Grav accident rutier pe DN 65 A, Roșiorii de Vede — Turnu Măgurele.

02 Iunie 2015, 12:07 | 4264 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Accident.

Accident cu 4 victime pe DN 65 A, Roșiorii de Vede — Turnu Măgurele

În cursul zilei de ieri, 01.06.2015, la ora 14.50, pe numărul unic de urgență 112, s-a anunțat producerea unui grav accident rutier, pe DN 65 A, km 14, în direcția Roșiorii de Vede — Turnu Măgurele, cu patru victime, din care una încarcerată.

Ajunși la fața locului cu un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD, pompierii militari roșioreni au constatat faptul că nu mai era nicio persoană încarcerată în autoturismul Chevrolet, răsturnat în afară părții carosabile, însă erau 4 victime, rănite grav.

Marian Z., de 58 de ani, conducătorul autoturismului, a fost preluat de paramedici, i s-a acordat primul ajutor și a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal Roșiorii de Vede, fiind predat medicilor din cadrul Unității de Primiri Urgențe pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Celelalte trei victime au fost preluate de către personalul Serviciului de Ambulanță Județean și transportate la spital.

Pompierii militari au luat măsurile necesare prevenirii și stingerii unui eventual incendiu, au deconectat bornele de la baterie și au îndepărtat resturile de pe carosabil.

Cazul a fost preluat de către polițiști pentru cercetări.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
MarianFundulescu pe 27 Martie 2017, 22:58
#1
Săracu
smirk smirk smirk surprised
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.