Scandal uriaş la repartizarea locuinţelor ANL în Alexandria. Subprefectul şi consilierul local Voicilă Florea, doi NESIMŢIŢI. Cazul este de competenţa procurorilor.

12 Iunie 2015, 00:05 | 4113 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Alexandru Ceciu.

Repartizarea locuinţelor ANL din Alexandria s-a făcut pe pile şi trafic de influenţă.

Lista beneficiarilor cuprinde în marea majoritate nume de angajaţi ai Primăriei, rude ale aleşilor, funcţionari sau apropiaţi ai actualei administraţii locale. Cele mai răsunătoare nume sunt ale subprefectului( poziţia 43 în lista de priorităţi) şi al norei lui Voicilă Florea( poziţia 27 în listă). De altfel, consilierul PSD Florea Voicilă a fost extrem de interesat de votul in CL al listei de beneficiari ai locuinţelor. Alexandru Ceciu nu avea ce să caute pe această listă fiindcă nu este moral ca din functia de subprefect sa primeasca locuinta ANL inaintea multor tineri care au cu adevarat nevoie.

Prefectura, locul de munca al lui Ceciu, este o institutie foarte importanta cu atributiuni in rezolvarea problemelor cetatenilor, nu ale subprefectului. Ce să mai zicem de faptul că pe lista de aşteptare se află de ani buni sute de tineri care au nevoie de o casă şi, deşi întrunesc criteriile cerute, nu s-au regăsit până acum pe lista de priorităţi. Degeaba s-au arătat revoltaţi cei nedreptăţiţi pentru că au rămas să comenteze, iar şmecherii au primit locuinţe.

Subprefectul nu avea ce sa caute pe lista

Revenind la Alexandru Ceciu, acesta nu trebuia să primească locuinţă fiindca nu este nici pe departe cel mai îndreptăţit. O autoritate atât de importantă, cum este Prefectura, trebuie să rezolve problemele adevarate, după aceea se ocupă de cei care au maşină de serviciu şi alte avantaje. Prefectul, subprefectul, primarul  sunt in slujba cetateanului, nu sa-si urmareasca interesul propriu. Subprefectul trebuia sa primeasca locuinta dupa ce primeau toti tinerii din Alexandria. Dacă Alexandru Ceciu era o persoană oarecare, atunci nu era nicio problemă. Alexandrenii care aveau tot dreptul să primească o locuinţă ANL au fost pur şi simplu batjocoriţi de nişte nesimţiţi. Nimeni dintre cei care puteau să facă ceva pentru cei nedreptăţiţi nu a intreprins ceva serios, doar au comentat şi atât. Pesediştii îşi văd de drum şi îi calcă în picioare pe oamenii simpli. Prin acest scandal se dovedeşte că actuala putere a judeţului a ajuns prea departe cu hoţia şi bătaia de joc. Pur şi simplu suntem furaţi pe faţă. Cerem să se întocmească o altă listă a beneficiarilor, iar cei îndreptăţiţi să primească locuinţe.

Citeste si: Scandalos: Un beţivan, subprefectul de Teleorman, a reprezentat cu mândrie Guvernul României la ceremonia publică dedicată Zilei Independenţei la Turnu Măgurele.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Pufu pe 10 Martie 2017, 11:23
#6
Sa se
Sa se vândă la prețul fiecărui oraș pt ca nu exista alte comparatii
CAM ASA E PE LA NOI pe 15 Iunie 2015, 18:09
#5
Ansamblul "Liviu Dragnea" din Teleorman - VIORELE, VIORELE (pamflet muzical)
https://www.youtube.com/watch?v=BsxvBnlhQQk
ion pe 13 Iunie 2015, 17:48
#4
geuri
si in turnu magurele multe familii tinere nu pot lua o locuinta anl pentru faprul caci uni care le-au inchiriat de la primarie le inchiriaza mai departe oare primaria nu trimit controale inopinante din cite stiu eu ion ala cu bmv statea la geuri si marius cu scoda si alti
cox...ilier pe 13 Iunie 2015, 13:22
#3
salvati limba romana
nene....ca-mi scapa numele tau,taci si taci. Nu emite pretentii ATAT timp CAT demonstrezi ca ai facut gramatica la scoala cu profesoara de chineza.
LA PUSCARIE TOT PSD- UL ! LA PUSCARIE TOT PSD- UL ! pe 13 Iunie 2015, 12:39
#2
LA PUSCARIE TOT PSD- UL ! LA PUSCARIE TOT PSD- UL !
LA PUSCARIE TOT PSD- UL ! LA PUSCARIE TOT PSD- UL !
Consilier la al II-lea mandat pe 12 Iunie 2015, 06:52
#1
Florea Voicila
Ce pretentii aveti de la un subprefect de teapa lui Ceciu,atata timp cit este inconjurat de oameni ca Voicila?Un fotbalist cu pregatire de tractorist care a invatat sa scrie si sa citeasca pe maidan.TR-10-GOL,un cap GOL.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.