organe”, a declarat procurorul cirminalist Traian Nedelcuță.

Fiul a fost cel care a chemat ambulanța, dar pentru victimă nu s-a mai putut face nimic. Acesta a decedat, ca urmare a leziunilor provocate de loviturile de cuțit.

Fata de 15 ani este acum cercetatată pentru omor. Elevă în clasa a VIII-a la Școala gimnazială nr 5 din Alexandria , Roxana  se pregătea să susțină Evaluarea Națională.

Potrivit procurorului care anchetează cazul, fata va fi supusă unei expertize psihiatrice și va fi internată la un spital de psihiatrie. Deocamdată , adolescenta este cercetată în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Nu este exlusă nici varianta ca procurorii să ia în calcul legimita apărare, având în vedere contextul în care s-a produs crima.

sursa: teleorman24.ro

Citeste si: Dumitru Marian, militarul din cadrul Regimentului 30 Gardă "Mihai Viteazul" găsit împuşcat, era originar din Turnu Măgurele.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Andreea pe 29 Noiembrie 2016, 15:01
#12
...
Alin Gunoieru si Ovi voi sunteti criminali ...nu intelegeti ca fata nu are nici o vina, ea doar vroia sa isi protejeze mama si fratii !!! NU FATA TREBUIE PEDEPSITA
lina pe 26 Iulie 2015, 15:33
#11
fata nu are nici o vina sa saturat de problemele pe care le da alcolul
asa se intampla la familile care au in jurul lor un alcolic



CORNELIA pe 30 Iunie 2015, 15:46
#10
BETIVAN DIN 15 IUNIE 2015
TRAIND ZILNIC IN TEROAREA UNUI OM BETIVAN O IEI RAZNA COPILA NUI VINOVATA



nec.. pe 16 Iunie 2015, 22:43
#9
IN TIMPUL
DE ASTAZI DEVIANTA SOCIALA IN RANDUL MINORILOR SE PRODUCE DATORITA FAMILIILOR DEZBINATE DIN MOTIVE DIVERSE, BOLILOR PSIHICE NETRATATE LA TIMP,PARINTILOR ALCOOLICI SI IRESPONSABILI SI NU IN ULTIMUL RAND SOCIETATII CARE DEOCAMDATA NU ARE PROGRAME SPECIALE PENTRU SITUATII UNDE MINORUL NU ESTE TRATAT CU RESPONSABILITATE..ASADAR CU TOTII SUNTEM VINOVATI CATEODATA CA NU SEMNALAM SI NU SESIZAM DIN TIMP AUTORITATILE CU PRIVIRE LA STAREA DE FAPT A CETATENILOR BRUTALI, CA NA, NE GASIM NOI SA-I DAM PE EI LA LUMINA..NU ESTE ASA ..IMPLICAREA ESTE SOLUTIA PREVENTIVA A CAZURILOR DE ACEST FEL ..SUNT SIGUR CA NU A FOST PRIMA DATA CAND ACESTI OAMENI SE CERTAU SI SE BATEAU . SA FIM SERIOSI..NU PUTEM CONDAMNA LA PRIMA VEDERE ACEST MINOR FARA APARARE ..SUNT SIGURA CA SI-A IUBIT FRATELE MAI PRESUS DE ORICE..FAPTA TREBUIE PEDEPSITA PE MASURA GRAVITATII, DAR NU UN MINOR SA PLATEASCA PENTRU TOATE NENOROCIRILE SI TRAUMELE ADUSE DE UN PARINTE INCONSTIENT
APARATI FATA pe 16 Iunie 2015, 18:42
#8
LEGITIMA APARARE
Este posibil, ca cei doi frati si mama lor sa fi putut fi omorati de tatal lor, care zilnic era beat si facea scandal.Daca nu sareau copiii, poate murea mama. Asa a fost sa fie. Cel putin, dati o sansa copiilor sa se reabiliteze.
Alin Gunoieru pe 16 Iunie 2015, 16:03
#7
...
Fata asta trebuie dusa la corectie,nu este posibil asa ceva sa iti omori tatal doar ca era beat si la impins pe fiul sau .. O adevarata criminala lasata in libertate.
Tavi pe 16 Iunie 2015, 09:49
#6
Dificil caz
Cei din politie stiu mai bine sa judece. Problema tragica e ca s-a ajuns aici, desi situatia descrisa este complicata. Pare inextricabila. Important e ca a luat o viata, cazul de legitima aparare e dificil de decis, mai ales din putinele informatii care ajung la presa.



Nu judecati, sa nu fi judecat....
Sa lasam legea pe 16 Iunie 2015, 06:46
#5
Sa si faca treaba
Nu cred ca suntem in masura sa comentam cum si n ce fel . Asta -i viata !!!
ovi pe 16 Iunie 2015, 02:47
#4
fata e o criminala
fata e o criminala mica trebuie trimisa la scoala de corectie altfel va mai omori si pe alcineva.,
Libertate pentru fata pe 15 Iunie 2015, 22:12
#3
Betivanul e vinovat
Nu trebuie sa acuzati fata, pentru ca si-a aparat fratele.
Fata este NEVONOVATA pe 15 Iunie 2015, 20:14
#2
Fata nu trebuie condamnata
Fata nu trebuie condamnata.a omorat acea viata pentru a salva alta viata.intrucat cel din urma putea aplica lovituri cauzatoare de moarte acelui baiat.
mihaela pe 15 Iunie 2015, 16:53
#1
...
Uite așa un bețiv strica viitorul celor doi frați! Pacat! ....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.